Gość: ja IP: 217.153.6.* 14.03.05, 10:31 dobra jest? byłyście zadowolone? jakieś ewentualne skutki uboczne? dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marynia Re: AVON Mikrodermabrazja - stosował ktoś???? IP: *.bel.vectranet.pl / 217.96.28.* 14.03.05, 10:44 ja uzywam od dwóch miesięcy mniej więcej.dobre to nawet jest, musze przyznać, ale nazwa mikrodermabrazja to nieporozumienie. to jest po prostu bardzo dobry peeling, naprawde dobry peeling - przynajmniej w przypadku mojej cery. mam cere mieszaną, niewrażliwą, bez skłonności do podraznień i alergii, więc jest ok. nakładam, masuję, potem trzzymam jeszcze 10 minut i jest ok. zadnych zaczerwienień, jak pisały niektóre osoby. cera jest bardzo odświeżona, bardzo gładka i rozjasniona, trochę znikają przebarwienia, ale minimalnie. na brode stosuję częściej, bo to moja problematyczna strefa.i ma pięlny zapach i konsystencję jogurtu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anita Re: AVON Mikrodermabrazja - stosował ktoś???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.05, 10:48 Zhgadzam sie to jest tylko dobry pelling, nic wiecej. Tylko nie wiadomo dlaczego musi byc taki drogi!? Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women bardzo dobry...peeling 14.03.05, 12:44 dlaczego?juz ci odpowiadam!bo to DEMBRAZJA ,a nie peeling.zmien nazwe,na "wytworniejsza",a wydusisz wiecej kasy:((( Odpowiedz Link Zgłoś