marysiowamama 31.10.06, 11:50 Jak donosi Wyborcza z piątku premier i jego wice odrzucili ten pomysł i jednoznacznie jest napisane że ZOSTAJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
novinka_78 Re: becikowe ZOSTAJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 31.10.06, 12:27 to miła wiadomość, zawsze to jakiś zastrzyk finansowy BECIKOWE ZOSTAJE- GAZETA WYBORCZA Odpowiedz Link Zgłoś
misia9944 Re: becikowe ZOSTAJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 31.10.06, 12:34 Zawsze cos pomoze te becikowe choc raz modra decyzja ! Odpowiedz Link Zgłoś
shemsi1 myslisz?? 31.10.06, 14:00 oni tam tak skakają jak małpy w tym rządzie, że im nie ufam. Mają zmienne nastroje jak baba w ciaży walczą tylko o stołki i reklamę własnej d. ech, poczekamy... Odpowiedz Link Zgłoś
ad57 Re: myslisz?? 31.10.06, 19:22 Shemis a Ty chyba powinnaś dostać potrójne becikowe prawda?jak to jest z ciążami mnogimi bo Ty się chyba orientujesz... Odpowiedz Link Zgłoś
gocha_sz Re: becikowe ZOSTAJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 31.10.06, 14:06 Ja bym skakała z radości, gdyby to okazało się 100%. Zamierzamy teraz zabrac się za remont, który pochłonie dużo pieniędzy. chcę być gotowa na święta, bo niewiadomo jak będę wyglądać w styczniu. Ale już teraz wiem, jak będzie wyglądać nasze konto w styczniu boję się, że zabraknie nam na dokończenie wyprawki. takie 1000zł pomogłoby nam stanąć na nogi. Odpowiedz Link Zgłoś
novinka_78 Re: becikowe ZOSTAJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 31.10.06, 14:20 Gdzieś czytałam, że wszelkie zmiany i nowości, które proponowane są w budżecie na przysżły rok musiały być zgłoszone do 30 września, więc wygląda na to, że to już pewne, że becikowe zostaje. A na potwierdzenie dwa cytaty z artykułu, do którego link zamieściłam wcześniej: "Premier odrzucił propozycję Zyty Gilowskiej, która chciała zlikwidować becikowe ..." "Pod koniec września mniejszościowy wówczas rząd Jarosława Kaczyńskiego (PiS) przyjął projekt budżetu na 2007 r." Pozdrówki. Odpowiedz Link Zgłoś
gitara13 Re: becikowe ZOSTAJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 31.10.06, 16:19 Eee, jakby dali 1000 pln/miesiecznie przez caly wychowawczy, to bym sie cieszyla ) a tak, na co to starczy?! smieszni sa, kupno pieluch na 2-3 miesiace, mokre chusteczki, 1 płatne szczepienie i po tych pieniadzach ( a. Odpowiedz Link Zgłoś
magda_stop86 Re: becikowe ZOSTAJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 31.10.06, 16:28 ale zawsze lepszy rydz niz nic! dla niektorych to naprawde duzo! Odpowiedz Link Zgłoś