Dodaj do ulubionych

Nowy podklad L'Oreala

IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 27.01.05, 15:45
Odkrylam go dzis w perfumerii i bardzo jestem ciekawa jaki jest. Mialam go w
reku, juz nawet podchodzilam z nim do kasy, ale jednak sie nie zdecydowalam.
Kosztuje 44.90, i jest rzekomo podobny w dzialaniu do Colour Adapt Max
Factora. Bardzo lekki, dopasowujacy sie do odcienia cery i do swiatla, w
ogromnej gamie kolorow, takze bardzo jasniutkich. Posmarowalam nim buzie i
zrobila sie bardzo gladka i mila w dotyku. Podklad rzeczywiscie wydaje sie
lekki i strasznie mnie kusi. Ma niesamowite opakowanie - szklane z pompka,
bardzo eleganckie, istne cacuszko. Napiszcie prosze, jesli uzywalyscie. Wciaz
zastanawiam sie, czy jednak po niego nie pojechac.
Obserwuj wątek
    • Gość: a moze ktos wie Re: Nowy podklad L'Oreala IP: *.stoszowice.sdi.tpnet.pl 27.01.05, 15:57
      czy jest odpowiedni do mieszanej cery?
      • Gość: Akne Re: Nowy podklad L'Oreala IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 27.01.05, 16:06
        Podobno jest do wszystkich typow cery, ma za zadanie ujednolicac jej kolor,
        dopasowywac sie do jej odcienia, kryc, ale pozostawac niewidocznym. Oczywiscie
        informuje tylko o tym, co wyczytalam na opakowaniu, producent rzecz jasna
        sugeruje, ze tak doskonalego kosmetyku nie widzial swiat ;)Idealny do kazdej
        cery, odgaduje jej potrzeby, itd, itp. Kurcze, moglby sie ktos wypowiedziec, to
        bysmy wiedzialy, na wizazu jeszcze go nie ma. A tak mi sie spodobal, jest
        bardzo delikatny. Jesli spelnia obietnice producenta, to ja znalazlabym cos
        idealnego dla siebie. Dziewulinki, piszcie.
        • bonelly Re: Nowy podklad L'Oreala 27.01.05, 16:13
          a jak sie nazywa?
          • Gość: Akne Re: Nowy podklad L'Oreala IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 27.01.05, 16:35
            Niestety nie pamietam :( ale pojawily sie juz w sklepach reklamy, na pewno
            szybko dotrzesz do nazwy.
          • Gość: justyna L'Oreal Perfect Match IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.01.05, 16:43
            Podkład nazywa się Perfect Match, ale np. w USA występuje pod nazwą True Match,
            widziałam stronę amerykańską i tam mają aż 24 odcienie podzielone na ciepłe,
            chłodne i neutralne:
            www.lorealparisusa.com/truematch/TM_Shades.jpg
            A czy wiecie ktore z tych odcieni są dostępne u nas? byłam w GC, tam jeszcze
            nie mają tego podkładu.
            • galiardia wrażenia z próbki 27.01.05, 17:03
              Poproś w sklepie o próbkę, jest to nowy podkład i napewno je mają (ja
              poprosiłam w Apropos). Co ciekawe są zimne i ciepłe odcienie, bez problemu
              dobrałam kolorek. No i też się na niewgo napaliłam:), ale okazało się, że mnie
              on zupełnie nie odpowiada: wchodził w skórę twarzy,- był za bardzo widoczny i
              szybko zniknął. Ogólnie nie podobał mi się efekt.
              • Gość: calineczka Re: IP: 158.75.204.* 27.01.05, 17:09
                O tym podkladzie calkiem niedawno byl watek na forum. Poszukaj.
        • Gość: fangora Re: Nowy podklad L'Oreala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 15:04
          Ten nowy podkład jest rewelacyjny!Jak tylko dostanę zwrot podatku, to zaraz go
          sobie sprawię, bo jak na moje możliwości jest troche drogi. Używałam go tylko z
          próbki, ale ilekroć pojawiłam się "w nim" w pracy, wszyscy mówili mi,że
          świetnie wyglądam. Jest delikatny, dobrze kryjący i jedwabisty.Polecam!
    • colleen_1 Re: Nowy podklad L'Oreala 27.01.05, 17:03
      Kupilam ten podklad przedwczoraj.
      Nazywa sie true match.
      Uzylam go na razie raz, wiec zbyt duzo napisac nie moge.
      Jak na razie wydaje sie rzeczywiscie idealny. Pokrywa plamki na skorze, nie
      swiece sie po nim ani nie wysusza skory. Nalezy go nakladac cienka warstwa,
      wtedy jest niewidoczny na twarzy (a mimo to kroje). Na razie nie widze zadnych
      wad.
      Aha, mam skore mieszana, niektore podklady wysuszaja mi skore (ten nie) a po
      prawie wszystkich sie swiecilam i musialam uzywac pudru. Po tym nie musialam
      ale mialam go krotko na twarzy (jakies 4 godz).
      • Gość: Akne Re: Nowy podklad L'Oreala IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 27.01.05, 17:28
        Nie moglam Calineczko poszukac, bo nie pamietalam nazwy. Colleen, skusilas
        mnie. To, ze sie krotko na twarzy trzyma to nie szkodzi, ja zmywam podklad po
        maksymalnie 5-6 godzinach, taka marnotrawna jestem. Zalezy mi na makijazu tylko
        rano, w pracy, potem przed swoim niemal mezem prezentuje sie w pelni naturalnie
        (eeehhhh...), bo on bardzo kosmetykow na kobiecych buziach nie lubi :( Podobaja
        mu sie jedynie umalowane usta, ktorych jednak nie znosi wowczas calowac. A to
        podobno kobiety sa skomplikowane i trudne...
        • Gość: tralala Re: Nowy podklad L'Oreala IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 27.01.05, 19:06
          ten podklad jest juz w GC
          obejrzalam i testowalam, musze stwierdzic ze jest bzdura, iz ten podklad jest
          do wszystkich rodzajow cery, nie do suchej anie nie do przsuszajacej sie, co
          wiecej nie sadze zeby byl nawet ok dla mieszanej z suchymi partjami, wlazi w
          pory... fe
      • Gość: Akne Kupilam i polecam! IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 05.02.05, 17:42
        Jednak kupilam do pare dni temu i jak dotad jestem baaaardzo zadowolona. Jest
        leciutki i slicznie wygladza cere. Jak obiecuje producent rowniez dobrze kryje.
        I nie wysusza. Na mojej buzi utrzymuje sie naprawde dlugo. Wszelkie poprawki sa
        absolutnie niewidoczne, jakby warstw podkladu nie przybywalo, a buzia staje sie
        mimo wszystko ladniejsza. Nie sposob tez dopatrzyc sie go na twarzy, jakby
        kosmetyku nie bylo, a wygladzenie i krycie jest. Zaryzykuje stwierdzenie, ze
        jest to kosmetyk idealny - z mojego, rzecz jasna, punktu widzenia :) Kosztuje
        44.90
      • colleen_1 Re: Nowy podklad L'Oreala 17.03.05, 16:58
        Pisalam o tym podkladzie i napisze jeszcze raz, bo zmienilam zdanie na jego
        temat. Po jakims czasie stosowania tego podkladu (ok 2 tyg) zaczelam miec
        strasznie podrazniona skore wokol oczu. Najpierw zmienilam krem, a potem
        postanowilam odstawic ten podklad - pomoglo. Nie wiem czy to jakas reakcja
        alergiczna, ale na to wyglada. Szkoda, bo zapowiadalo sie ze znalazlam juz
        odpowiedni dla siebie podklad.
    • Gość: Akne Jednak sie skusilam :) IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 28.01.05, 18:45
      Bardzo spodobala mi sie lekkosc tego mazidelka i to, ze ladnie wyrownuje kolor
      skory. Nic wiecej na razie nie moge o nim powiedziec, bo jeszcze sie nim nie
      malowalam, tylko tyle co w sklepie. Na pewno jest zupelnie niewidoczny i na
      pewno dostosowuje sie do cery - tak jak producent obiecuje. Dam znac za jakis
      czas, jakie sa inne zalety, lub - odpukac - wady. Poki co jestem zadowolona.
    • Gość: maciejka Re: Nowy podklad L'Oreala IP: *.studnetz.uni-leipzig.de 28.01.05, 21:29
      absolutnie nie nadaje sie do tlustej cery!od razu sie swiece,zaluje ze zanim go
      kupilam nie poprosilam o probke,teraz lezy u mnie na polce(mam odcien K1 Ivory
      Rose).chetnie bym go odsprzedala,ale w Polsce bede dopiero za miesiac:-(
      • Gość: bb Akne ,ile kosztuje? IP: *.stoszowice.sdi.tpnet.pl 29.01.05, 08:42
        • woodpecker_from_mars Re: Akne ,ile kosztuje? 29.01.05, 17:06
          Kupilam wczoraj w GC i zaplacilam niecale 49 zlotych; jestem zadowolona; mam
          mieszana cere i mysle, ze do takiej sie wlasnie ten podklad nadaje; moze moglby
          byc tylko troszke gesciejszy, ale to pewnie kwestia przyzwyczajenia
          • Gość: Vienera Nowy podklad L'Oreala IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.05, 20:07
            Ja tez mam cere mieszana i mi on w ogole nie odpowiada :(
            • Gość: b-bis Re: Nowy podklad L'Oreala IP: *.dip0.t-ipconnect.de 17.03.05, 17:42
              Do tłustej lub mieszanej - cudów nie ma... Ja już kupowałam i z górnej i z
              dolnej półki, zawsze po jakimś czasie się świecę ! Moim zdaniem, akurat L'oreal
              ma całkiem znośne te swoje podkładziki. Do tej pory stosowałam Ideal Balance a
              ostatanio kupiłam Perfect Match - nie widzę między nimi dużej różnicy ! Jak
              komuś odpowiadał ten pierwszy to ten nowy też się sprawdzi. Jedno muszę
              przyznać, Perfect Match jest znacznie lepiej opakowany a przy tym tańszy od
              Ideal Balance !?!? Kolorki są faktycznie udane i wyglądają naturalnie, w tym
              nowym też.
    • Gość: aga Re: Nowy podklad L'Oreala IP: *.zin.lublin.pl 17.03.05, 18:10
      Czy on nie zapycha porow?Szukam takiego ktory nie uwidoczni mi tych okropnych
      dziur w buzi!!Mam cere mieszana, naczynkowa, wrazliwa..
      • Gość: up Re: Nowy podklad L'Oreala IP: *.zin.lublin.pl 23.03.05, 15:07
        up
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka