l81 20.01.05, 08:18 ćo moze być przyczyną pozapadanych oczu i podkrążonych w młodym wieku. Na dodatek sińce. Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aga Re: POZAPADANE I PODKRĄŻONE OCZY IP: *.chello.pl 20.01.05, 11:33 zmęczenie, choroby nerek, watroba, odwodnienie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziizii Re: POZAPADANE I PODKRĄŻONE OCZY IP: *.potokowalan / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 19:02 ja tez tak mam, wysypiam sie itd. zdrowo jem! taka uroda, acha zauwazyłam ze oczy są podkrążone i sinawe bo skórka pod nimi jest cienka i żyłki prześwitują! pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
l81 Re: POZAPADANE I PODKRĄŻONE OCZY 24.01.05, 10:56 Właśnie też tak mam,ale zapomniałam dodać że skóra pod oczami jest bardzo cienka, że aż żyłki widać tak jak u Ciebie Ziizii. Dzięki za wszystkie odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klara Re: POZAPADANE I PODKRĄŻONE OCZY IP: *.4web.pl 20.01.05, 20:15 Brak żelaza[anemia], ogolne wyniszczenie organizmu i...dlugie godziny spedzne przed monitorem komputera----->ostatnio spotkałam 9-cio latka z syndromem komputerowym(oczka jak główki szpileczke, podkrązone do policzków,koszmar!!!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: POZAPADANE I PODKRĄŻONE OCZY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 20:23 Pasożyty :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: POZAPADANE I PODKRĄŻONE OCZY IP: *.dew.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.05, 11:08 Mam pozapadane i podkrążone oczy - towarzyszy mi to przez całe życie. Miesiąc temu robiłam generalna badania CAŁEGO organizmu - nie zapomniałam też sprawdzić poziomu w organiźmie wszystkich minerałów. Nie mówię tu o tak prozaicznych sprawach jak kondycja wątroby, nerek, trzustki itp. o żelazie, wapniu, potasie, magnezie nie mówiąc. Sprawdziłam też poziom hormonów. Lekarz stwierdził, że żadko zdarzają się tak dobre wyniki. I co na to porzedniczki twierdzące że to wyniszczenie organizmu? Czasami zastanówcie się dziewczyny co piszecie. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
l81 Re: POZAPADANE I PODKRĄŻONE OCZY 24.01.05, 11:43 Może to po prostu taka uroda. Odpowiedz Link Zgłoś