Gość: lalka IP: *.chello.pl 04.02.05, 22:28 Był ktoś?jak tam jest?jaki towar?jakie ceny?można kupować też detalicznie??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lalka Re: centrum handlu hurtowego MAXIMUS-Nadarzyn IP: *.chello.pl 04.02.05, 23:12 podciągam bo bardzo mnie to interesuje.noe wiem czy warto robi sobie wycieczkę.Proszę o komentarze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sereknuserek Re: centrum handlu hurtowego MAXIMUS-Nadarzyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.05, 23:29 Byłam tuz po otwarciu , więc jakiś czas temu.Powierzchnia sklepów rzeczywiscie imponująca, ale cóz z tego skoro w 2 dni po otwarciu czynne było jedynie jakies 10-20% wszystkich butików, reszta zamknięta /?/ czy jeszcze nie otwarta? nie wiem...W kazdym razie nie kupiłam kompletnie nic bo nie było w czym wybierać.Mozna kupowac detalicznie. Mozw teraz coś się zmieniło , ja się tam nie wybieram, jestem zniechęcona... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: centrum handlu hurtowego MAXIMUS-Nadarzyn IP: *.devs.futuro.pl 05.02.05, 19:22 Byłam we wtorek(1.02) czynne ok. 40-50% procent, ale uważam ze specjalnie nie warto tam pojechać, mozna kupować detalicznie wszędzie są podane ceny w detalu i w hurcie. Dużo towaru takiego jak na stadionie, ale są też fajniejsze rzeczy.Jeżdzi tam specjalny autobus. Odpowiedz Link Zgłoś