Dodaj do ulubionych

Dekoloryzacja czarnych włosów

IP: *.artcom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.05, 19:35
Nareszcie po długich poszukiwaniach, znalazłam fryzjera dla którego "zejście"
z czarnych włosów, nie jest żadnym problemem. jestem umówiona za miesiąc na
wizyte. To bardzo znany i renowmowany salon, toteżna wizytę trzeba długo
czekać. Jak tylko zrobie się na bóstwo, zaraz wam napisze, co i jak.
Włosy na czarno farbuję od jakiś ładnych paru lat. Ostatnio zaczęły mi bardzo
przeszkadzać. Źle się czułam, tak jakoś ciężko. Zamarzył mi się baleyaż.
Schodziłam dosyć sporo salonów, ale wszędzie mi mówiono, że będzie ciężko. Aż
tu nagle, dowiedziałam się że to żaden problem. Jedyny minus to spory
wydatek, ale co tam raz się żyje ...
Obserwuj wątek
    • a.kopiko1 Re: Dekoloryzacja czarnych włosów 13.02.05, 23:54
      ja robiłam ostatnio to samo. też miałam prawie czarne włosy i chciałam je
      rozjaśnić żeby wrócić do naturalengo koloru. chodziłam i chodziłam i wszędzie
      mówiono mi, że nie bo to włosy się zniszczą. aż w końcu poszłam do mojego
      "osiedlowego" lecz bardzo dobrego salonu fryzjerskiego i tam pani powiedziała
      mi, że nie ma problemu. Zrobiła mi dekoloryzację proszkiem, zrobiła bardzo
      cienkie pasemka. efekt jest taki, ze te jasne pasemka zlały sie z tymi ciemnymi
      i mam bardzo naturalny kolor. już widzę odrosty ale nie odznaczają się tak
      bardzo. Zapłaciłam za to 100zł. Pani powiedziała jeszcze, że jeśli kolor wyjdzie
      za jasny etc. to można nałożyć farbę dekolor, aby uzyskać najbardziej optymalny
      kolor. I za to 140zł (razem z dekoloryzacją).
      • Gość: tosia Re: Dekoloryzacja czarnych włosów IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 14.02.05, 08:25
        Dziewczyny czy mam podobny problem szukam fryzjera, ktory podejmie sie powrotu
        do jasnego koloru. do tej pory kazdy mowil, ze wlosy sie zniszcza itd. podajcie
        adresy (jesli to w Warszawie) tych zakladow chetnie skorzystam.
        • a.kopiko1 Re: Dekoloryzacja czarnych włosów 14.02.05, 13:20
          Ja byłam u fryzjera u mnie w bloku: ul. Krępowieckiego 10 lok.1 To jest zaraz
          przy górczewskiej, prawie na przeciwko Wola parku.
          • Gość: tosia Re: Dekoloryzacja czarnych włosów IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 14.02.05, 14:08
            o super a moze masz numer telefonu do tego zakładu?
    • olkaaaa Re: Dekoloryzacja czarnych włosów 14.02.05, 14:10
      zejść z czarnych włosów to oczywiście żaden problem tylko pomyśl sobie jaką
      watke na głowie będziesz miała .fryzjeży którzy odmawiają zejścia z czarnego
      odrazu to z rozsądku bo szkoda włosów
      • libri1 Re: Dekoloryzacja czarnych włosów 14.02.05, 19:55
        Mozna zlikwidowac czarny kolor ,ale zeby zrobic to na raz??? Moja kumpela z
        czarnych przefarbowala sie na blond ,ale schodzenie z koloru trwalo ponad pol
        roku nie zrobila tego na jednej wizycie.
      • Gość: Nati Re: Dekoloryzacja czarnych włosów IP: *.artcom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.05, 20:28
        Właśnie, że nie masz racji ! Watke na głowie robią fryzjerzy tylko z nazwy.
        Tacy, co to na profesjonalnym fryzjerstwie mało się znają. W profesjonalnym
        studiu fryzjerskim to nie tylko zrobią ci dekoloryzację, ale również zajmą się
        twoimi włosami pod względem "fizycznym" (mam tu na myśli zabiegi lecznicze itp,
        itd). Dlatego napisałam, że jedynym problemem będzie duży wydatek.
    • olkaaaa Re: Dekoloryzacja czarnych włosów 14.02.05, 14:15
      a jaki ty ten balejażyk chcesz
      • a.kopiko1 Re: Dekoloryzacja czarnych włosów 14.02.05, 20:36
        Mówicie, że włosy bardzo się niszczą od dekoloryzacji. Może i macie rację, ale
        ja farbuję włosy od dłuższego czasu i ostatnio właśnie miałam czarne włosy.
        Zechciałam zmienić kolor na najbardziej zbliżony do mojego koloru i po zrobieniu
        tego balejażu nie mam zniszczonych włosów. Są normalne. Stosuję tylko maseczkę
        na włosy - wax i wszystko jest ok.
        • Gość: up Re: Dekoloryzacja czarnych włosów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 11:29
          up
    • Gość: Natalia Re: Dekoloryzacja czarnych włosów IP: *.artcom.pl / 194.6.246.* 16.02.05, 21:06
      Termin wizyty u fryzjera tuż, tuż . Już się nie mogę doczekać.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka