Gość: Asia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.05, 08:42 Jak w temacie... czy majac łojtokowe zapalenie skóry głowy moge robic maseczke z zoltka, na włosy i jak czesto ? Poradzcie prosze :) Asia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aga Re: MASECZKA Z ŻÓŁTKA prz łojtokowym z.s - MOZNA IP: *.chello.pl 16.04.05, 10:29 nie radzę :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia do AGI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.05, 10:56 Hey ! A uzywałas moze nafty ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: do AGI IP: *.chello.pl 16.04.05, 15:29 uzyłam raz i niestety zaczal sie łojotokowy koszmar krosty łuszczenie itp, ale ja tak mam po wszystkim, raz mozesz spróbować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: do AGI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.05, 15:53 A jakie kosmetyki,maseczki,srodki w takimrazie uzywasz i ni podrazniaja Ciskóry głowy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: do AGI IP: *.chello.pl 16.04.05, 19:18 ciagle musze zmieniać Seboradin nie podraznia ale włosy wygladaja po nim po prostu brzydko, uzywałam: nizoral, selsun blue, neril szampon i tonik, w okresach gdy było lepiej nie podraznialy mnie szampon radical, szampony bio cure yves rocher, odzywka joanna czarna rzepa, odzywka herbal essences do tłustych Obecnie znowu jest gorzej i zostaje mi tylko smierdzacy freederm czerwony i smierdzacy polytar brazowy, odzywki nie podrazniajacej wciaz szukam Słyszałam duzo dobrego o physiogelu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: MASECZKA Z ŻÓŁTKA prz łojtokowym z.s - MOZNA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.05, 08:42 up Odpowiedz Link Zgłoś