zoee5 04.02.05, 11:48 Nigdy nie używałam pudru brazujacego i chciałam zapytac, czy szyje tez pudrujecie? jaki jest dobry dla osoby poczatkujacej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sitc Re: puder brązujacy 04.02.05, 12:01 Wydaje mi się że dla osoby poczatkującej najwygodniejszy bedzie w kulkach lub w kamieniu. Szyję warto jest przypudrowac nawet jak jesteś cała opalona, żeby nie odcinała się kolorem od buzi. Zdecydowanie na początek odradzam puder brązujący sypki, bo z doświadczenia wiem, że z takim jest najłatwiej przesadzić z ilością. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olkaaaa Re: puder brązujacy IP: *.chello.pl 04.02.05, 12:12 i najlepiej nakładać go pędzelkiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plum1000 Re: puder brązujacy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 12:23 ja kupilam sobie puder brazujacy z Diadem -brązujący jasny. Dośc jasną mam cerę i jak dla mnie za duzo jest w tyym pudelku ciemnych kulek .Wystarczy ze troszkę więcej przejadę po kulkach ciemniejszych i juz na twarzy mam potem plamy ciemne;-( tomój pierwszy puder brazujacy i jakoś nie trafilam dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
olkaaaa Re: puder brązujacy 04.02.05, 12:25 tak pędzlem pędzlem dużym ale myslałam że to jasne Odpowiedz Link Zgłoś
olkaaaa Re: puder brązujacy 04.02.05, 12:27 to ja wam coś doradze extra produkt choć troszke drogi aleeeeeeee starczy wam na 2 lata nie oszukując ja go tyle miałam i nie trzeba go używać na podkład tylko sam ziemia egipska firmy lavertu są 3 odcienie i jest to extra produkt naprawde polecam Odpowiedz Link Zgłoś
olkaaaa Re: puder brązujacy 04.02.05, 12:28 i jeszcze w lato można sie przez niego opalić ale złe promieniowanie odbija Odpowiedz Link Zgłoś
zoee5 Re: puder brązujacy 04.02.05, 17:07 dzięki za pomoc. ja nie jestem opalona i nie chciałabym czegos typowo brązowego i nie pomarańczowego. Ta ziemia to jakie ma kolory? a w kulkach to jakiej firmy? Odpowiedz Link Zgłoś
olkaaaa Re: puder brązujacy 04.02.05, 17:12 w kulkach to są różne firmy miałam kiedyś avon i byłam nawet zadowolona a firma ziemi to lavertu i są 3 kolory od jaśniejszego do najciemniejszego to już byś musiała sprawdzić sobie sama Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kate Re: puder brązujacy IP: *.chello.pl 04.02.05, 17:32 olkaaa a ile kosztuje ten puder?i gdzie go można dostać? Odpowiedz Link Zgłoś
olkaaaa Re: puder brązujacy 04.02.05, 18:41 a zkąd jesteś i kosztuje 100 zł albo troszeczkę więcej Odpowiedz Link Zgłoś
olkaaaa Re: puder brązujacy 04.02.05, 18:58 w billi na broniewskiego były nie wiem jak teraz ale powinny być było całe stoisko tych kosmetykow na 1 piętrze Odpowiedz Link Zgłoś
olkaaaa Re: puder brązujacy 04.02.05, 19:02 esentia.pl/servlet/SNFProduct?p_pid=25577&session=7a1edfd8b811f8d4 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk co za bzdury piszesz IP: *.jci.com 04.02.05, 19:11 ze 'mozna sie opalic ale zloe promieniowanie odbija' nie ma czegos takiego jesli sie opalasz, to wskutek dzialania promieni UV, ktore zawsze - w mniejszym lub wiekszym stopniu - sa szkodliwe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ilkaaaa Re: co za bzdury piszesz IP: *.chello.pl 04.02.05, 19:32 mniej więcej ale działa na zasadzie kremu uv Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olkaaaa Re: co za bzdury piszesz IP: *.chello.pl 04.02.05, 19:33 sama bzdury piszesz jak masz zamiar odpisywać w ten sposób to wogóle nic nie pisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pciunia Re: co za bzdury piszesz IP: *.chello.pl 05.02.05, 22:39 No własnie - po co od razu obrażac kogos, kto chce innym pomóc i dzieli sie doświadczeniami? Odpowiedz Link Zgłoś
anetakul GIORGIO ARMANI 06.02.05, 04:05 SHEER BRONZER 1 pozdr aneta ps.tylko i wylacznie poczytaj jak nie wierzysz www.makeupalley.com/product/showreview.asp/ItemID=31566/Bronze_Mania_Powder/Giorgio_Armani/Bronzers/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneta GIORGIO ARMANI IP: *.dyn.optonline.net 06.02.05, 04:13 sheer bronzer 1 Odpowiedz Link Zgłoś