Dodaj do ulubionych

Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywamy

• colleen_1 Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa 18.03.05, 12:48
      - Podklad Loreala True Match kolor C3 rose beige - uzywalam go 2 tyg, nie potrafie ocenic ile zostalo zuzyte bo buteleczka nie przeswituje, zawsze uzywam mala ilosc podkladu
      - J'adore woda perfumowana z 30 ml zostalo ok 3/4. nie mam kartonika. sprzedam za 50 zl.
      - miniaturka "ode au reve" Yves rocher 5 ml nieuzywana.

Podklad i miniaturke najchetniej zamienie na cos, np na resztki jakis perfum albo miniaturki. Czekam na propozycje na colleen_1@gazeta.pl
      Jestem z Warszawy
    • irish_20 Tresor Lancome,Lavertu 19.03.05, 10:25
      * Mam nowy,nieużywany,w kartoniku Tresor Lancome - 50ml + - wymienię na
      Clinique Happy albo sprzedam -150zł

* Lavertu - Ziemia słoneczna Terre de Solei (zostało ok.80%),oryginał - 50zł-
      kolor02, jest w pudełeczku z lusterkiem i pędzlem, daje lekką złoto-
      brzoskwiniową poświatę,nie ma drobinek,rozświetla

* Wspomnę jeszcze o małej palecie Lancome z lusterkiem,(oryginał) w ktorej jest
      pięć odcieni różu/cieni do powiek (kolory ziemi-od jasnego beżu do brązu i
      jeszcze pośrednie-brzoskwiniowe),zostalo ok 80-90% z każdego kolorku, w każdym
      razie jesli ktoś miałby ochote to oddam tanio,bo nie potrzebuję i sobie
      leży,powiedzmy za 30 zł

jestem z Gdyni,ceny już z przesyłką
      • klaudia65 Re: Tresor Lancome,Lavertu 19.03.05, 10:48
        Też jestem z Gdyni i byłabym zainteresowana tymi cieniami Lancoma
        • irish_20 Re: Tresor Lancome,Lavertu 19.03.05, 11:16
          to ja sprobuję zrobić skana,albo zdjecie tego i wyślę na meila,wtedy bedziesz
          mogła zobaczyć o co chodzi,(wyślę wieczorem)
          pozdrawiam
      • irish_20 Boiotherm 19.03.05, 10:55
        Aha,jeszcze mi się przypomniało,wygrałam kiedyś jakiś tam konkurs w Douglasie i
        dostalam siateczke małych produktów (heh,na złość wszystkie raczej nie dla
        mojej 20-letniej cery) z Biothermu i moze ktoś ma w planach zakupy i chcialby
        sprobować użyć małe najpierw, wiec piszę co mam:

* Biotherm try kroki - Aquatrio Hydra-Detox: żel 7ml,lotion 15ml i chyba serum
        5ml-zapakowane razem w taką mini-kosmetyczkę,oprocz tego Mogę tam dołożyć
        D-stress Yeux i D-stress Nuit albo Biosensitive.

To sa małe,nieużywane i oryginalne produkty.Cena do uzgodnienia,albo na wymianę
        za probki Cilinique Happy,albo podkład Cliniqua-odcień jasny.
        • marcia_rulez też się dopiszę 19.03.05, 16:04
          Witam,
          chętnie wymienię lub sprzedam cienie z avonu SEASHELL (podwójny) oraz COCOA
          GLOW (potrójny). niestety mam uczulenie na cienie avonu, o czym przekonałam się
          już po pierwszym użyciu. Kolory można zobaczyć w katalogu lub na stronie
          www.avon.com.pl Użyte raz :)
          Chętnie pozbędę się też nieużywanej odżywki do włosów farbowanych Gliss Kur
          Połysk i Blask oraz perfum Celebre Ice 50ml ani razu nie użytych.
          Pozdrawiam
          • Gość: Meganka Re: też się dopiszę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.05, 18:22
            Hej,
            Mam na wymianę:
            - tonik Eris Y&U - zużycie prawie żadne, uczulił mnie
            - krem nawilżający Iwostin - użyty raz
            - podkład MF Lasting Performance odcień 101 - użyty raz, uczulił mnie :-(
            - podład Revlona Liftingujący - nietrafiony prezent użyty raz
            Pozdrawiam
            • Gość: JULITA30 MEGANKO!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 18:40
              Za ile chcesz sprzedac Lp MF???i ILE JEST ZUZYTE?
              • kicia_mrau szukam perfumek na wiosnę !!! 19.03.05, 18:56
                Ma może ktoś coś fajnego ? Nie mam sprecyzowanych wymagań, najchetniej jakis
                owocowy zapaszek. Nie pogradziłabym np Escadą ;) Na wymianę mam fajne
                wysokopołkowe kosmetyki :-)
                Pozdrawiam :)
                • Gość: Meganka Re: szukam perfumek na wiosnę !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.05, 19:11
                  Za LP chcę 35 zł. Jest użyty tylko jeden raz - to wystarczyło, żeby mnie
                  uczulił :-((((. Jeśli jesteś zainteresowana proszę o kontakt na maila:
                  sadanek77@interia.pl. Jestem z Wawy
                  • Gość: julita30 Re: szukam perfumek na wiosnę !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 19:14
                    To jest całkiem jasny odcień,prawda?Ja od dawna uzywam 105,i bardzo mi
                    odpowiada.Napisz mi, czy 101 jest bardzo jasny..
                    Dzięki.
                    • Gość: Meganka Re: szukam perfumek na wiosnę !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.05, 19:21
                      Tak, jaśniutki, ja tylko takich używam, bo bledziuch jestem. Kolor mi super
                      pasuje, ale niestety tylko kolor w tym podkładzie :-((.
                      • Gość: julita30 Re: szukam perfumek na wiosnę !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 19:27
                        Meganko, na razie nie mówię na 100%,ale jesli ok 5 kwietnia bedziesz nadal
                        dysponowac tym podkładem, to wzięłabym .Chocby nawet po to, aby mieszac oba
                        odcienie, bo dla mnie w sumie 105 jest ok, ale może jakas odmiana...Po
                        następnej poswiatecznej wypłacie dam jeszcze znac.Chociaz myslę że za ta cene
                        znajdziesz chętną wczesniej....:-)
                        • Gość: Meganka Re: szukam perfumek na wiosnę !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.05, 19:29
                          OK. Zapisz sobie maila i odezwij się po świętach :)Nie chcę przesadzać z ceną,
                          bo i tak leży i tak...:-) Pozdrawiam!
                          • Gość: julita30 Re: szukam perfumek na wiosnę !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 19:37
                            Ok, dam Ci jeszcze znać...Ale jesli do tego czasu znajdzie się chętna, to
                            oczywiście sprzedaj i nie patrz na mnie;-)

Pozdrawiam:-)
            • Gość: panienka z okienka Re: też się dopiszę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 16:38
              czy iwostin aktualny? podaje swoje gg 6563160
    • Gość: lulu Re: PERFUMY IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 19.03.05, 19:48
      czy ma ktoś może zbędne: La Feu d'Issey Issey'a Myake albo Shalimar Guerlaine'a?
      Mam na wymianę Rush albo Poeme, ewentualnie może coś innego..do uzgodnienia.
    • zadar3 OSZUKANA!!!!!!!!!!!!! 19.03.05, 23:51
      Dziewczyny!
      Apeluje do was o uwage przy tych transakcjach. Niestety nie kazdy jest uczciwy.
      Ja zgodzilam sie na wymiane kosmetykow, wyslalam paczke ale nie dostalam
      zwrotnej :-(
      Nie szkoda mi tego, co oddalam bo to byly zbedne rzeczy. Ale liczy sie sam fakt
      cudzej nieuczciwosci, bo zostalam po prostu oszukana. Ktos ma za darmo flakon
      perfum. A ja mam do siebie zal o to, ze jestem naiwna.
      Zycze wam wiecej szczescia lub rozwagi.
      • Gość: anieeeee Re: OSZUKANA!!!!!!!!!!!!! IP: *.151.udn.pl 20.03.05, 09:35
        ja tez zostalam ostatnio oszukana.wprawdzie nie na tym forum,ale no coz.zal mi
        takich osob,wiem jak czuje sie poszkodowany
        • kosmisia Re: OSZUKANA!!!!!!!!!!!!! 20.03.05, 23:53
          a to świństwo, fe
          a mnie się wydawało, że na tym forum są takie fajne osoby :(
    • irish_20 Mleczko do demakijażu Lancome 20.03.05, 11:43
      * duza butelka 400ml - Mleczko do demakijażu Lancome, oryginalne, nie używane,
      w higienicznym opakowaniu z dozownikiem, sprzedam albo wymienię na perfumik
      Clinique Happy Hart albo na jasny podkład Clinique lub Diorlight, a moze też na
      coś innego,interesującego.
      • irish_20 Re: Mleczko do demakijażu Lancome 20.03.05, 11:46
        Happy Heart... literówka :>
        • robika Wymienię cienie H&M 20.03.05, 13:35
          Mam podwójne cienie H&M zielone (soczysta, wiosenna zieleń jasna i drugi trochę
          ciemniejsza).Użyte ze 2 razy, to jednak nie mój kolor.Chętnie wymienię na inne
          (kolor obojętny, oprócz oczywiście zielonego, błękitnego, białego, fioletu-tzn
          czystego fioletu-bo taki złamany może być.
          Piszcie na maila: robika@gazeta.pl mogę zrobić zdjęcie-i wysłać dla
          zainteresowanych. I najlepiej jakbyśmy się wymieniły osobiście (Warszawa).
          • robika Re: Wymienię cienie H&M 20.03.05, 14:32
            Irish_20 wysłałam Ci maila w sprawie kupna cieni Lancome.O ile to ciągle
            aktualne...
            • Gość: madzia BULGARI & LANCASTER sprzedam lub wymienie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.05, 20:46
              sprzedam lub wymienie na cos fajnego plyn do demakijazu twarzy i oczu
              (bezalkoholowy) firmy Lancaster...400 ml.(nieudany prezent przywieziony z USA)
              uzyty tylko raz, niestety nie jest odpowiedni do mojej bardzo suchej cery..jest
              swietny dla normalnej tlustej i mieszanej..niestety stoi i kurzy sie na
              polce...w razie czego zapraszam na maila madzia2kk@gazeta.pl
              oraz wode perfumowana Bulgari-Blu..nowa przywieziona z USA tylko raz psikniete,
              pojemnosc 40 ml. czekam na propozycje :)
    • saggia perfumy PUMA jamajka 21.03.05, 10:42
      U mnie stoi sobie Puma Jamajka (30ml). Dostalam ja w prezencie, ale raczej nie
      jest to moj zapach... Jest zuzyta w 1/5. Chetnie sprzedam ja za jakies 30zl.
      Jestem z Poznania, ale w razie co, moge ja przeslac chcocby na drugi koniec
      Polski:)))
    • Gość: Hurtownia Profesjonalne produkty fryzjerskie do włosów? TAK! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 10:43
      Najlepsze produkty jakie powinny używać kobiety do włosów to własnie te, które
      stosują fryzjerzy... Teraz można zobaczyć (i przeczytać) większość takich
      produktów właśnie na internecie, a co ważniejsze można je zamówić prosto do
      domu! - www.amstar.itech.pl lub amstar.es24.pl .Hurtownia Fryzjersko-
      Kosmetyczna zaprasza do zakupów detalicznych oraz hurtowych!
    • frida7 Physiogel cleanser 21.03.05, 19:38
      kupilam dwa dni temu polecany czesto na tym forum physiogel do mycia twarzy,
      niestety nie sluzy mojej mieszanej cerze. Uzylam go 4 razy. Sprzedam za 20 zl
      (kosztowal 27 zl)lub wymienie na cos:) sama nie wiem na co:)) Pozdrawiam, aha i
      jestem w Warszawy.
    • golden24 Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa 22.03.05, 11:07
      Mam krem matujacy Biopur Moisturizing Matifying BIOTHERM 50 ml- uzylam go chyba
      2 razy, ale nie do mojej cery. Kupilam go w perfumerii w Wawie za ponad 100 zl,
      szkoda,ze tak lezy na polce.
      Sprzedam lub zamienie sie na cos innego.
      Jestem z Warszawy.
      golden24@gazeta.pl

• golden24 krem matujacy Biopur BIOTHERM 50 ml 22.03.05, 11:19
      Mam krem matujacy Biopur Moisturizing Matifying BIOTHERM 50 ml- uzylam go chyba
      2 razy, ale nie do mojej cery. Kupilam go w perfumerii w Wawie za ponad 100 zl,
      szkoda,ze tak lezy na polce.
      Sprzedam lub zamienie sie na cos innego.
      Jestem z Warszawy.
      golden24@gazeta.pl
      • Gość: AgaU Re: krem matujacy Biopur BIOTHERM 50 ml IP: *.acn.waw.pl 23.03.05, 11:59
        hej!
        napisalam do ciebie maila. jestem zainteresowana biopurem.
        pozdrawiam,
        agnieszka
    • a.kopiko1 Re: Avene, BioDerma 22.03.05, 21:31
      Sprzedam krem z Avene Cold Cream - użyty 3 razy. Sprzedam za 20zł
      i krem na naczynka firmy BioDerma Creme Flush. Użyty raz, przedam za 30zł.
      (uczulił mnie)

Jestem z Warszawy.
      • agmusz Re: Avene, BioDerma 23.03.05, 12:50
        Hej jestem zainteresowana kremem Bioderma Flush. Ile go pozostało?
        Napisz proszę na priv gazetowy. jestem na 100% zdecydowana. Czy mogłabyś ew.
        wysłać? Oczywiście pokryję koszty przesyłki.
      • Gość: klientka Re: Avene, BioDerma IP: *.inpoland.pl 31.03.05, 20:06
        Jakie są właściwości tego kremu avene? Jestem z Warszawy i prawdopodobnie kupię.
        jeśli jeszcze go masz to: jdwalczak@op.pl
    • muslina WROCŁAW - zamienie lub sprzedam 22.03.05, 21:38
      A moje nietrafione prezenty to (nowe i zapakowane):
      1. Lancome Color Focus nr 136 - cienie do powiek
      2. Lancome Juicy Tubes nr 042 - blyszczyk
      3. Lanvin OXYGENE 30 ml - woda perfumowana
      4. Cerutti IMAGE 50 ml- woda toaletowa
      5. Cacharel NOA 40 ml - woda perfumowana
      6. Channel Allure 150 ml Tender Moisture Mist - mgielka do ciala
      7. Channel Allure 220 ml Bath Gel - zel do kapieli
      8. Channel COCO Mademoiselle 100 ml - woda perfumowana

Raz uzyte, ale posiadam pudeleczko:
      1. CK Truth 150 ml - olejek do ciala

Pozdrawiam wiosennie,
      muslina@gazeta.pl
      • Gość: ona Re: WROCŁAW - zamienie lub sprzedam IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.03.05, 21:50
        Jaki to kolor tego błyszczyka Lancome? I po ile chciałabyś go sprzedać? Jestem
        z Wrocławia
        • muslina Re: WROCŁAW - zamienie lub sprzedam 22.03.05, 22:06
          Blyszczyk jest pomaranczowo-bezowy nr 42, sprawdz tutaj, a odsprzedam go za 70
          zl, pochodzi ze strefy wolnoclowej:
          www.lancome.co.uk/_en/_gb/catalog/product.aspx?prdcode=115012&categorycode=AXEMakeup^F1_Lips^F2_Lip_Gloss&vname=name&
    • Gość: kasia Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.03.05, 22:04
      Szukam błyszczyka lancome juicy tubes o jakimś różowym lunb czerwonym kolorze
      • muslina Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa 22.03.05, 22:09
        Ja rowniez na cos w rozu:)
    • pastellowa Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa 22.03.05, 22:53
      a ja szukam nowej mgielki do ciala NOA, tez wroclaw.
    • Gość: pytajka Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa IP: 62.233.177.* 23.03.05, 09:41
      Zestawu malych rozowych owocowych blyszczykow Lancome szukam. ma ktosia jakas?:)
      • Gość: olka Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa IP: 80.51.191.* 23.03.05, 20:52
        Sprzedam krem DERMEDIC HYDRAIN 2. Niesety jest za ciężki jak na moja mieszana
        cerę. Kupiłam go trzy dni temu i uzyłam 2 razy! Niestety przepłaciłam w jednej
        z aptek i zapłaciłam za niego 39.50zł. Odsprzedam za 25zł.

Moj mail: wiolcia08@tlen.pl
      • Gość: olka Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa IP: 80.51.191.* 23.03.05, 20:52
        Sprzedam krem DERMEDIC HYDRAIN 2. Niesety jest za ciężki jak na moja mieszana
        cerę. Kupiłam go trzy dni temu i uzyłam 2 razy! Niestety przepłaciłam w jednej
        z aptek i zapłaciłam za niego 39.50zł. Odsprzedam za 25zł.

Moj mail: wiolcia08@tlen.pl
        • Gość: olka Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa IP: 80.51.191.* 24.03.05, 07:33
          Lub wymienię ten kremik na jakiś inny firmy La Rose Posay do cery mieszanej,
          wrażliwej (no jakis lekki nawilżający) lub coś z preparatu gojącego pojedyncze
          pryszcze podskorne i te na wierzchu.
        • Gość: olka Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa IP: 80.51.191.* 24.03.05, 07:33
          Lub wymienię ten kremik na jakiś inny firmy La Rose Posay do cery mieszanej,
          wrażliwej (no jakis lekki nawilżający) lub coś z preparatu gojącego pojedyncze
          pryszcze podskorne i te na wierzchu.
    • olesiam Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa 23.03.05, 21:38
      Sprzedam:
      -Estee Lauder Pure Color Vernis a a levres effect glace nr 803 cool lilac,
      błyszczyk, kolor pastelowy róż opalizujący fioletowymi drobimkami ktorych nie
      widać na ustach, tylko w opakowaniu cena 35 zl z przesyłką, zużycie niewielkie,
      ok 1/5
      -Sisley Glossy Gloss pour les levres nr 3 czekoladowy, transparentny, mocno
      nawilża i wygładza, jeden z najlepszych ktore używałam, zużycie ok 1/4, cena 35
      zl z przesylką
      -Sisley Gloss Gloss pour les levres, nr nie pamiętam,transparentny złoto-
      pomarańczowy kolor, zużycie ok 1/5, sena 40 zl z przesyłką
      -Clinique touch tint for eyes nr 08 Blue Chill, szare cienie w kremie , zużycie-
      połowa, doskonale sie rozprowadzają i nie pozostaja w zagłębieniu, ale to
      pewnie tez zależy od powieki, cena 20 zl z przesyłką
      -Versace, złoty błyszczyk transparentny z drobinkami złota, baaardzo
      błyszczący:), zużycie-ok połowa z 3,5 ml cena 25 zl z przesyłką

Ponieważ zdarzyło mi sie kilka razy być niemiło zaskoczoną jakoscia, wyglądem i
      wiekiem kosmetykow, pragne zapewnic, ze wszystkie produkty są w bardzo dobrym
      stanie, zadbane, czyste i świezo przywiezione ze Stanów.pozbywam sie bo nie dam
      rady zużyc tych ilości:)
      Polecam transakcje łaczone, moge sie umawiać na oglądanie w Warszawie
      Pozdrawiam bardzo
      O.
      • Gość: olesiam Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.03.05, 21:56
        Spojrzałam teraz na błyszczyk Verasce i jest go zdecydowanie wiecej niż połowa,
        zużycie-1/4.Sorry
      • olesiam Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa 23.03.05, 21:58
        Spojrzałam teraz na błyszczyk Versace i jest go zdecydowanie więcej niż połowa,
        zużycie-1/4.Sorry
        • bluebox ZŁOTY KREM - AVON 24.03.05, 20:12
          kupiłam mamie złoty krem avonu niestety jak po większości kosmetyków i po tym
          mama ma uczulenie. Użyła go dosłownie 2-3 razy ma nawet jeszcze pudełko.
          niestety doswiedziałam się o tym dopiero ostatnio a to był prezent na gwiazdkę
          więc już za późno na zwrot.

jeśli ktoś byłby zainteresowany to chętnie sprzedam lub ewentualnie wymienię na
          coś.
        • olesiam Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa 25.03.05, 00:16
          Blyszczyk E.Lauder znalazl swoja wlascicielke,Versace zarezerwowany(x2);)
          • valkiria1 OKAZJA!!!!!!! KTO PIERWSZY TEN LEPSZY ;) 25.03.05, 08:29
            Hej, mam na wymianę:

1. CONAJMNIEJ 65ml (ze 100ml) wody toaletowej NOIX DE COCO z Yves ROcher. 18zł

2.Używany podkład DERMACOL odcień najjaśniejszy-świetny na cienie pod oczami.
            Zużycie jakieś 20-25% 6zł

3.Puder w kamieniu LENTHERIC/YARDLEY transculent 06, transparentny, parę razy
            maźnięty 10zł

4.Testery, mało używane szminek:
            -L'oreala Color Riche nr350 *Cristal Passion, śliczna czerwona z
            drobinkami,chyba nie używana,nie widać rysek po ustach, stan dobry, w paru
            miejscach jakby ktoś z boku lekko porysował, ale wygląda prawie jak nowa. 11zł
            -L'oreala Color Riche nr347 *Cristal Bordeaux/Cristal Burgundy,ciemna czerwień
            z drobinkami, używana moze raz lub dwa, też małe ryski na boku,prawie cała.10zł
            -L'oreala Invincible nr405 Coral Temptation, czerwień koralowa, zużycie jakieś
            15-20%,trochę niestabilna,chyba oderwana z dołu 8zł
            -REZERWACJA DLA AGI -L'oreala Shine delicieux nr.205 Coulis de
            Prune/Watermelon. Właśnie taki melonowy kolorek, bardzo delikatne drobinki.Bez
            zatyczki! Zużycie 15%, lekko porysowane boczki
            -L'oreala Invincible nr.320 *Crimson Extreme/Carmin Extreme, czerwona jak krew
            z drobinkami,zużycie 5-10%. 9zł
            -REZERWACJA DLA AGI-L'oreala nr110, taki łososiowy kolor, zużycie ok.20%
            Niestety nie znam serii, chyba z tych kwadratowych, aktualnie sprzedawanych,
            najlepiej przejść się do drogerii.
            -oryginalna-L'oreal Color Riche nr.335 Or Ethnic/Ethnic Gold, złotobrązowa ze
            złotymi drobinkami. moja ;) chorowałam na nią przez 4 miesiace, jak w końcu
            kupiłam, to okazało się, że to nie mój kolor.Zużycie 40-50%. "strzela" przy
            zakręcaniu ;) 8zł

Do każdej szmineczki gratisik-tester szminki z Constance Carrol ;)

5.Peeling LIRENE ujędrniający i myjący 125ml, nowy, nieużywany,z niebieskiej
            serii

6.Róż do policzków INGLOT nr.82, niby czerwień ale moim zdaniem ewolluuje w
            kierunku innego koloru,troche różowego?!trudno mi określić.używałam 3 razy,
            niestety, nie dla Lata...Myuśle,ze byłby świetny dla Jesieni lub Zimy (chociaż
            to różne typy kolorystyczne;) 8zł

7.Cień Inglot nr.22 ZŁOTOBRĄZOWY, śliczny perłowy, niestety, podobnie jak
            wyżej, nie mój typ kolorystyczny.. ja jestem bledzioszek niezmienski ;) zyżycie
            30%

8.KREDKI do oczu,CIENIE,grube,raczej twarde-można zrobić krechę: holenderskiej
            firmy Basic:
            -kość słoniowa,raz temperowana góra zużyta
            -rózowoperłowa,nietemperowana, góra zużyta
            -zimnobrązowa, chłodny odcień,nietemperowana, góra zużyta
            -złotobrązowa, temperowana raz czy dwa.powiedzmy ze dwa

Każda po 5 złotych...weź 3 a 4 gratis, promocja! A co ;)

Poszukuję:
            -Ciemno śliwkowego cienia (najlepiej Bourjois)
            -cieni rozświetlających z Bourjois
            -białego paska ze skóry z jakimiś dżetami
            -czarnej kredki Bourjois, Lancome lub innych, które są w pierwszej dziesiatce
            KWC ;))
            -Kremu nawilżającego, aptecznego, najlepiej Epitheliale,
            Physiogel,Vichy,Hydrain itd... (tylko nie Toleriane!)
            -korektora Art Deco
            -róż Bourjois nr 85 Santal
            ...albo czegoś innego;)

Czekam na propozycje!
            • zuziarozia PODKŁAD NU SKIN 25.03.05, 08:54
              Mam do sprzedania lub na wymianę podkład nu skin kolor natural beige, użyty
              tylko trzy razy, zapakowany w pudełeczku. Data ważności do 2007roku.
              Cena rynkowa ok. 100zł, sprzedam za 50zł
              beatat30@interia.pl
              • anna_dab Escada Rockin' Rio Warszawa 25.03.05, 10:20
                Mam wodę toaletową jak w tytule 30 ml, najnowszy zapach escady...
                Przywieziona tydzien temu ze strefy wolnoclowej, nowiutka, zafoliowana, ze
                wszystkimi metkami. Niestety zupelnie nie mój zapach, forumowiczki twierdzą że
                śliczny :)
                Odsprzedam w cenie zakupu, chcę dołożyć trochę i kupic cos czego będe używać
                Zainteresowane osoby prosze o kontakt na maila gazetowego

Pozdrawiam Ania
                • anna_dab Normaderm tonik, chusteczki oczyszczające Olay 29.03.05, 12:12
                  Chusteczki głęboko czyszczące do cery mieszanej i tłustej z 30 sztuk jest
                  28,5 :)Wymienię na czyszcząco-nawilżające do cery normalnej i suchej (tez
                  Olay), lub odsprzedam (są świeżutkie, otwarte przed świetami)
                  Tonik vichy normaderm (ten zielony, do cery z problemami)użyty 2 razy, ważny do
                  09/2006 odsprzedam...
                  Oba kosmetyki sa zbyt mocne dla mojej cery
                  Czekam na propozycje, może byc na maila gazetowego
                  Jestem z Warszawy
    • valkiria1 Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa 29.03.05, 13:22
      sprzedam Angela 25ml użyty 2 razy. czyli ubytek może 0,5ml-1ml.
      Za 160 zł plus koszty przesłki. Jest piekny..ale nie na mojej skórze
      niestety... Gratis daje metalową podstawkę pod niego
      • Gość: Karusia Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa IP: *.jerzostrada.pl / 80.51.251.* 31.03.05, 09:37
        sprzedam --->>ESTEE LAUDER pure color glos (cherry)

prosze pisac na maila for_an_angel@tlen.pl ;)))
      • Gość: ania Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa IP: 212.244.242.* 31.03.05, 10:24
        Valkiria, a nie zamieniłabyś się na ok80ml Couture-Moschino-tester???- też są
        przpiękne ale ja trąbiłam dookoła,że mi sie podobaja i teraz mam!!! 3 butelki
        • martam27 sprzedam lub zamienie podkład Cliniqua 31.03.05, 12:14
          sprzedam lub zamienie podkład cliniqua Superbalanced, kolor Beige Chiffon-jasny
          beż, zuzyte 1/5 na inny podkład do cery tłustej w jasnym odcieniu (najchetniej
          Revlon Colorstay 02 Buff) lub na:

- puder w kamieniu Bourjois Pastel Teint kolor 66 Vanille
          - cienie potrójne Bourjois - brązowe
          - cienie pojedyncze Bourjois brązowe
          - puder w kompakcie do cery tłustej w jasnym kolorze

lub inne

• Gość: valkiria1 Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.05, 21:08
          nie, aniu, dziękuję, ale nie mam jak sprawdzić zapachu
          • mazuba Re: JOYFUL Cindy Crawford 22 ml sprzedam 03.04.05, 08:42

poczatkowo bylo 30 ml, nie jest to moj zapach, nie moge sie przekonac. bardzo
            swiezy i nowoczesny. W perfumerii 30 ml kosztuje 100 pln. czekam na propozycje:)
            sprzedam tanio
            mazuba@Qgazeta.pl
      • magreta Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa 28.04.05, 19:49
        Czy to jeszcze aktualne?
    • 12345ewa2 Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie SENSI 31.03.05, 14:32
      Posiadam oryginalny, zapakowany tester zapachu Sensi Armaniego. Pracuje na
      promocjach w perfumerii i dostałam go jako nagrodę. Zapach nie przypadł mi do
      gustu więc celowo nie otwierałam opakowania z myślą, że komuś go odsprzadam.
      Czekam na propozycje,
      Pozdrawiam.
      • martam27 Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie SENSI 31.03.05, 19:10
        Uwielbiam ten zapach Armaniego. Czy interesowałaby Cię zamiana? Jesli tak to
        ewentualnie na co?
        • Gość: alaaa Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie SENSI IP: *.151.udn.pl 31.03.05, 19:38
          a ile chcesz za niego?
          • 12345ewa2 Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie SENSI 01.04.05, 12:54
            Gość portalu: alaaa napisał(a):

> a ile chcesz za niego?
            wymiana mnie raczej nie interesuje.Myślałam o sprzedaży-woda perfumowana
            50ml,ok. 120zł. W Sephorze ta pojemność kosztuje 260zł.
    • Gość: alicjas glamourous szukam...moga byc uzywane IP: *.151.udn.pl 31.03.05, 19:40
      szukam ralph lauren glamourous moga byc uzywane.po przystepnej cenie.oczywiscie
      orginal.pozdrawiam

• anamag Baby doll 31.03.05, 22:05

a może ktoś ma resztkę baby doll? to prosze na maila.
        • Gość: magda BULGARI & LANCASTER -sprzedam lub wymienie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.05, 23:10
          sprzedam lub wymienie na cos fajnego plyn do demakijazu twarzy i oczu
          (bezalkoholowy) firmy Lancaster...400 ml.(nieudany prezent przywieziony z USA)
          uzyty tylko raz, niestety nie jest odpowiedni do mojej bardzo suchej cery..jest
          swietny dla normalnej tlustej i mieszanej..niestety stoi i kurzy sie na
          polce...w razie czego zapraszam na maila madzia2kk@gazeta.pl
          oraz wode perfumowana Bulgari-Blu..nowa przywieziona z USA tylko raz psikniete,
          pojemnosc 40 ml. czekam na propozycje :)
    • laura27 Davidoff Cool Water-ciekawostka niedostępna w PL 01.04.05, 09:06
      Mam do sprzedania następującą ciekawostkę dla amatorek Cool Water:
      Cooling Liquid Powder, czyli chłodzący puder w płynie, z pompką, oryginalna
      pojemność 50 ml, zostało ponad 40 ml. Nuta zapachowa taka jak woda z tej serii,
      bardzo intensywnie na ciele pachnie nawet bardzo niewielka ilość, pozostawia na
      skórze taki troszkę chłodzący, jedwabisty i oczywiście pachnący film.Puder ten
      jest w postaci błękitnego płynu.
      Z tego co się orientuję produkt ten jest niedostępny w Polsce, ja kupiłam na
      lotnisku w Amsterdamie.
      Gratis dołożę 30-to gramową tabletkę do pachnącej kąpieli z tej samej linii
      (była w komplecie)- Revitalizing Bath Tablet
      Całość sprzedam za 40 zł plus ewentualne koszty przesyłki jeśli zainteresowana
      byłaby spoza Wawy. Piszcie na laura27@gazeta.pl
      Pozdrawiam
      • madai perfumy damskie 8 ml 01.04.05, 10:19
        sprzedam perfumy damskie 8 ml,kazdy po 15 zl + ewentualny koszt przesylki:
        Cacharel Amor amor
        Dior j'dore
        lacoste touch of pink
        hugo boss deep red, intense
        gucci rush

sa zapakowane w pudeleczko,sa w formie dlugopisu. Bardzo poreczne, idealne do
        torebki. Sama ich uzywam i sprawdzaja sie rewelacyjnie.
        Jesli jestescie zainteresowane, to piszcie na madai@gazeta.pl
        • calineczka1 kremy i maseczka ze złotej serii - AVON 01.04.05, 14:08
          Sprzedam, ewentualnie wymienię na coś:
          1. Złoty krem pod oczy z perłowym pyłem, pojemność 15 ml, krem jest nowy,
          jeszcze zafoliowany.
          2. Złoty krem na dzień SPF 15 UVA/UVB, pojemność 50 ml, krem jest nowy,
          zafoliowany.
          3. Złota maseczka liftingująca, pojemność 75 ml, maseczka jest nowa,
          zafoliowana.
          • bluebox Re: kremy i maseczka ze złotej serii - AVON 01.04.05, 18:55
            ZŁOTY KREM AVON
            kupiłam mamie złoty krem avonu niestety jak po większości kosmetyków i po tym
            mama ma uczulenie. Użyła go dosłownie kilka razy ma nawet jeszcze pudełko.
            niestety doswiedziałam się o tym dopiero ostatnio a to był prezent na gwiazdkę
            więc już za późno na zwrot.

jeśli ktoś byłby zainteresowany to chętnie sprzedam lub ewentualnie wymienię na
            coś.

• miyaku Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa 01.04.05, 19:34
      podkład Manhattan Clearface Cover, kolor Vanilla (30 ml)
      kupiony tydzień temu, data ważności - listopad 2007
      użyty raz, prosto na gąbeczkę
      cena 20zł
      niestety w świetle dziennym okazało sie że to nie mój kolor :/
    • mokra_jane Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa 01.04.05, 21:16
      Ja mogę sprzedać dziewczynie z Wrocławia tusz do rzęs Gosha dwustopniowy z bazą-
      odżywką. Użyty raz - kompletnie chyba nie umiem się nim posługiwać. Odsprzedam
      za 18 zł. Kupiłam za 27 zł.
    • oloom Sensi 02.04.05, 10:49
      Mam Sensi Armaniego, zostało jakieś 40-43 ml (z 50). Sprzedam albo wymienię na
      podobną ilość Jungle Elephant.
    • a.kopiko1 Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa 02.04.05, 11:10
      Perfecta Body - "karmel brązujący" firmy Dax Cosmetics. Użyty raz tylko. Ma
      250ml i jest to opakowanie z pąpką. Jestem z Warszawy, sprzedam za 10 zł,
    • Gość: laurta szukam e.lauder blyszczyka,lub dior.jasne kolory IP: *.151.udn.pl 02.04.05, 16:09
      szukam e.lauder blyszczyka,lub dior.jasne kolory
      • martam27 sprzedam lub zamienie podkład Cliniqua 02.04.05, 16:42
        sprzedam lub zamienie podkład cliniqua Superbalanced, kolor Beige Chiffon-jasny
        beż, zuzyte 1/5 na inny podkład do cery tłustej w jasnym odcieniu (najchetniej
        Revlon Colorstay 02 Buff) lub na:

- puder w kamieniu Bourjois Pastel Teint kolor 66 Vanille
        - cienie potrójne Bourjois lub inne - brązowe
        - cienie pojedyncze Bourjois brązowe
        - puder w kompakcie do cery tłustej w jasnym kolorze

lub inne

• martam27 Re: sprzedam lub zamienie podkład Cliniqua 07.04.05, 09:36
          Podkład już nieaktualny
      • ewapaw5 Re: szukam e.lauder blyszczyka,lub dior.jasne kol 16.04.05, 17:13
        witaj

Ja mam Lancome Juicy Tabes 7ml 30zl ,nowe z serii limitowanejMery Juicy Bar ze
        zwiecacymi drobinkami
      • ewapaw5 Re: szukam e.lauder blyszczyka,lub dior.jasne kol 16.04.05, 17:14
        Skontakuj sie ze mna jezeli jestes zainteresowana blyszczykiem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka