Dodaj do ulubionych

dziewczyny!!!ratunku!!!

IP: *.bel.vectranet.pl / 80.51.227.* 24.03.05, 07:13
pomocy! wczoraj wieczorem zachciało mi sie wyciskac pryszcza z policzka, a
ponieważ był bardziej urojony niż rzeczywisty, to bardzo samą siebie
zmaltretowałam, żeby cokolwiek wycisnąc. po wyciskaniu jak zwykle został mi
czerwony ślad, ale myślałam,że przez noc zejdzie.nie zszedł!!!mam teraz
wielki czerwony plac na policzku i boję się , że to już tak zostanie. czym ja
mam to posmarowac albo może jakis kompres albo coś... poradzcie, proszę...
Obserwuj wątek
    • modern_witch Re: dziewczyny!!!ratunku!!! 24.03.05, 07:24
      ale nie masz tam pryszcza? tylko zaczerwienienie? na wyjście maźnij korektorem,
      a potem daj skórze spokój na jakis czas - sama sie zregeneruje... myślę, że nie
      ma sensu niczym smarować np wysuszającym, bo jeszcze skóra Ci zejdzie (może
      zejśc i tak, niestety).
      mozesz spróbowac czymś łagodzącym ewentualnie...ale to Justy bardziej się
      zna...ja bym maśc nagietkową wzięła, ale nie wiem, czy to dobry pomysł...a może
      rumiankiem zaparzonym przemyj...
      • Gość: marynia Re: dziewczyny!!!ratunku!!! IP: *.bel.vectranet.pl / 80.51.227.* 24.03.05, 07:27
        dzięki bardzo. mam już przerwę swiąteczną, więc na razie posmarowałam się
        kremem tłustym i czekam na efekty.mam nadzieję, ze to zejdzie...i jak zwykle
        obiecuję sobie, ze już czegoś takiego nie zrobię, ale zapewne jak zwykle do
        następnego razu. czemu ja jestem taka niereformowalna...?
        • Gość: Mango Re: dziewczyny!!!ratunku!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 16:25
          Posmaruj Sudocremem. Jest w aptekach albo w Rossmannie. Działa na podrażnioną skórę. To ten sam, którym smaruje się niemowlęce pupy. :)
        • Gość: Rene Re: dziewczyny!!!ratunku!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 16:59
          Mnie kiedys polecila kosmetyczka taki zolty proszek do kupienia w aptece
          (jakies 2 zl) - Dermatol to sie chyba nazywa. Wszelkie podraznienia czy
          uszkodzenia skory bardzo szybko i ladnie sie po tym goja.

pozdr
          R
          • Gość: ASI PYTANIE O PORSZEK dermatol IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.05, 17:05
            a jak sie ten proszek używa, wodą rozcieńcza ??
            • Gość: marynia Re: PYTANIE O PORSZEK dermatol IP: *.bel.vectranet.pl / 80.51.227.* 24.03.05, 17:10
              dzieki za pomoc. zapamiętam wasze rady, bo pewnie jeszcze nie raz nie uda mi
              sie powstrzymac przed wyciśnięciem...dzieki bardzo.ps już zeszło prawie, został
              jeszcze czerwony punkcik, ale on mam nadzieje do jutra zejdzie.
              • Gość: Asia Re: PYTANIE O PORSZEK dermatol IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.05, 18:24
                Ale cokonkretnie ci pomogło?Napisz :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka