Dodaj do ulubionych

MERIDIA! Zaczęłam odchudzanie. Mam do zrzucenia 17

15.02.05, 12:37
Cześć! Tu Aśka.
Mam 30 lat, 165 cm i w tej chwili 74 kg. Jeszcze w środę (6 dni temu) ważyłam
77 kg! Miałam już dość siebie i wszystkich nieskutecznych diet! Meridia to
ostatnia deska ratunku. Teraz wcale nie chce mi się jeść, mogłabym przez cały
dzień nic nie jeść! A kocham jedzenie! Wiem, że mogłabym chudnąć szybciej,
ale lekarz mi zaleca kurację półroczną (żeby była skuteczna i nie skończyła
się jojo) więc muszę chudnąć rozsądnie. Jem minimalne porcje i to bardziej z
rozsądku niż z głodu ;) A do tego czuję się na prawdę dobrze, nie mam skutków
ubocznych, poza tym , że dużo piję i wcześnie się budzę. Mam w sobie dużo
energii - ciekawe skąd. Powoli zaczynam ćwiczenia fizyczne. Po 2 miesiącach
powoli będę zmniejszać dawki Meridii, aż do całkowitego odstawienia. Czy ktoś
z Was to stosował jub stosuje?
Obserwuj wątek
    • Gość: visenna Re: MERIDIA! Zaczęłam odchudzanie. Mam do zrzucen IP: *.bphpbk.pl 15.02.05, 12:42
      a co to takiego Meridia ?
      • nafnaf Re: MERIDIA! Zaczęłam odchudzanie. Mam do zrzucen 15.02.05, 12:48
        no wlasnie, co to takiego?
        • Gość: ilko Re: MERIDIA! Zaczęłam odchudzanie. Mam do zrzucen IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.05, 13:59
          ty a gdzie to zdobyć?
          na recepte czy w aptece?
      • Gość: mika Re: MERIDIA! Zaczęłam odchudzanie. Mam do zrzucen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.05, 16:20
        A gdzie kupic te tabletki?
        W aptece są bardzo drogie a podobno można kupic na allegro itp.
        Macie jakiś namiar ?
        Potrzebuję Meridie 10.
        • wiki365 Re: MERIDIA! Zaczęłam odchudzanie. Mam do zrzucen 11.04.05, 13:22
          jeśli jesteś jeszcze zainteresowana to mam do sprzedania.
          Proszę o kontakt na priv lub 889 878 597
    • Gość: basia Re: MERIDIA! Zaczęłam odchudzanie. Mam do zrzucen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.05, 14:06
      Pierwsza strona jaka mi sie nawinela na google, to tak gdzie byly wypisane
      ilosci zgonow po zazywaniu tego preparatu( 32) oraz 400 osob ktore zauwazyly
      powazne skutki uboczne. Powodzenia
    • Gość: marta Re: MERIDIA! Zaczęłam odchudzanie. Mam do zrzucen IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.05, 14:31
      Hej, ja schudlam 3 lata temu ok 18 kg w trzy miesiace.
      Od tamtej pory ( czyli przez 3 lata) wrocily mi 2 kg, ale staram sie
      kontrolowac to co jem. Niestety mam tendencje do tycia i jak tylko
      za mocno sobie pofolguje od razu waga leci w gore. Zanim zaczniesz brac
      meridie powinnas przebadac serducho, cisnienie itp. Ja zaczynalam odchudzanie
      razem z przyjaciolka, ktora niestety meridii brac nie mogla, bo miala uczucie
      jakby jej zaraz serce mialo wyskoczyc. Powodzenia!
      • elikg [...] 23.03.05, 18:47
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: setorika Re: NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 21:23
      Ja tez mam nadwagę, ale nie jestem aż tak zdesperowana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      Dziewczyno, ty masz lekarza czy osobistego krematora!!!! Asiu, nie wiem czy
      wiesz, ale Meridia wypisywana jest tylko na specjalną receptę. Na pewno nie
      wygladasz jak monstrum z amerykańskiej prowincji, więc dziwi mnie fakt, że
      apteka Ci to sprzedała!!! Aptekarz powinien zapytać dla kogo to. Wiadomo, można
      go okantować.
      Otóż Meridię sprzedaje się osobom, które mają zakłócenia łaknienia i otyłość
      widoczną, a nie nadwagę!!! Skutki uboczne mam namacalnie na koleżance, która
      jest od nas rok młodsza i będąc świadoma brała to gó.., wykupując recepty na
      wujka: problemy z żołądkiem, przyjmuje tylko pokarmy dla dzieci w słoiczkach,
      bóle głowy, kłopoty ze wzrokiem, no i złe wyniki morfologii i nie może zajść w
      ciążę.
      Zastanów się, czy gra warta jest świeczki.
      Pozdrawiam
    • Gość: aa Re: MERIDIA! Zaczęłam odchudzanie. Mam do zrzucen IP: *.server.ntli.net 24.03.05, 08:53
      ważyłam kiedyś 87 kilo i dzięki meridii schudłam na stałe. już od 4 lat waga
      się nie zmieniła żadnego jojo . ważę 53-55 zależy od pory roku. polecam. brałam
      meridię 10.
    • Gość: daga Re: MERIDIA! Zaczęłam odchudzanie. Mam do zrzucen IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.03.05, 12:52
      uwazaj na ten lek-moja kolezanka zazywala go pod stala kontrola lekarza a mimo
      to po jakims czasie miala problemy psychiczne-wiem ze dlugo sie leczyla zeby
      dojsc do siebie i dlatego jak tylko slysze nazwe tego leku to prosze
      stosujacych go o rozwage
      • Gość: Iwona Re: MERIDIA! Zaczęłam odchudzanie. Mam do zrzucen IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.03.05, 21:31
        Stosowałam Meridie 10 i 15 owszem schudłam ale nie na długo, natomiast dostałam
        depresji. Lek zwiększa termogenezę organizmu stąd szybsze spalanie, ale też
        działa na ośrodek sytości. Wszystko jest dla ludzi ale trzeba uważać i mieć
        świadomość o istniejących zagożeniach.
        • Gość: toja Re: MERIDIA! Zaczęłam odchudzanie. Mam do zrzucen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.05, 16:06
          Witam

Jak widac na meridie reaguje kazdy inaczej.
          Ja stosuje meridie 15 chociaz nie jestem otyla lecz mam nadwage. Moim problemem
          jest zespol policystycznych jajnikow i pani prof stwierdzila iz nadwaga szybko
          musi zniknac by kontynuowac leczenie.
          Powiem tak- dziala ale faktycznie kosztem zdrowia. Nie wiem jak inne panie ale
          ja szybciej sie mecze, przez pierwszer 2 tygodnie chodzilam otepiala i w
          depresji- jednakze organizm jak widac potrafi do wielu rzeczy sie przystosowac
          i teraz jezeli chodzi o psychike- jest ok. Powoduje u mnie jednak zaparcia
          przez ktore wdziecznie nabawilam sie wdziecznego hemoroida ktorego pielegnuje
          teraz masciami itp :/
          Jesc faktycznie sie nie chce- przez pierwszy tydzien nie moglam na jedzenie
          patrzec- teraz juz smak powrocil i apetyt umiarkowany tez (chociaz nie
          doskwiera). Nie wazylam sie jeswzcze ale w ciagu 3 tygodni spodnie w ktore nie
          moglam nogi wsadzic leza idealnie. Jest to owszem pocieszenie ale jak juz
          wspomnialam reszta problemow to nic przyjemnego. I naprawde, jezeli ja moglabym
          schudnac w "tradycyjny" sposob (tj.cwiczenia i dieta) zdecydowanie bardziej
          wolalabym to niz Meridie. Niestety moje hormony mi nie pozwalaja schudnac
          normalnie, a z kolei dopoki nie schudne to to sie nie ureguluje. bledne kolo.
          Tak wiec generalnie jezeli nie chcecie miec ewentualnych problemów wywolanych
          przez skutki uboczne to meridii nie polecam. Jedynie w wypadku kiedy naprawde
          niezbednym jest szybkie schudniecie lub gdy otylosc zaczyna byc niebezpieczna-
          wtedy warto.
          Gratuluje jednak wszystkim kobietom ktore zazywajac meridie uchronily sie od
          skutkow ubocznych. szczesciary :)
          pozdrawiam
    • wiki365 Re: MERIDIA! Zaczęłam odchudzanie. Mam do zrzucen 11.04.05, 13:16
      mam do sprzedania oryginalnie zapakowaną meridię. Sprzedam po okazyjnej cenie,
      tylko wiem, że zażywanie wymaga konsultacji lekarskiej.
      Info pod nr tel 889 878 597 lub na priv mailu.
      • klamczucha3 Re: MERIDIA! Zaczęłam odchudzanie. Mam do zrzucen 11.04.05, 17:13
        Nie jestes lekarzem wiec nie sprzedawaj tego nieswiadomym niczego
        dziewczynom,ktore sa slepe i gluche na przeciwwskazania.
        Chcesz miec ludzkie zdrowie na sumieniu?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka