Dodaj do ulubionych

paznokcie akrylowe

IP: *.ey.com.pl / 195.187.56.* 11.06.02, 11:46
Dziewczyny, jaką macie opinię na powyższy temat?

Pewnie samej by mi to do głowy nie przyszło, ale zaproponowano mi zrobienie
takich paznokci (gratisowo). Mam służyć za modelkę ;-), a wlaściwie nie ja,
tylko moje dłonie.

Pozdrawiam

Obserwuj wątek
    • Gość: rooda Re: paznokcie akrylowe IP: *.komputerswiat.pl 11.06.02, 11:52
      Nie polecam. Mialam kilka miesiecy. Owszem, zklada sie szybko i wyglada good,
      ale akryl laczy sie z Twoja plytka [najpierw trzeba ja drastycznie spilowac],
      niszczac ja gleboko. Bez uzupelniania odpadaja lub lamia, a plytke
      doprowadzalam do wygladu pol roku. Potem pazury nie rosna, rozdwajaja sie - ja
      musialam sie ratowac tipsami z zelem [kiedys juz pisalam].

Wszytkie moje kumpelki po akrylu mialy to samo.

r
      • Gość: gAndzia Re: paznokcie akrylowe IP: *.se.com.pl 11.06.02, 11:57
        Ja co prawda nie miałam i na pewno nie zrobię, ale bardzo zywo (emocjonalnie)
        uczestniczyłamw akryl-story mojej prtzyjaciólki. Otóz ma ona zniekształcone,
        jakieś łuszczące się i generalnie okropne paznokcie na kciukach. Niby nie
        tragedia, ale dla kobiety, wiadomo, problem... Znalazła jakąś dziewczyne
        robiącą ten akryl w domu klientki. Owszem, ładnie jej to zrobiła, lakier się
        trzymał super. Niestety, za drugą wizytą (uzupełnianie) namówiła ją na resztę
        pazurków - bo ona sobie początkowo zrobiła to tylko na te kciuki. Po krótkim
        czasie akryl popekał, Gośka pozdrapywała sobie resztki, pod spodem były jej
        własne, zniszczone, spiłowane paznokcie. A te pod kciukami wyglądają jeszcze
        gorzej. Teraz klnie na samą wzmianke o akrylu i przymierza się do żelowych:)
        • Gość: gonia21 Re: paznokcie akrylowe IP: *.nas53.somerville1.ma.us.da.qwest.net 22.06.02, 19:26
          MIALAM NIE POLECAM ,JAK JE NOSISZ TO JEST EXTRA DLONIE WYGLADAJA NA BARDZO
          ZADBANE ALE JAK ZDEJMIESZ PRZEZYJESZ SZOK WTEDY SA MIECUTKIE JAK U NIEMOWLAKA I
          BARDZO BOLA OK 6 MIESIECY WYGLADAJA BARDZO FATALNIE NAWET NIE POMALUJESZ BO
          LAKIER PRAKTYCZNIE SIE NIE TRZYMA SA TAKIE MIEKKIE.
          • Gość: aneta Re: paznokcie akrylowe IP: *.dyn.optonline.net 23.06.02, 20:47
            absolutnie zgadzam sie tutaj ze wszystkimi.w usa juz tego nie stosuja ze wgledu
            na szkodliwosc
      • Gość: anka Re: paznokcie akrylowe IP: *.toya.net.pl / 10.0.223.* 23.06.02, 22:50
        Popieram wcześniejsze opinie., jeśli nie chcesz miec kłopotów z paznokciami to
        nie eksperymentuj z syntetykami.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka