Dodaj do ulubionych

Loreal Translucide

IP: *.katowice.msk.pl / *.devs.futuro.pl 05.02.05, 13:54
Zastanawiam się nad kupnem tego podkładu. Słyszałam, że jest bardzo dobry
szczególnie jeśli chodzi o okres wiosenno-letni. Wiem,że dobór podkładu
zależy w głównej mierze od cery, ale może ktoś miał, używał go i może mi
doradzić. Odradzacie czy wręcz przeciwnie polecacie?? A może lepszy byłby
podkład rozświetlający Privi albo nowy MF Colour Adapt??
Obserwuj wątek
    • Gość: vikka mam go:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 14:03
      to podkład dla młodej cery(z vit c),jest lekki,mało kryjący(w zasadzie nie
      kryjący,można powiedziec przezroczysty),rozswietla skóre,jak masz piegi(albo
      jakies niedoskonalosci)to nie pokryje,skóra wyglada naturalnie,bez efektu
      maski,można powiedziec,ze wyrównuje kolor skóry:)

w Polsce nie ma pełnej gamy kolorów(ja mam np no 34,a u nas sa do 20paru)
      • Gość: Akne Re: mam go:) IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 05.02.05, 15:14
        Tez go mam i bardzo polecam, naprawde nawilza, absolutnie nie wysusza nawet po
        dlugim stosowaniu, ladnie rozswietla i slicznie pachnie. Mi piegi i drobne
        przebarwienia jednak kryje, ale to prawda, ze krycie nie jest jego
        najmocniejsza strona. Podoba mi sie rowniez jego konsystencja, rozprowadza sie
        jak maselko, nie zostawia smug.
        • Gość: freeee Re: mam go:) IP: *.stoszowice.sdi.tpnet.pl 05.02.05, 15:41
          mam go w postaci pudru sypkiego i jest beznadziejny nie kryje,nie nawilza,nic
          nie robi,szkoda kasy.
          • Gość: dominiqa Re: mam go:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.05, 17:03
            Je też mam Translucide nr 15 i jestem z niego bardzo zadowolona. On i Citi mat
            Privi to moje naprawdę sprawdzone podkłady po wielu próbach z innymi firmami,
            niektóre mocno dotkliwe były dla portfela.Polecam go, bo jest lekki, fakt, że o
            kryciu mowy nie ma, ale buzia wygląda po nim po prostu świeżo. Używam go
            czasami teraz,zimą i też jest OK
            • Gość: justyna Re: mam go:) IP: *.katowice.msk.pl / *.devs.futuro.pl 05.02.05, 19:04
              Dzięki dziewczyny za wszystkie odpowiedzi. Zależy mi właśnie na na takiej
              naturalnej buźce szczególnie wiosną i latem, bo wtedy nie lubię się mocno
              malować. Mam nadzieję, że ten podkład się sprawdzi i u mnie, bo już się na
              niego zdecydowałam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka