colleen_1 Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa 18.03.05, 12:48 - Podklad Loreala True Match kolor C3 rose beige - uzywalam go 2 tyg, nie potrafie ocenic ile zostalo zuzyte bo buteleczka nie przeswituje, zawsze uzywam mala ilosc podkladu - J'adore woda perfumowana z 30 ml zostalo ok 3/4. nie mam kartonika. sprzedam za 50 zl. - miniaturka "ode au reve" Yves rocher 5 ml nieuzywana. Podklad i miniaturke najchetniej zamienie na cos, np na resztki jakis perfum albo miniaturki. Czekam na propozycje na colleen_1@gazeta.pl Jestem z Warszawy Odpowiedz Link Zgłoś
irish_20 Tresor Lancome,Lavertu 19.03.05, 10:25 * Mam nowy,nieużywany,w kartoniku Tresor Lancome - 50ml + - wymienię na Clinique Happy albo sprzedam -150zł * Lavertu - Ziemia słoneczna Terre de Solei (zostało ok.80%),oryginał - 50zł- kolor02, jest w pudełeczku z lusterkiem i pędzlem, daje lekką złoto- brzoskwiniową poświatę,nie ma drobinek,rozświetla * Wspomnę jeszcze o małej palecie Lancome z lusterkiem,(oryginał) w ktorej jest pięć odcieni różu/cieni do powiek (kolory ziemi-od jasnego beżu do brązu i jeszcze pośrednie-brzoskwiniowe),zostalo ok 80-90% z każdego kolorku, w każdym razie jesli ktoś miałby ochote to oddam tanio,bo nie potrzebuję i sobie leży,powiedzmy za 30 zł jestem z Gdyni,ceny już z przesyłką Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia65 Re: Tresor Lancome,Lavertu 19.03.05, 10:48 Też jestem z Gdyni i byłabym zainteresowana tymi cieniami Lancoma Odpowiedz Link Zgłoś
irish_20 Re: Tresor Lancome,Lavertu 19.03.05, 11:16 to ja sprobuję zrobić skana,albo zdjecie tego i wyślę na meila,wtedy bedziesz mogła zobaczyć o co chodzi,(wyślę wieczorem) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
irish_20 Boiotherm 19.03.05, 10:55 Aha,jeszcze mi się przypomniało,wygrałam kiedyś jakiś tam konkurs w Douglasie i dostalam siateczke małych produktów (heh,na złość wszystkie raczej nie dla mojej 20-letniej cery) z Biothermu i moze ktoś ma w planach zakupy i chcialby sprobować użyć małe najpierw, wiec piszę co mam: * Biotherm try kroki - Aquatrio Hydra-Detox: żel 7ml,lotion 15ml i chyba serum 5ml-zapakowane razem w taką mini-kosmetyczkę,oprocz tego Mogę tam dołożyć D-stress Yeux i D-stress Nuit albo Biosensitive. To sa małe,nieużywane i oryginalne produkty.Cena do uzgodnienia,albo na wymianę za probki Cilinique Happy,albo podkład Cliniqua-odcień jasny. Odpowiedz Link Zgłoś
marcia_rulez też się dopiszę 19.03.05, 16:04 Witam, chętnie wymienię lub sprzedam cienie z avonu SEASHELL (podwójny) oraz COCOA GLOW (potrójny). niestety mam uczulenie na cienie avonu, o czym przekonałam się już po pierwszym użyciu. Kolory można zobaczyć w katalogu lub na stronie www.avon.com.pl Użyte raz :) Chętnie pozbędę się też nieużywanej odżywki do włosów farbowanych Gliss Kur Połysk i Blask oraz perfum Celebre Ice 50ml ani razu nie użytych. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meganka Re: też się dopiszę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.05, 18:22 Hej, Mam na wymianę: - tonik Eris Y&U - zużycie prawie żadne, uczulił mnie - krem nawilżający Iwostin - użyty raz - podkład MF Lasting Performance odcień 101 - użyty raz, uczulił mnie :-( - podład Revlona Liftingujący - nietrafiony prezent użyty raz Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JULITA30 MEGANKO!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 18:40 Za ile chcesz sprzedac Lp MF???i ILE JEST ZUZYTE? Odpowiedz Link Zgłoś
kicia_mrau szukam perfumek na wiosnę !!! 19.03.05, 18:56 Ma może ktoś coś fajnego ? Nie mam sprecyzowanych wymagań, najchetniej jakis owocowy zapaszek. Nie pogradziłabym np Escadą ;) Na wymianę mam fajne wysokopołkowe kosmetyki :-) Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meganka Re: szukam perfumek na wiosnę !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.05, 19:11 Za LP chcę 35 zł. Jest użyty tylko jeden raz - to wystarczyło, żeby mnie uczulił :-((((. Jeśli jesteś zainteresowana proszę o kontakt na maila: sadanek77@interia.pl. Jestem z Wawy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julita30 Re: szukam perfumek na wiosnę !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 19:14 To jest całkiem jasny odcień,prawda?Ja od dawna uzywam 105,i bardzo mi odpowiada.Napisz mi, czy 101 jest bardzo jasny.. Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meganka Re: szukam perfumek na wiosnę !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.05, 19:21 Tak, jaśniutki, ja tylko takich używam, bo bledziuch jestem. Kolor mi super pasuje, ale niestety tylko kolor w tym podkładzie :-((. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julita30 Re: szukam perfumek na wiosnę !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 19:27 Meganko, na razie nie mówię na 100%,ale jesli ok 5 kwietnia bedziesz nadal dysponowac tym podkładem, to wzięłabym .Chocby nawet po to, aby mieszac oba odcienie, bo dla mnie w sumie 105 jest ok, ale może jakas odmiana...Po następnej poswiatecznej wypłacie dam jeszcze znac.Chociaz myslę że za ta cene znajdziesz chętną wczesniej....:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meganka Re: szukam perfumek na wiosnę !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.05, 19:29 OK. Zapisz sobie maila i odezwij się po świętach :)Nie chcę przesadzać z ceną, bo i tak leży i tak...:-) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julita30 Re: szukam perfumek na wiosnę !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.05, 19:37 Ok, dam Ci jeszcze znać...Ale jesli do tego czasu znajdzie się chętna, to oczywiście sprzedaj i nie patrz na mnie;-) Pozdrawiam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panienka z okienka Re: też się dopiszę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 16:38 czy iwostin aktualny? podaje swoje gg 6563160 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lulu Re: PERFUMY IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 19.03.05, 19:48 czy ma ktoś może zbędne: La Feu d'Issey Issey'a Myake albo Shalimar Guerlaine'a? Mam na wymianę Rush albo Poeme, ewentualnie może coś innego..do uzgodnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
zadar3 OSZUKANA!!!!!!!!!!!!! 19.03.05, 23:51 Dziewczyny! Apeluje do was o uwage przy tych transakcjach. Niestety nie kazdy jest uczciwy. Ja zgodzilam sie na wymiane kosmetykow, wyslalam paczke ale nie dostalam zwrotnej :-( Nie szkoda mi tego, co oddalam bo to byly zbedne rzeczy. Ale liczy sie sam fakt cudzej nieuczciwosci, bo zostalam po prostu oszukana. Ktos ma za darmo flakon perfum. A ja mam do siebie zal o to, ze jestem naiwna. Zycze wam wiecej szczescia lub rozwagi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anieeeee Re: OSZUKANA!!!!!!!!!!!!! IP: *.151.udn.pl 20.03.05, 09:35 ja tez zostalam ostatnio oszukana.wprawdzie nie na tym forum,ale no coz.zal mi takich osob,wiem jak czuje sie poszkodowany Odpowiedz Link Zgłoś
kosmisia Re: OSZUKANA!!!!!!!!!!!!! 20.03.05, 23:53 a to świństwo, fe a mnie się wydawało, że na tym forum są takie fajne osoby :( Odpowiedz Link Zgłoś
irish_20 Mleczko do demakijażu Lancome 20.03.05, 11:43 * duza butelka 400ml - Mleczko do demakijażu Lancome, oryginalne, nie używane, w higienicznym opakowaniu z dozownikiem, sprzedam albo wymienię na perfumik Clinique Happy Hart albo na jasny podkład Clinique lub Diorlight, a moze też na coś innego,interesującego. Odpowiedz Link Zgłoś
irish_20 Re: Mleczko do demakijażu Lancome 20.03.05, 11:46 Happy Heart... literówka :> Odpowiedz Link Zgłoś
robika Wymienię cienie H&M 20.03.05, 13:35 Mam podwójne cienie H&M zielone (soczysta, wiosenna zieleń jasna i drugi trochę ciemniejsza).Użyte ze 2 razy, to jednak nie mój kolor.Chętnie wymienię na inne (kolor obojętny, oprócz oczywiście zielonego, błękitnego, białego, fioletu-tzn czystego fioletu-bo taki złamany może być. Piszcie na maila: robika@gazeta.pl mogę zrobić zdjęcie-i wysłać dla zainteresowanych. I najlepiej jakbyśmy się wymieniły osobiście (Warszawa). Odpowiedz Link Zgłoś
robika Re: Wymienię cienie H&M 20.03.05, 14:32 Irish_20 wysłałam Ci maila w sprawie kupna cieni Lancome.O ile to ciągle aktualne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia BULGARI & LANCASTER sprzedam lub wymienie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.05, 20:46 sprzedam lub wymienie na cos fajnego plyn do demakijazu twarzy i oczu (bezalkoholowy) firmy Lancaster...400 ml.(nieudany prezent przywieziony z USA) uzyty tylko raz, niestety nie jest odpowiedni do mojej bardzo suchej cery..jest swietny dla normalnej tlustej i mieszanej..niestety stoi i kurzy sie na polce...w razie czego zapraszam na maila madzia2kk@gazeta.pl oraz wode perfumowana Bulgari-Blu..nowa przywieziona z USA tylko raz psikniete, pojemnosc 40 ml. czekam na propozycje :) Odpowiedz Link Zgłoś
saggia perfumy PUMA jamajka 21.03.05, 10:42 U mnie stoi sobie Puma Jamajka (30ml). Dostalam ja w prezencie, ale raczej nie jest to moj zapach... Jest zuzyta w 1/5. Chetnie sprzedam ja za jakies 30zl. Jestem z Poznania, ale w razie co, moge ja przeslac chcocby na drugi koniec Polski:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hurtownia Profesjonalne produkty fryzjerskie do włosów? TAK! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 10:43 Najlepsze produkty jakie powinny używać kobiety do włosów to własnie te, które stosują fryzjerzy... Teraz można zobaczyć (i przeczytać) większość takich produktów właśnie na internecie, a co ważniejsze można je zamówić prosto do domu! - www.amstar.itech.pl lub amstar.es24.pl .Hurtownia Fryzjersko- Kosmetyczna zaprasza do zakupów detalicznych oraz hurtowych! Odpowiedz Link Zgłoś
frida7 Physiogel cleanser 21.03.05, 19:38 kupilam dwa dni temu polecany czesto na tym forum physiogel do mycia twarzy, niestety nie sluzy mojej mieszanej cerze. Uzylam go 4 razy. Sprzedam za 20 zl (kosztowal 27 zl)lub wymienie na cos:) sama nie wiem na co:)) Pozdrawiam, aha i jestem w Warszawy. Odpowiedz Link Zgłoś
golden24 Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa 22.03.05, 11:07 Mam krem matujacy Biopur Moisturizing Matifying BIOTHERM 50 ml- uzylam go chyba 2 razy, ale nie do mojej cery. Kupilam go w perfumerii w Wawie za ponad 100 zl, szkoda,ze tak lezy na polce. Sprzedam lub zamienie sie na cos innego. Jestem z Warszawy. golden24@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
golden24 krem matujacy Biopur BIOTHERM 50 ml 22.03.05, 11:19 Mam krem matujacy Biopur Moisturizing Matifying BIOTHERM 50 ml- uzylam go chyba 2 razy, ale nie do mojej cery. Kupilam go w perfumerii w Wawie za ponad 100 zl, szkoda,ze tak lezy na polce. Sprzedam lub zamienie sie na cos innego. Jestem z Warszawy. golden24@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AgaU Re: krem matujacy Biopur BIOTHERM 50 ml IP: *.acn.waw.pl 23.03.05, 11:59 hej! napisalam do ciebie maila. jestem zainteresowana biopurem. pozdrawiam, agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
a.kopiko1 Re: Avene, BioDerma 22.03.05, 21:31 Sprzedam krem z Avene Cold Cream - użyty 3 razy. Sprzedam za 20zł i krem na naczynka firmy BioDerma Creme Flush. Użyty raz, przedam za 30zł. (uczulił mnie) Jestem z Warszawy. Odpowiedz Link Zgłoś
agmusz Re: Avene, BioDerma 23.03.05, 12:50 Hej jestem zainteresowana kremem Bioderma Flush. Ile go pozostało? Napisz proszę na priv gazetowy. jestem na 100% zdecydowana. Czy mogłabyś ew. wysłać? Oczywiście pokryję koszty przesyłki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klientka Re: Avene, BioDerma IP: *.inpoland.pl 31.03.05, 20:06 Jakie są właściwości tego kremu avene? Jestem z Warszawy i prawdopodobnie kupię. jeśli jeszcze go masz to: jdwalczak@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
muslina WROCŁAW - zamienie lub sprzedam 22.03.05, 21:38 A moje nietrafione prezenty to (nowe i zapakowane): 1. Lancome Color Focus nr 136 - cienie do powiek 2. Lancome Juicy Tubes nr 042 - blyszczyk 3. Lanvin OXYGENE 30 ml - woda perfumowana 4. Cerutti IMAGE 50 ml- woda toaletowa 5. Cacharel NOA 40 ml - woda perfumowana 6. Channel Allure 150 ml Tender Moisture Mist - mgielka do ciala 7. Channel Allure 220 ml Bath Gel - zel do kapieli 8. Channel COCO Mademoiselle 100 ml - woda perfumowana Raz uzyte, ale posiadam pudeleczko: 1. CK Truth 150 ml - olejek do ciala Pozdrawiam wiosennie, muslina@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: WROCŁAW - zamienie lub sprzedam IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.03.05, 21:50 Jaki to kolor tego błyszczyka Lancome? I po ile chciałabyś go sprzedać? Jestem z Wrocławia Odpowiedz Link Zgłoś
muslina Re: WROCŁAW - zamienie lub sprzedam 22.03.05, 22:06 Blyszczyk jest pomaranczowo-bezowy nr 42, sprawdz tutaj, a odsprzedam go za 70 zl, pochodzi ze strefy wolnoclowej: www.lancome.co.uk/_en/_gb/catalog/product.aspx?prdcode=115012&categorycode=AXEMakeup^F1_Lips^F2_Lip_Gloss&vname=name& Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.03.05, 22:04 Szukam błyszczyka lancome juicy tubes o jakimś różowym lunb czerwonym kolorze Odpowiedz Link Zgłoś
muslina Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa 22.03.05, 22:09 Ja rowniez na cos w rozu:) Odpowiedz Link Zgłoś
pastellowa Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa 22.03.05, 22:53 a ja szukam nowej mgielki do ciala NOA, tez wroclaw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pytajka Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa IP: 62.233.177.* 23.03.05, 09:41 Zestawu malych rozowych owocowych blyszczykow Lancome szukam. ma ktosia jakas?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa IP: 80.51.191.* 23.03.05, 20:52 Sprzedam krem DERMEDIC HYDRAIN 2. Niesety jest za ciężki jak na moja mieszana cerę. Kupiłam go trzy dni temu i uzyłam 2 razy! Niestety przepłaciłam w jednej z aptek i zapłaciłam za niego 39.50zł. Odsprzedam za 25zł. Moj mail: wiolcia08@tlen.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa IP: 80.51.191.* 23.03.05, 20:52 Sprzedam krem DERMEDIC HYDRAIN 2. Niesety jest za ciężki jak na moja mieszana cerę. Kupiłam go trzy dni temu i uzyłam 2 razy! Niestety przepłaciłam w jednej z aptek i zapłaciłam za niego 39.50zł. Odsprzedam za 25zł. Moj mail: wiolcia08@tlen.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa IP: 80.51.191.* 24.03.05, 07:33 Lub wymienię ten kremik na jakiś inny firmy La Rose Posay do cery mieszanej, wrażliwej (no jakis lekki nawilżający) lub coś z preparatu gojącego pojedyncze pryszcze podskorne i te na wierzchu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa IP: 80.51.191.* 24.03.05, 07:33 Lub wymienię ten kremik na jakiś inny firmy La Rose Posay do cery mieszanej, wrażliwej (no jakis lekki nawilżający) lub coś z preparatu gojącego pojedyncze pryszcze podskorne i te na wierzchu. Odpowiedz Link Zgłoś
olesiam Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa 23.03.05, 21:38 Sprzedam: -Estee Lauder Pure Color Vernis a a levres effect glace nr 803 cool lilac, błyszczyk, kolor pastelowy róż opalizujący fioletowymi drobimkami ktorych nie widać na ustach, tylko w opakowaniu cena 35 zl z przesyłką, zużycie niewielkie, ok 1/5 -Sisley Glossy Gloss pour les levres nr 3 czekoladowy, transparentny, mocno nawilża i wygładza, jeden z najlepszych ktore używałam, zużycie ok 1/4, cena 35 zl z przesylką -Sisley Gloss Gloss pour les levres, nr nie pamiętam,transparentny złoto- pomarańczowy kolor, zużycie ok 1/5, sena 40 zl z przesyłką -Clinique touch tint for eyes nr 08 Blue Chill, szare cienie w kremie , zużycie- połowa, doskonale sie rozprowadzają i nie pozostaja w zagłębieniu, ale to pewnie tez zależy od powieki, cena 20 zl z przesyłką -Versace, złoty błyszczyk transparentny z drobinkami złota, baaardzo błyszczący:), zużycie-ok połowa z 3,5 ml cena 25 zl z przesyłką Ponieważ zdarzyło mi sie kilka razy być niemiło zaskoczoną jakoscia, wyglądem i wiekiem kosmetykow, pragne zapewnic, ze wszystkie produkty są w bardzo dobrym stanie, zadbane, czyste i świezo przywiezione ze Stanów.pozbywam sie bo nie dam rady zużyc tych ilości:) Polecam transakcje łaczone, moge sie umawiać na oglądanie w Warszawie Pozdrawiam bardzo O. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olesiam Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.03.05, 21:56 Spojrzałam teraz na błyszczyk Verasce i jest go zdecydowanie wiecej niż połowa, zużycie-1/4.Sorry Odpowiedz Link Zgłoś
olesiam Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa 23.03.05, 21:58 Spojrzałam teraz na błyszczyk Versace i jest go zdecydowanie więcej niż połowa, zużycie-1/4.Sorry Odpowiedz Link Zgłoś
bluebox ZŁOTY KREM - AVON 24.03.05, 20:12 kupiłam mamie złoty krem avonu niestety jak po większości kosmetyków i po tym mama ma uczulenie. Użyła go dosłownie 2-3 razy ma nawet jeszcze pudełko. niestety doswiedziałam się o tym dopiero ostatnio a to był prezent na gwiazdkę więc już za późno na zwrot. jeśli ktoś byłby zainteresowany to chętnie sprzedam lub ewentualnie wymienię na coś. Odpowiedz Link Zgłoś
olesiam Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa 25.03.05, 00:16 Blyszczyk E.Lauder znalazl swoja wlascicielke,Versace zarezerwowany(x2);) Odpowiedz Link Zgłoś
valkiria1 OKAZJA!!!!!!! KTO PIERWSZY TEN LEPSZY ;) 25.03.05, 08:29 Hej, mam na wymianę: 1. CONAJMNIEJ 65ml (ze 100ml) wody toaletowej NOIX DE COCO z Yves ROcher. 18zł 2.Używany podkład DERMACOL odcień najjaśniejszy-świetny na cienie pod oczami. Zużycie jakieś 20-25% 6zł 3.Puder w kamieniu LENTHERIC/YARDLEY transculent 06, transparentny, parę razy maźnięty 10zł 4.Testery, mało używane szminek: -L'oreala Color Riche nr350 *Cristal Passion, śliczna czerwona z drobinkami,chyba nie używana,nie widać rysek po ustach, stan dobry, w paru miejscach jakby ktoś z boku lekko porysował, ale wygląda prawie jak nowa. 11zł -L'oreala Color Riche nr347 *Cristal Bordeaux/Cristal Burgundy,ciemna czerwień z drobinkami, używana moze raz lub dwa, też małe ryski na boku,prawie cała.10zł -L'oreala Invincible nr405 Coral Temptation, czerwień koralowa, zużycie jakieś 15-20%,trochę niestabilna,chyba oderwana z dołu 8zł -REZERWACJA DLA AGI -L'oreala Shine delicieux nr.205 Coulis de Prune/Watermelon. Właśnie taki melonowy kolorek, bardzo delikatne drobinki.Bez zatyczki! Zużycie 15%, lekko porysowane boczki -L'oreala Invincible nr.320 *Crimson Extreme/Carmin Extreme, czerwona jak krew z drobinkami,zużycie 5-10%. 9zł -REZERWACJA DLA AGI-L'oreala nr110, taki łososiowy kolor, zużycie ok.20% Niestety nie znam serii, chyba z tych kwadratowych, aktualnie sprzedawanych, najlepiej przejść się do drogerii. -oryginalna-L'oreal Color Riche nr.335 Or Ethnic/Ethnic Gold, złotobrązowa ze złotymi drobinkami. moja ;) chorowałam na nią przez 4 miesiace, jak w końcu kupiłam, to okazało się, że to nie mój kolor.Zużycie 40-50%. "strzela" przy zakręcaniu ;) 8zł Do każdej szmineczki gratisik-tester szminki z Constance Carrol ;) 5.Peeling LIRENE ujędrniający i myjący 125ml, nowy, nieużywany,z niebieskiej serii 6.Róż do policzków INGLOT nr.82, niby czerwień ale moim zdaniem ewolluuje w kierunku innego koloru,troche różowego?!trudno mi określić.używałam 3 razy, niestety, nie dla Lata...Myuśle,ze byłby świetny dla Jesieni lub Zimy (chociaż to różne typy kolorystyczne;) 8zł 7.Cień Inglot nr.22 ZŁOTOBRĄZOWY, śliczny perłowy, niestety, podobnie jak wyżej, nie mój typ kolorystyczny.. ja jestem bledzioszek niezmienski ;) zyżycie 30% 8.KREDKI do oczu,CIENIE,grube,raczej twarde-można zrobić krechę: holenderskiej firmy Basic: -kość słoniowa,raz temperowana góra zużyta -rózowoperłowa,nietemperowana, góra zużyta -zimnobrązowa, chłodny odcień,nietemperowana, góra zużyta -złotobrązowa, temperowana raz czy dwa.powiedzmy ze dwa Każda po 5 złotych...weź 3 a 4 gratis, promocja! A co ;) Poszukuję: -Ciemno śliwkowego cienia (najlepiej Bourjois) -cieni rozświetlających z Bourjois -białego paska ze skóry z jakimiś dżetami -czarnej kredki Bourjois, Lancome lub innych, które są w pierwszej dziesiatce KWC ;)) -Kremu nawilżającego, aptecznego, najlepiej Epitheliale, Physiogel,Vichy,Hydrain itd... (tylko nie Toleriane!) -korektora Art Deco -róż Bourjois nr 85 Santal ...albo czegoś innego;) Czekam na propozycje! Odpowiedz Link Zgłoś
zuziarozia PODKŁAD NU SKIN 25.03.05, 08:54 Mam do sprzedania lub na wymianę podkład nu skin kolor natural beige, użyty tylko trzy razy, zapakowany w pudełeczku. Data ważności do 2007roku. Cena rynkowa ok. 100zł, sprzedam za 50zł beatat30@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
anna_dab Escada Rockin' Rio Warszawa 25.03.05, 10:20 Mam wodę toaletową jak w tytule 30 ml, najnowszy zapach escady... Przywieziona tydzien temu ze strefy wolnoclowej, nowiutka, zafoliowana, ze wszystkimi metkami. Niestety zupelnie nie mój zapach, forumowiczki twierdzą że śliczny :) Odsprzedam w cenie zakupu, chcę dołożyć trochę i kupic cos czego będe używać Zainteresowane osoby prosze o kontakt na maila gazetowego Pozdrawiam Ania Odpowiedz Link Zgłoś
anna_dab Normaderm tonik, chusteczki oczyszczające Olay 29.03.05, 12:12 Chusteczki głęboko czyszczące do cery mieszanej i tłustej z 30 sztuk jest 28,5 :)Wymienię na czyszcząco-nawilżające do cery normalnej i suchej (tez Olay), lub odsprzedam (są świeżutkie, otwarte przed świetami) Tonik vichy normaderm (ten zielony, do cery z problemami)użyty 2 razy, ważny do 09/2006 odsprzedam... Oba kosmetyki sa zbyt mocne dla mojej cery Czekam na propozycje, może byc na maila gazetowego Jestem z Warszawy Odpowiedz Link Zgłoś
valkiria1 Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa 29.03.05, 13:22 sprzedam Angela 25ml użyty 2 razy. czyli ubytek może 0,5ml-1ml. Za 160 zł plus koszty przesłki. Jest piekny..ale nie na mojej skórze niestety... Gratis daje metalową podstawkę pod niego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karusia Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa IP: *.jerzostrada.pl / 80.51.251.* 31.03.05, 09:37 sprzedam --->>ESTEE LAUDER pure color glos (cherry) prosze pisac na maila for_an_angel@tlen.pl ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa IP: 212.244.242.* 31.03.05, 10:24 Valkiria, a nie zamieniłabyś się na ok80ml Couture-Moschino-tester???- też są przpiękne ale ja trąbiłam dookoła,że mi sie podobaja i teraz mam!!! 3 butelki Odpowiedz Link Zgłoś
martam27 sprzedam lub zamienie podkład Cliniqua 31.03.05, 12:14 sprzedam lub zamienie podkład cliniqua Superbalanced, kolor Beige Chiffon-jasny beż, zuzyte 1/5 na inny podkład do cery tłustej w jasnym odcieniu (najchetniej Revlon Colorstay 02 Buff) lub na: - puder w kamieniu Bourjois Pastel Teint kolor 66 Vanille - cienie potrójne Bourjois - brązowe - cienie pojedyncze Bourjois brązowe - puder w kompakcie do cery tłustej w jasnym kolorze lub inne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: valkiria1 Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.05, 21:08 nie, aniu, dziękuję, ale nie mam jak sprawdzić zapachu Odpowiedz Link Zgłoś
mazuba Re: JOYFUL Cindy Crawford 22 ml sprzedam 03.04.05, 08:42 poczatkowo bylo 30 ml, nie jest to moj zapach, nie moge sie przekonac. bardzo swiezy i nowoczesny. W perfumerii 30 ml kosztuje 100 pln. czekam na propozycje:) sprzedam tanio mazuba@Qgazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
magreta Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa 28.04.05, 19:49 Czy to jeszcze aktualne? Odpowiedz Link Zgłoś
12345ewa2 Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie SENSI 31.03.05, 14:32 Posiadam oryginalny, zapakowany tester zapachu Sensi Armaniego. Pracuje na promocjach w perfumerii i dostałam go jako nagrodę. Zapach nie przypadł mi do gustu więc celowo nie otwierałam opakowania z myślą, że komuś go odsprzadam. Czekam na propozycje, Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
martam27 Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie SENSI 31.03.05, 19:10 Uwielbiam ten zapach Armaniego. Czy interesowałaby Cię zamiana? Jesli tak to ewentualnie na co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alaaa Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie SENSI IP: *.151.udn.pl 31.03.05, 19:38 a ile chcesz za niego? Odpowiedz Link Zgłoś
12345ewa2 Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie SENSI 01.04.05, 12:54 Gość portalu: alaaa napisał(a): > a ile chcesz za niego? wymiana mnie raczej nie interesuje.Myślałam o sprzedaży-woda perfumowana 50ml,ok. 120zł. W Sephorze ta pojemność kosztuje 260zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alicjas glamourous szukam...moga byc uzywane IP: *.151.udn.pl 31.03.05, 19:40 szukam ralph lauren glamourous moga byc uzywane.po przystepnej cenie.oczywiscie orginal.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anamag Baby doll 31.03.05, 22:05 a może ktoś ma resztkę baby doll? to prosze na maila. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda BULGARI & LANCASTER -sprzedam lub wymienie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.05, 23:10 sprzedam lub wymienie na cos fajnego plyn do demakijazu twarzy i oczu (bezalkoholowy) firmy Lancaster...400 ml.(nieudany prezent przywieziony z USA) uzyty tylko raz, niestety nie jest odpowiedni do mojej bardzo suchej cery..jest swietny dla normalnej tlustej i mieszanej..niestety stoi i kurzy sie na polce...w razie czego zapraszam na maila madzia2kk@gazeta.pl oraz wode perfumowana Bulgari-Blu..nowa przywieziona z USA tylko raz psikniete, pojemnosc 40 ml. czekam na propozycje :) Odpowiedz Link Zgłoś
laura27 Davidoff Cool Water-ciekawostka niedostępna w PL 01.04.05, 09:06 Mam do sprzedania następującą ciekawostkę dla amatorek Cool Water: Cooling Liquid Powder, czyli chłodzący puder w płynie, z pompką, oryginalna pojemność 50 ml, zostało ponad 40 ml. Nuta zapachowa taka jak woda z tej serii, bardzo intensywnie na ciele pachnie nawet bardzo niewielka ilość, pozostawia na skórze taki troszkę chłodzący, jedwabisty i oczywiście pachnący film.Puder ten jest w postaci błękitnego płynu. Z tego co się orientuję produkt ten jest niedostępny w Polsce, ja kupiłam na lotnisku w Amsterdamie. Gratis dołożę 30-to gramową tabletkę do pachnącej kąpieli z tej samej linii (była w komplecie)- Revitalizing Bath Tablet Całość sprzedam za 40 zł plus ewentualne koszty przesyłki jeśli zainteresowana byłaby spoza Wawy. Piszcie na laura27@gazeta.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
madai perfumy damskie 8 ml 01.04.05, 10:19 sprzedam perfumy damskie 8 ml,kazdy po 15 zl + ewentualny koszt przesylki: Cacharel Amor amor Dior j'dore lacoste touch of pink hugo boss deep red, intense gucci rush sa zapakowane w pudeleczko,sa w formie dlugopisu. Bardzo poreczne, idealne do torebki. Sama ich uzywam i sprawdzaja sie rewelacyjnie. Jesli jestescie zainteresowane, to piszcie na madai@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
calineczka1 kremy i maseczka ze złotej serii - AVON 01.04.05, 14:08 Sprzedam, ewentualnie wymienię na coś: 1. Złoty krem pod oczy z perłowym pyłem, pojemność 15 ml, krem jest nowy, jeszcze zafoliowany. 2. Złoty krem na dzień SPF 15 UVA/UVB, pojemność 50 ml, krem jest nowy, zafoliowany. 3. Złota maseczka liftingująca, pojemność 75 ml, maseczka jest nowa, zafoliowana. Odpowiedz Link Zgłoś
bluebox Re: kremy i maseczka ze złotej serii - AVON 01.04.05, 18:55 ZŁOTY KREM AVON kupiłam mamie złoty krem avonu niestety jak po większości kosmetyków i po tym mama ma uczulenie. Użyła go dosłownie kilka razy ma nawet jeszcze pudełko. niestety doswiedziałam się o tym dopiero ostatnio a to był prezent na gwiazdkę więc już za późno na zwrot. jeśli ktoś byłby zainteresowany to chętnie sprzedam lub ewentualnie wymienię na coś. Odpowiedz Link Zgłoś
miyaku Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa 01.04.05, 19:34 podkład Manhattan Clearface Cover, kolor Vanilla (30 ml) kupiony tydzień temu, data ważności - listopad 2007 użyty raz, prosto na gąbeczkę cena 20zł niestety w świetle dziennym okazało sie że to nie mój kolor :/ Odpowiedz Link Zgłoś
mokra_jane Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa 01.04.05, 21:16 Ja mogę sprzedać dziewczynie z Wrocławia tusz do rzęs Gosha dwustopniowy z bazą- odżywką. Użyty raz - kompletnie chyba nie umiem się nim posługiwać. Odsprzedam za 18 zł. Kupiłam za 27 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
oloom Sensi 02.04.05, 10:49 Mam Sensi Armaniego, zostało jakieś 40-43 ml (z 50). Sprzedam albo wymienię na podobną ilość Jungle Elephant. Odpowiedz Link Zgłoś
a.kopiko1 Re: Wymieniamy sie kosmetykami których nie uzxywa 02.04.05, 11:10 Perfecta Body - "karmel brązujący" firmy Dax Cosmetics. Użyty raz tylko. Ma 250ml i jest to opakowanie z pąpką. Jestem z Warszawy, sprzedam za 10 zł, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laurta szukam e.lauder blyszczyka,lub dior.jasne kolory IP: *.151.udn.pl 02.04.05, 16:09 szukam e.lauder blyszczyka,lub dior.jasne kolory Odpowiedz Link Zgłoś
martam27 sprzedam lub zamienie podkład Cliniqua 02.04.05, 16:42 sprzedam lub zamienie podkład cliniqua Superbalanced, kolor Beige Chiffon-jasny beż, zuzyte 1/5 na inny podkład do cery tłustej w jasnym odcieniu (najchetniej Revlon Colorstay 02 Buff) lub na: - puder w kamieniu Bourjois Pastel Teint kolor 66 Vanille - cienie potrójne Bourjois lub inne - brązowe - cienie pojedyncze Bourjois brązowe - puder w kompakcie do cery tłustej w jasnym kolorze lub inne Odpowiedz Link Zgłoś
martam27 Re: sprzedam lub zamienie podkład Cliniqua 07.04.05, 09:36 Podkład już nieaktualny Odpowiedz Link Zgłoś
ewapaw5 Re: szukam e.lauder blyszczyka,lub dior.jasne kol 16.04.05, 17:13 witaj Ja mam Lancome Juicy Tabes 7ml 30zl ,nowe z serii limitowanejMery Juicy Bar ze zwiecacymi drobinkami Odpowiedz Link Zgłoś
ewapaw5 Re: szukam e.lauder blyszczyka,lub dior.jasne kol 16.04.05, 17:14 Skontakuj sie ze mna jezeli jestes zainteresowana blyszczykiem. Odpowiedz Link Zgłoś