Gość: aa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.05, 21:41 Co robicie żeby na wiosnę mieć piękną i promienną cerę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sandra.harmonny Re: piękna, promienna cera 27.03.05, 21:49 Swieze, naturalne soki: jablko, marchew, burak. Zioła. Higiena wewnątrzna i drobna zewnętrzna (bo wieksza jest zbedna, kiedy w srodku wszystko jest OK) Jem o wiele mniej, przechodzac w posty dobowe lub na kilka dób. Spacery, porzadki wiosenne < sporo ruchu, dzieki czemu organizm sie oczyszcza. Duzo usmiechu, radosci. Pozdrawiam Sandra www.harmonny.pl GG: 19735 sandra@namyslow.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: piękna, promienna cera IP: *.chello.pl 28.03.05, 09:12 od 2 miesięcy regularnie pijam litr soku marchewkowego własnej roboty, cera mi się b. poprawiła, koloryt skóry jest brzoskwiniowy, a moje ciało zrobiło się bardzo gładkie, nawet na pupie. Zrobiłam oczyszczanie twarzy u kosmetyczki i cera naprawdę jest super, bużka odmieniona jak nigdy dotąd. Odpowiedz Link Zgłoś