Dodaj do ulubionych

dream matte mousse MAYBELLINE kto probowal

IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 13.04.05, 16:18
Wlasnie dostalam probketego podlkadu, wyprobowalam i wydaje mie sie, ze jest
ok. CZy ktos juz uzywal go dluzej, jesli tak prosze o opinie
Obserwuj wątek
    • justa_79 Re: dream matte mousse MAYBELLINE kto probowal 13.04.05, 16:26
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=21713044&v=2&s=0
    • Gość: Milka Re: dream matte mousse MAYBELLINE kto probowal IP: *.interplus.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.05, 17:10
      A skąd dostałas próbkę?
      Ja chętnie bym go kupiła, ale poję się że bedzie zostawiał na skórze takie
      pudrowe wykończenie. Dlatego najpierw chciaabym go wypróbować.
    • Gość: wella Re: dream matte mousse MAYBELLINE kto probowal IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 13.04.05, 17:26
      Dostalam w sklepie przy zakupie jakiegos innego kosmetyki. tak zostawia pudrowe
      wykonczenie, ale mi to nie przeszkadza, bo i tak uzywalam na podklad troche
      pudru sypkiego
    • beata825 Re: dream matte mousse MAYBELLINE kto probowal 13.04.05, 17:28
      ja kupiłam ostatnio bo go tu chwalili i jestem zadowolona,jak za ta cene,
      niecałe 30 zł
    • Gość: kasia Re: dream matte mousse MAYBELLINE kto probowal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.05, 18:12
      mam go już miesiąc,w sumie jestem zadowolona tylko za 33 zł 18 ml,nie wiem czy
      to się opłaca:/
      • Gość: rosegirl Re: dream matte mousse MAYBELLINE kto probowal IP: 213.17.233.* 13.04.05, 21:44
        ja tez go mam od jakiegos czasu. dobrze kryje i matuje, jest pudrowe
        wykonczenie ale jak sie troche pudru nalozy to nie zaszkodzi. od razu po
        nalozeniu moze sie wydawac ze tworzy maske ale po ok. 5 min ztapia sie ze skora
        i wyglada naturalnie. polecem go, tylko ze na lato i na cieplejsze dni moze
        okazac sie za ciezki szczegolnie dla tych co maja tluste i mieszane cery

BIG UP! :)
      • fairy5 Re: dream matte mousse MAYBELLINE kto probowal 20.04.05, 18:26
        jest BARDZO
        • fairy5 Re: dream matte mousse MAYBELLINE kto probowal 20.04.05, 18:26
          wydajny :-)))
    • Gość: Basia Re: dream matte mousse MAYBELLINE kto probowal IP: *.uniovi.es / *.uniovi.es 20.04.05, 17:55
      ja uzywam go od jakis trzech tygodni, cere mam mieszana. ogolnei jest bardzo
      dobry, nie trzeba uzywac ani pudru do wykonczenia ani korektora, z tym ze w
      partiach gdzie moja cera jest przesuszona robia sie czasem takie nieladne
      fragmenty, jakby nie chcial sie dobrze rozprowadzac, no ale ogolnie bardzo
      polecam
      • Gość: Tygryska Re: dream matte mousse MAYBELLINE kto probowal IP: *.devs.futuro.pl / *.devs.futuro.pl 20.04.05, 18:47
        Czy to jest tłusty podkład? czy mogłabym go stosować latem, jak sądzisz?
        • Gość: hotka Re: dream matte mousse MAYBELLINE kto probowal IP: *.bydgoska.krakow.pl 21.04.05, 00:15
          Podkład nie jest tłusty. Myślę, że na lato może być, bo jest dosyć lekki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka