Dodaj do ulubionych

karmel brazujacy DAX

03.05.05, 22:04
dziewczyny!
czy ktoras z was uzywala juz moze tego specyfiku?jezeli tak to prosze
uprzejmie o opinie. glownie interesuje mnie zapach, czy nie jest taki
"samoopalaczowy". bylo by milo gdyby byl jeszcze ladny brazujacy efekt-->
naturalny. jesli macie jakies info piszcie!
Obserwuj wątek
    • Gość: up Re: karmel brazujacy DAX IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.05, 10:45
      • mgielka83 Re: karmel brazujacy DAX 04.05.05, 18:51
        nie jestem przeczulona na punkcie zapachu samoopalaczy, w każdym razie od tego
        kremu smrodku nie czuje nic a nic, Mam tylko ślinotok:)
        Użyłam do tej pory ze 4 razy, troszeczkę widać:)
    • Gość: kara Re: karmel brazujacy DAX IP: *.icpnet.pl 04.05.05, 19:49
      Karmel jest super! Pachnie smakowicie i ladnie, lekko brazuje bez zaciekow
    • wino_porzeczkowe Re: karmel brazujacy DAX 10.05.05, 20:45
      Jakoś nie mogłam wcześniej nigdzie trafić na ten specyfik, ale w końcu
      wypatrzyłam go w drogerii naprzeciwko Ministerstwa Finansów. I widzę to tak:
      - fajna butelka z pompką, wygodnie się używa;
      - konsystencja w porządku, wchłania się szybko i lekko nawilża;
      - zapach: strasznie mocny, jeszcze po paru godzinach bardzo wyraźny na skórze,
      zapachu samoopalacza nie wyczuwam, ale intensywnie czuć miodem (karmelem może
      leciutko). Taki zapach miał balsam Avonu Milk & Honey, a tak się akurat składa,
      że nie cierpię w kosmetykach zapachu wanilii, miodu i zielonej herbaty :(;
      - co do brązowienia skóry to po 1 użyciu oczywiście nic nie napiszę ;)

Przez ten zapach nie kupię go więcej, wolę brązujący balsam Kolastyny z tymi
      rozkosznymi złotymi drobinkami :) Ale jak ktoś lubi wściekłe intensywny zapach
      miodu, to polecam ;)
      • Gość: francuzeczka Re: karmel brazujacy DAX IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 21:00
        hmm ja nie lubie wscieklego zapachu miodu, a juz mnie dziewczyny kusily tym
        apetycznym karmelem;) lubie za to balsam Kolastyny, wiec moze nie bede go
        zdradzac..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka