Dodaj do ulubionych

becikowe ZOSTAJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

31.10.06, 11:50
Jak donosi Wyborcza z piątku premier i jego wice odrzucili ten pomysł i
jednoznacznie jest napisane że ZOSTAJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • novinka_78 Re: becikowe ZOSTAJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 31.10.06, 12:27
      smile to miła wiadomość, zawsze to jakiś zastrzyk finansowy smile

BECIKOWE ZOSTAJE- GAZETA WYBORCZA
    • misia9944 Re: becikowe ZOSTAJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 31.10.06, 12:34
      Zawsze cos pomoze te becikowe smile choc raz modra decyzja !
      • shemsi1 myslisz?? 31.10.06, 14:00
        oni tam tak skakają jak małpy w tym rządzie, że im nie ufam. Mają zmienne
        nastroje jak baba w ciaży uncertain
        walczą tylko o stołki i reklamę własnej d.
        ech, poczekamy...
        • ad57 Re: myslisz?? 31.10.06, 19:22
          Shemis a Ty chyba powinnaś dostać potrójne becikowe prawda?jak to jest z ciążami mnogimi bo Ty się chyba orientujesz...
    • gocha_sz Re: becikowe ZOSTAJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 31.10.06, 14:06
      Ja bym skakała z radości, gdyby to okazało się 100%. Zamierzamy teraz zabrac
      się za remont, który pochłonie dużo pieniędzy. chcę być gotowa na święta, bo
      niewiadomo jak będę wyglądać w styczniu. Ale już teraz wiem, jak będzie
      wyglądać nasze konto w styczniu sad boję się, że zabraknie nam na dokończenie
      wyprawki. takie 1000zł pomogłoby nam stanąć na nogi.
      • novinka_78 Re: becikowe ZOSTAJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 31.10.06, 14:20
        Gdzieś czytałam, że wszelkie zmiany i nowości, które proponowane są w budżecie
        na przysżły rok musiały być zgłoszone do 30 września, więc wygląda na to, że to
        już pewne, że becikowe zostaje.
        A na potwierdzenie dwa cytaty z artykułu, do którego link zamieściłam wcześniej:
        "Premier odrzucił propozycję Zyty Gilowskiej, która chciała zlikwidować
        becikowe ..."
        "Pod koniec września mniejszościowy wówczas rząd Jarosława Kaczyńskiego (PiS)
        przyjął projekt budżetu na 2007 r."

Pozdrówki.
    • gitara13 Re: becikowe ZOSTAJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 31.10.06, 16:19
      Eee, jakby dali 1000 pln/miesiecznie przez caly wychowawczy, to bym sie cieszyla smile)
      a tak, na co to starczy?!
      smieszni sa, kupno pieluch na 2-3 miesiace, mokre chusteczki, 1 płatne
      szczepienie i po tych pieniadzach sad(

a.
      • magda_stop86 Re: becikowe ZOSTAJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 31.10.06, 16:28
        ale zawsze lepszy rydz niz nic! dla niektorych to naprawde duzo!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka