IP: *.abo.wanadoo.fr 30.06.02, 22:26
Czy henna Wax do wlosow blond, poprawi kondycje moich naturalnie
jasnych, "sianowatych" wlosow ?
Obserwuj wątek
    • lalka74 Re: Wax 01.07.02, 08:17
      słyszałam same dobre opinie - także może spróbuj
    • Gość: gAndzia Re: Wax IP: *.se.com.pl 01.07.02, 13:21
      powinna poprawić. ja mam dokładnie takie same, hennę wax kupiłam przeczytawszy
      peany na tym forum i jestem zachwycona. kosmetyki do włosów używam
      profesjonalne, jednak nigdy nie osiągnęlam aż tak dobrego efektu - już po
      pierwszym użyciu widziałm róznicę. w tej chwili uzyłam tej odżywki z 6 razy,
      włosy są mieciutkie, świetmnie się układają, no i nie ma "sianka". w tej chwili
      poszukuję waxu w tubie (widziałm na zdjęciu na www.wizaz.pl), na urlop, bo ten
      w słoiczku może się rozlać:(
      • Gość: damona Re: Wax IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 01.07.02, 13:45
        uzywalam przez rok i daje b.dobre rezultaty. wlosy wygladaly na zdrowe mimo
        czestego rozjasniania i farbowania. Natomiast mi przy czestszym uzywaniu niz
        raz na tydzien bardzo obciazala wlosy i matowila.
        Teraz uzywam Karites i wydaje mi sie ze jest lepsza od waxa. Mialam okropnie
        przesuszone wlosy (przez jakis czas nie uzywalam zadnych odzywek) i teraz sa
        takie sprezyste i same sie ukladaja.
        polecam jedna i druga.
        • Gość: silie Re: Wax-pytanie IP: *.jmk.lodz.pl 01.07.02, 14:03
          Dziewczynki, a powiedzcie jak ta odzywka sprawuje się przy włosach farbowanych?
          Pomaga utrzymać kolor, czy wręcz przeciwnie?
          Farbuję szamponem na ciemny brąz, ale i tak mam problemy z utrzymaniem koloru,
          więc to dla mnie ważne:)
          pzdr,s .
          • Gość: Margaret Re: Wax-pytanie IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 01.07.02, 15:37
            NIe słyszałam o tej firmie,,gdzię ją mozna nabyc?
            • Gość: Donata Re: Wax-pytanie IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 01.07.02, 16:32
              Ja sama kupiłam Waxa pod wpływem innych opini i jestem zachwycona. Od 2
              miesięcy używam raz w tygodni i moje osłabine farbowaniem włosięta odżywają i
              nabierają blasku.Jeśli chodzi o wpływ na trwałość farby to również uważam, że
              ma ona pozytywny wpływ i mój ruuudy dłużej się trzyma.
              Ogólnie uważam,że każdy może wypróbować

Pozdrawiam
              • Gość: Vikcia Re: Wax-pytanie IP: *.pl 01.07.02, 20:30
                Ja mam WAXa dla blondynek i zauważyłam, że po zastosowaniu mój balejaż
                odzyskuje blask i jest żywszy. Ogólnie- bardzo polecam, bo to świetna odżywka.
                • Gość: Lilka Re: Wax IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.07.02, 22:33
                  Czy to sie kupuje w aptece? jaka pojemnosc i po ile?
                  To dla mnie najwazniejsze pytania...wiecznie jestem splukana, a cos takiego jak
                  cudo-odzywka potrzebuje pilnie!;)))
                  • Gość: Donata Re: Wax IP: *.chello.pl / 62.179.0.* 01.07.02, 23:18
                    Ja kupiłam w aptece i chyba najłatwiej to tam kupić. Są bodajże 3 pojemności.
                    Moja największa 480 g (20% gratis) kosztowało coś ok. 23 zł. Nie muszę mówić,
                    że im mniejsza pojemność tym drożej wychodzi w stosunku cena/pojemność.
                    Dodam jeszcze, że jest bardzo wydajna. Tak jak pisałam stosuję od 2 m-c raz w
                    tyg a ubyło może 1/6.
                    Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka