Dodaj do ulubionych

SPOSOBY NA PIĘKNY DEKOLT

20.03.05, 19:38
Zbliża się wiosna i z czasem zaczniemy odsłaniać coraz więcej a na moim
dekolcie parę krostek i trochę blizn. Czy znacie jakiś sposób lub dobry krem
na rozjaśnienie blizn i poprawę wyglądu skóry???
Obserwuj wątek
    • Gość: angia18 Re: SPOSOBY NA PIĘKNY DEKOLT IP: *.com.pl / *.abp.pl 20.03.05, 19:55
      mi zawsze solarka pomaga;) opalenizna nie zaszkodzi.. a przy tym krostki sie
      wysuszaja..
      • s_bernika Re: SPOSOBY NA PIĘKNY DEKOLT 20.03.05, 20:05
        Po solarium jest ich niestety jeszcze więcej :(
        Może jakiś krem???
      • justa_79 Re: SPOSOBY NA PIĘKNY DEKOLT 21.03.05, 13:12
        opalenizna nie zaszkodzi? opalanie utrwala blizny.
    • Gość: bajka Re: SPOSOBY NA PIĘKNY DEKOLT IP: 195.47.201.* 21.03.05, 13:20
      Podobno białka ubite na pianę dobrze robią dekoltowi, ale jeszcze tego nie
      wypróbowałam. Może ktoś wie coś na ten temat?
      • Gość: vikka Re: SPOSOBY NA PIĘKNY DEKOLT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 19:45
        Gość portalu: bajka napisał(a):

> Podobno białka ubite na pianę dobrze robią dekoltowi, ale jeszcze tego nie
        > wypróbowałam. Może ktoś wie coś na ten temat?
        ###znalazlam info w "poradniku domowym",ze bialko sciaga skore,wiec jest pewnie
        efekt napiecia skory:)
        • Gość: vikka a tu link IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 19:47
          kobieta.gazeta.pl/poradnik_domowy/1,48634,2378139.html
    • Gość: juzia Re: SPOSOBY NA PIĘKNY DEKOLT IP: *.sistbg.net / 80.51.252.* 21.03.05, 21:08
      up
    • newsstand Re: SPOSOBY NA PIĘKNY DEKOLT 21.03.05, 21:57
      cos z dobrym kkwassem BHA (salicylowym) np neutrogena clear pore treatment,
      clearasil krem "3 dni" albo albo brevoxyl lub zwykly benzacne tylko nie za
      czesto bo nie za zdrowy dla skory i moze podrazniac
      • Gość: Ania Re: SPOSOBY NA PIĘKNY DEKOLT IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.05, 09:54
        też jestem ciekawa
      • Gość: Sundae Caramel Uwaga na benzacne!! IP: *.176.97-84.rev.gaoland.net 23.03.05, 13:45
        Stosujac benzacne na dekolt odbarwilam sobie kilka fajnych biustonoszy, w tym
        dwa najfajniejsze Intimissimi :-((((. benzacne odbarwia materialy, wiec nie
        polecam go na dekolt.
    • Gość: ana Re: SPOSOBY NA PIĘKNY DEKOLT IP: 213.77.86.* 23.03.05, 10:38
      Mi tez wylaza te chol***e krostki na dekolcie!!nigdy nie mialam takich,ale
      sa,taki drobne czerwone,czasem zaskorniki,robilam piling ale problem wraca jak
      bumerang,czy ktos byl z tym problemem u dermatologa?? co radził?przepisał?
      • Gość: berchet Re: SPOSOBY NA PIĘKNY DEKOLT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 12:23
        tą pianę z białek raz zastosowałam. Dla mnie masakra. Chyba zatkała mi
        wszystkie pory, bo następnego dnia byłam cała obsypana (tzn. dekolt), tych
        krostek mi przybyło ze 100. Poza tym klejąca skorupa. Dla mnie się nie nadaje i
        nie polecam.
      • Gość: Sundae Caramel Re: SPOSOBY NA PIĘKNY DEKOLT IP: *.176.97-84.rev.gaoland.net 23.03.05, 13:50
        Tez mialam ten problem i nie pomgalo NIC. Ani peelingi, ani kremy typu
        przeciwtradzikowego, ani maseczki z drozdzy, ani apteczne mazidla, doslownie
        nic. zaczelam brac pigulki Diane oraz kapsulki z ojejem z wiesiolka. Pomoglo
        jak reka odjal, a czas byl najwyzszy, bo idzie wiosna!
    • Gość: joka Re: SPOSOBY NA PIĘKNY DEKOLT IP: *.lan / 81.15.233.* 23.03.05, 13:11
      Ja wypróbowałam taką kurację: maseczka z drożdży domowej roboty i smarowanie
      krost pastą cynkową. Jak narazie pomaga. pomaga mi tez naturalne słonezcko, ale
      na nie jeszcze trochę muszę czekać.
    • Gość: up Re: SPOSOBY NA PIĘKNY DEKOLT IP: 213.77.86.* 23.03.05, 19:43
      up
      • Gość: ola Re: SPOSOBY NA PIĘKNY DEKOLT IP: 80.51.191.* 24.03.05, 07:47
        Wiele osób poleca na ten problem przemywanie płynem Afrodyta adonis (w aptece
        ok. 4 zł) i na noc smarowanie kremem Sudokrem (apteka małe pudełko ok. 12zł).
        Niektórzy smaruję też tak plecy i podobno pomaga.
      • Gość: ola Re: SPOSOBY NA PIĘKNY DEKOLT IP: 80.51.191.* 24.03.05, 07:47
        Wiele osób poleca na ten problem przemywanie płynem Afrodyta adonis (w aptece
        ok. 4 zł) i na noc smarowanie kremem Sudokrem (apteka małe pudełko ok. 12zł).
        Niektórzy smaruję też tak plecy i podobno pomaga.
    • Gość: up Re: SPOSOBY NA PIĘKNY DEKOLT IP: 213.77.86.* 24.03.05, 17:25
      up
    • shando Re: SPOSOBY NA PIĘKNY DEKOLT 24.03.05, 18:02
      Przeciez musi byc na to jakis sposob!!! Ja nie chce lato przechodzic w golfie :(
      ZALAMKA!!!
      • Gość: ana Re: SPOSOBY NA PIĘKNY DEKOLT IP: 213.77.86.* 24.03.05, 18:13
        no własnie! ja tez nie chce ukrywac mojego dekoltu pod bluzkami
        w "łudke"chociaz sa fajne,juz widzialam pare fajnych bluzek na cieple
        dni,niestety z dekoltem w serek,chcialabym kupic ale jak kupie i nie zaloze bo
        znowu mi cos wylezie a to z prawej a to z lewej str. wrrr..masakra,nie chce
        rezygnowac z zakupow fajnych bluzeczek,a tych z prostym dekoltem mam i tak juz
        sporo! MUSI byc jakis skuteczny sposob na TO!
    • shando Re: SPOSOBY NA PIĘKNY DEKOLT 24.03.05, 18:39
      Wiec moze stworzymy kolekcje letnia specjalnie dla tych ktore nie moga nosic
      duzych dekoltow a chca wygladac ponetnie i kuszaco?
    • Gość: .. Re: SPOSOBY NA PIĘKNY DEKOLT IP: *.warynski.net 24.03.05, 20:28
      dobry jest sudocream, a takze wsyztkie masci przypisywane prze deramtologa.
      tylko trzeba sie wybrac-mi pomoglo
      • Gość: ana Re: SPOSOBY NA PIĘKNY DEKOLT IP: 213.77.86.* 25.03.05, 12:14
        sudocrem stosowalam i stosuje ale nie zapobiega on powstawaniu nowych
        krostek,raczej wplywa na te co juz sa,juz nie wiem co mam robic
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka