Dodaj do ulubionych

UWAGA do sprzedajacych

21.02.05, 15:37
Witajcie,
jako ze ostatnio coraz wiecej na naszym forum ogloszen dotyczacych sprzedazy
kosmetykow i wszelkiego rodzaju produktow zwiazanych z uroda - stworzone
zostalo osobne forum, gdzie zamieszczac bedzie mozna takie ogloszenia.
Niestety zgodnie z netykieta nie mozna robic tego na forum Uroda.
Link do tej "tablicy ogloszen" znajduje sie w naglowku naszego forum.
Serdecznie podzdrawiam,
smee :)
Obserwuj wątek
    • smee Re: UWAGA do sprzedajacych 21.02.05, 18:16
      Podnosze, zeby wszyscy przeczytali :)
    • justa_79 Re: UWAGA do sprzedajacych 22.02.05, 13:19
      nie wiem, czy jedno ogłoszenie coś da, a nawet opis na początku forum... tak
      jest na niektórych forach, a i tak nie sprawdza się do końca, wiesz, jak to
      jest, ludzie wpadają na forum, nic nie czytają, tylko od razu piszą... ;)
    • Gość: Karola Re: UWAGA do sprzedajacych IP: *.chelm.gda.pl / *.futuro.pl 22.02.05, 13:30
      A moze by taka info o "zakazie sprzedazy" na forum Uroda umiescic na samym
      poczatku w naglowku. Mysle ze powinno byc to napisane wyraznie bo sam link
      niewiele da.
      • Gość: mm Re: UWAGA do sprzedajacych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 18:12
        A co wam to przeszkadza?? To forum i tak sie nie przekształci w gazete
        ogłoszeń, a że raz na jakiś czas któras coś od którejś kupi przecież nic złego.
        Megabajtów starczy dla wszystkich a myślę, że fajnie że można kupić coś co
        którejś zalega. Nie jesteśmy profesjonalnymi "handlarkami" dlatego wiele z nas
        ma zalegajace fajne kosmetyki i tu można zrobić z nich uzytek.Nie badźcie
        zwistne.
        • Gość: Karola Re: UWAGA do sprzedajacych IP: *.chelm.gda.pl / *.futuro.pl 22.02.05, 18:24
          Mi to w ogole nie przeszkadza i tym bardziej nie jestem zawistna! Przedstawilam
          tylko swoja sugestie skoro admin i tak ma zamiar usuwac tego typu posty. Jesli
          nie bedzie to wyraznie napisane to wszyscy beda mieli pretensje ze ich posty
          zostaly skasowane, a tak wszystko byloby jasne gdzie tego szukac
          • Gość: RadiówkaBuffka Re: UWAGA do sprzedajacych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 18:32
            Myśle, że można odróżnić typowego handlarzynę, od dziewczyny, która kupiła za
            ciemny puder i chce odsprzedać tej, co kupiła za jasny. Pewne posty
            rzeczywiście należałoby usuwać, ale póki co jesteśmy tu sobie we własnym gronie
            i korzystajmy z wszystkich tego mozliwości. Chyba, ze tylko mi się wydale, ze
            jesteśmy same ze sobą i dla siebie, bo zaraz zły admin mi pokaże kto tu rządzi.
        • smee Re: UWAGA do sprzedajacych 22.02.05, 18:34
          Alez nic nikomu nie przeszkadza :) Po prostu regulamin/netykieta jasno
          zabraniaja umieszczac ogloszenia na forach publicznych (zapraszam do lektury).
          Po to powstal 'Bazar', zeby wszyscy mogli zrobic uzytek z tego, co maja na
          zbyciu, to chyba dobrze, prawda? :)Inaczej watki ogloszeniowe ladowaly by w
          koszu. Pozdrawiam :)
          • Gość: RadiówkaBuffka Re: UWAGA do sprzedajacych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 18:39
            A jak znaleźć ten Bazar bo nie widzę a się zainteresowałam???
            • kragmel Re: UWAGA do sprzedajacych 22.02.05, 18:43
              Radiówko droga, przeczytaj uważnie naglówek forum to się dowiesz gdzie jest
              Bazar.
              • Gość: RadiówkaBuffka Re: UWAGA do sprzedajacych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 18:47
                Włożyłąm okulary dziadka i NIE WIDZE!!!!!
                Blogi Czat Poczta Usenet +ogłoszenia Aaaby.pk Gazeta Wyb

Fora prywatne, regionalne, Moje forum, Wyszukiwarka, Pomoc, Zaloguj sie
                • smee Re: UWAGA do sprzedajacych 22.02.05, 19:01
                  Instrukcja do naglowka
                  naglowek forum Uroda posiada elementy o nastepujacej tresci:
                  • Gość: RadiówkaBuffka Re: UWAGA do sprzedajacych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 19:20
                    No znalaaazłam wkoooońcuu.... ale słaby ten Bazar :(((((((
                    Kilka ogłoszeń i nic fajnego.. poza tym nikt tam nie wchodzi- nie to ci u nas-
                    pełno bab.
                    W związku z powyższym nadal postuluję aby nie usuwać postów o sprzedaży. Bo tu
                    jak się coś pojawi to naprawdę ciekawe, zresztą dziewczyny założyły jeden wątek
                    i cała zabawa tam sie odbywa...a wogóle to nie wim czemu tak postuluję bo nawet
                    nic nie kupiłam ani nie sprzedałam, ale tak..dla innych.
                    • kragmel Re: UWAGA do sprzedajacych 22.02.05, 19:34
                      regulamin portalu gazety zabrania umieszczania reklam na forach.
                      to forum nie może się zmienić w tablicę ogloszeń, bo nie do tego sluży. jest
                      jeden wątek z wymianą i dobrze, nikt go nie kasuje.
                      do sprzedawania są takie miejsca jak allegro i tenże Bazar.
                    • kalooo A ja jestem na TAK...;) 22.02.05, 19:43
                      Bo primo-tak powiada regulamin.Secundo-systematyzuje to forum w jakiś tam
                      sposób i ponadto-wychylę się z czymś o czym juz mówiłam dziewczynom:żeby
                      uporządkowac forum na choćby minimalny wzór z np.forum o perfumach.Coś jak FAQ
                      zrobic i skończą się 4 podobne wątki na jednej stronie.W każdym razie to by na
                      pewno wielu osobom ułatwiło życie.;)
                      Oczywiście trza by więcej moderatorów(na perfumach jest 3 i jest idealnie
                      wręcz,A TO PRYWATNE FORUM..),ale z takiego kotła jak tu spokojnie dałoby się
                      wybrać conieco;)
                      Dlatego uważam,że takie kroki ja ten,który poczyniła smee jest godny
                      pogratulowania i jak najbardziej popieram!;D
                      • smee Re: A ja jestem na TAK...;) 22.02.05, 19:52
                        Senkju kaloo i kragmel <cmok> ;))))
                        Na Perfumach faktycznie to jest super zrobione, ale to jest forum prywatne, a
                        Uroda jest publiczna. Tez bym zrobila taki podzial, ale biedny admin (ktory
                        mialby to robic), ktorego zasypuje mailami i tak pewnie juz mnie nienawidzi
                        (pozdrawiam go;) wiec raczej zostanie, jak jest ;)
                        • kalooo Re: A ja jestem na TAK...;) 22.02.05, 19:55
                          ej,no co to na admina sposobu ie ma??/A jakby tak wiesz..<po kobiecemu>;D
                          No w końcu tu baby siedzą,nie?;)
                          • kragmel Re: A ja jestem na TAK...;) 22.02.05, 19:57
                            kaloo, nie rób zamachu na admina, ja go lubię ;)
                          • kalooo Re: A ja jestem na TAK...;) 22.02.05, 20:05
                            Dobry admin nie jest zły!;D ...ale uporządkowane forum tez nie byłoby złe!;)
                        • elisa_day ja w sprawie lingwistycznej do smee ;) 22.02.05, 23:15
                          nie mów senkju w ramach podziekowan bo to tak jakbys mowila 'sank you' wg. mnie
                          = 'idz sie utop'.
                          • kragmel Re: ja w sprawie lingwistycznej do smee ;) 22.02.05, 23:20
                            elisa_day napisała:

> nie mów senkju w ramach podziekowan bo to tak jakbys mowila 'sank you' wg.
                            mnie
                            >
                            > = 'idz sie utop'.

te, a ja mówię "tank ju tank ju"
                            ;p
                          • smee Re: ja w sprawie lingwistycznej do smee ;) 22.02.05, 23:29
                            Senkju za tę cennę uwagę :D ;P
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka