Dodaj do ulubionych

szapmony dodające objętości-to dziala??

27.01.05, 18:37
mam wiecznie przyklapnięte włosy (tzn już mniej więcej 2 godziny po umyciu.
czy szampony podnoszące nasadę i dodające objetości działają? jeśli tak, to
które? macie jakieś inne sposoby?
Obserwuj wątek
    • ahm1 Re: szapmony dodające objętości-to dziala?? 27.01.05, 20:09
      avon-mi pomogł!nie na dlugo bo tylko przez 1 dzien po umyciu widac efekt ale
      zawsze to cos
      • justa_79 Re: szapmony dodające objętości-to dziala?? 28.01.05, 10:47
        a mi ten szampon nie dodał objętości. wysusza włosy, trudno je rozczesać. nie
        zawiera silikonów, które mogą włosy obciążać i chyba tylko dlatego miał rzekomo
        dodawać objętości. za to jak najbardziej polecam serum z tej serii, bo naprawdę
        działa. wosk odradzam.
    • Gość: agni Re: szapmony dodające objętości-to dziala?? IP: *.zin.lublin.pl 27.01.05, 20:14
      Najwazniejsze to dobre strzyzenie-mam cienkie, slabe, klapniete wlosy, ktore po
      niczym sie dlugo nie trzymaja( nawet pianki, spraye do stylingu, lakiery), ale
      ostatnio zmenilam fryzure-na krotsze duzo wlosy, wycieniowane i wygladaja o
      niebo lepiej;)Nawet trzymaja sie caly dzien w niezlym stanie bez zadnego
      lakieru, co kiedys bylo niemozliwe.Polecam dobrego fryzjera!
      A tak na marginesie,mimo wszystko najlepsze sa kosmetyki z linii
      profesjonalnej.Na inne szkoda kasy.
    • Gość: ewa Re: szapmony dodające objętości-to dziala?? IP: *.pai.net.pl / 195.69.80.* 27.01.05, 20:56
      Kupiłam ostatnio L'oreal Elseve Volume non stop i muszę powiedzieć, że całkiem
      niezły jeżeli chodzi o podniesienie mojego sianka od skóry głowy. A np. Avon
      wcale na mnie nie zadziałał.
    • Gość: basiaplewik Re: szapmony dodające objętości-to dziala?? IP: *.kopernik.silesianet.pl 28.01.05, 08:23
      tylko serie profesjonalne- najlepiej służyła mi pianka TecNiArt Loreala, do
      kupienia w salonach fryzjerskich. ale bez dobrego strzyźenia nie obejdzie się.
    • lucy215 Re: szapmony dodające objętości-to dziala?? 28.01.05, 09:10
      dziękuję Wam pięknie, a jakich wskazówek mam udzielić fryzjerowi żeby
      wyczarował takie cudo o jakie mi chodzi ?? mam autentycznego pecha ostatnio do
      fryzjerów :( aha, i mam raczej okrągłą buźke :|
      • wieslawa-siemiankowska Re: szapmony dodające objętości-to dziala?? 28.01.05, 11:44
        Tylko kosmetyki profesjonalne ? A to ciekawe ja nie widziałam żadnej różnicy
        pomiędzy profesjonalnym Kerastase czy Lorealem a supermarketowym Clairolem czy
        Palmolive. Powiem wiecej o wiele ładniejsze włosy mam po Palmolive z żóltkiem
        za 6 zł niż po Kerastase za 60 zł.
        • Gość: Klara Re: szapmony dodające objętości-to dziala?? IP: *.4web.pl 28.01.05, 11:52
          I tu sie zgadzam-------------> mysle , że ten napis "profesionalny" + cena: 50-
          60 , to mydlenie oczu dla naiwnych i zdesperowanych... Przejechałam się na
          całej linii na profesionalnym L`orealu i raczej nie kupię juz niczego od
          fryzjera...chyba trzeba po prostu metodą prób i błedów trafić we wlaściwy
          szampon i używać go , dajac sobie spokój z innymi..."profesionalnymi"
          również:)))))
          Mój typ to Nivea z aloesem do włosow kręconych:)
          • justa_79 Re: szapmony dodające objętości-to dziala?? 28.01.05, 11:59
            nie wiem, jak to jest z szamponami, ale mam odżywkę za 70 zł i żadna tańsza nie
            dawała takich efektów.
            • reniaszka Re: szapmony dodające objętości-to dziala?? 28.01.05, 12:03
              A jaka to odzywka?
              • justa_79 Re: szapmony dodające objętości-to dziala?? 28.01.05, 12:33
                rekonstruktor Lanzy.
                • reniaszka Re: szapmony dodające objętości-to dziala?? 28.01.05, 12:36
                  Dziekuje !
        • Gość: pciunia Re: szapmony dodające objętości-to dziala?? IP: *.chello.pl 28.01.05, 20:03
          bo moze ten kerastase byl akurat nieodpowiedni? Ja np. kiedys bardzo napalilam
          sie na kerastase oleum (chyba tak to sie nazywa) bo wszyscy chwalili, i okazało
          się to wielkim klopsem - wlosy smętne, opadnięte itd. Natomiast nadal jesli
          tylko mam kase kupuje szampony i odżywki profesjonalne, bo WIDZE różżnice na
          korzyśc tychże. Wydaje mi sie, ze nie chodzi o firmę, ale o dobranie
          odpowiedniego rodzaju szamponu czy innego mazidełka do rodzaju włosów... :)
          Pozdrawiam serdecznie!
      • kena1 Re: szapmony dodające objętości-to dziala?? 28.01.05, 12:21
        Jeśli jesteś z W-wy, mogę Ci polecić dobrego fryzjera. Też miałam wiecznie
        oklapnięte i cienkie włosy, kiedyś nawet robiłam trwałą, żeby je podnieść. Ale
        faktycznie grunt to dobre wycieniowanie, wystarczy że powiesz fryzjerowi, że
        włosy mają "odstawać" od głowy. Trochę je później trzeba modelować, ja się w to
        nie bawię, tylko na noc nawijam na grube wałki.
        Pozdr.
        kena1
        • Gość: aga Re: szapmony dodające objętości-to dziala?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 12:53
          Czy możesz podać namiary na fryzjera? (W-wa) Szukam szukam i nie mogę znaleźć
          kogoś sensownego...
        • Gość: olka Re: szapmony dodające objętości-to dziala?? IP: *.acn.waw.pl 28.01.05, 12:58
          podaj namiary na tego fryzjera
          • kena1 Re: szapmony dodające objętości-to dziala?? 28.01.05, 13:07
            Sylwek, pracuje w salonie "Gabriel" w Klifie, tel. 531-46-12. Tylko powiedzcie
            mu dokładnie o jaki efekt Wam chodzi, ja kiedyś się zagapiłam, zapomniałam
            powiedzieć, że zależy mi na "odstawaniu" włosów i efekt był nieciekawy, bo on
            się z kolei zasugerował tym, że nigdy u niego włosów nie modeluję (mam sama
            opracowany system z wałkami) i myślał, że włosy mają być przylegające do głowy.
            No, ale po kolejnej wizycie wszystko wróciło do normy. Moja koleżanka, która ma
            włosy dużo krótsze od moich też jest zadowolona z jego strzyżenia i cieniowania.
            • kena1 Re: szapmony dodające objętości-to dziala?? 28.01.05, 13:08
              Zapomniałam dodać: strzyżenie (z myciem oczywiście) bez modelowania kosztuje 49
              zł.
    • Gość: Karolina Re: szapmony dodające objętości-to dziala?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 16:45
      bardzo dobrym i wypróbowanym sposobem jest używanie suszarki z dyfuzorem! :))
      spróbuj!
      • Gość: vesna Re: szapmony dodające objętości-to dziala?? IP: *.torun.mm.pl 28.01.05, 16:56
        szampon Avonu + balsam Elseve + suszarka z dyfuzorem i pianka albo żel dodające
        objętości. Działa.
        • Gość: trawiasta Re: szapmony dodające objętości-to dziala?? IP: *.limes.com.pl 28.01.05, 18:24
          Szampon i odzywka do wlosow z Yves Rocher'a - do wlosow cienkich i
          przetluszczajacych sie (zielone opakowanie). Na mnie dziala.
    • lucy215 Re: szapmony dodające objętości-to dziala?? 28.01.05, 19:23
      z Krakowa jestem :) na razie wybieram się do Salonu Roman na Brackiej, robiłam
      tam koloryzację i jestem zadowolona, teraz czas na cięcie :) moze macie jakieś
      linki ze zdjęciami? YR zielony nie pomaga, Sunsilk też, miałam L'oreala taki
      spray na nasadę włosów, ale przez to szybciej się przetłuszczały.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka