Dodaj do ulubionych

LANCOME CILS BOOSTER

20.02.05, 09:46
Ile kosztuje w sklepie? i jakie daje efekty?
Obserwuj wątek
    • Gość: PPP Re: LANCOME CILS BOOSTER IP: *.necik.pl / *.necik.pl 20.02.05, 11:59
      Podejrzewam, ze dobrze ponad 100 zl i daje takie same efekty jak smarowanie
      olejkiem rycynowym (za 4,50 zl w kazdej aptece), albo i gorsze :)).
    • voluptas Re: LANCOME CILS BOOSTER 20.02.05, 18:32
      Kosztuje coś około 100 zł, nie jestem tego pewna, bo swoją kupiłam w zestawie z
      Flextencils'em. To solidna baza, rzeczywiście intensyfikuje efekt mascary i
      zwiększaj jej żywotność, a jednocześnie nie usztywnia rzęs, nie daje efektó
      "pajęczych nóżek". Bardzo ją lubię, acz nie mam porównania z innymi, bo ten
      kosmatyk trafił do mojej kosmatyczki niejako przypadkowo - wcześniej baz nie
      używałam.
      A co do postu PPP, to ciekawa jestem, jak by wyglądały rzęsy pomalowane tuszem
      na podkładzie z olejku rycynowego ;)))
      • Gość: PPP Re: LANCOME CILS BOOSTER IP: *.necik.pl / *.necik.pl 21.02.05, 07:44
        Nie mam pojecia, nie probowalam :)). Ten Booster to podobno ma odzywka tez byc,
        jak twierdzi producent (witamina E, protection, conditioning, etc.) i pod tym
        wzgledem o.rycynowy na pewno okaze sie skuteczniejszy.
        Ale jak ktos potrzebuje li tylko bazy pod tusz za stowke, to prosze bardzo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka