Dodaj do ulubionych

Biała lista zakładów kosmetycznych

09.05.05, 12:02
Co Wy na to, dziewczyny? Jest już biała i czarna lista ginekologów,
fryzjerów, to dlaczego nie kosmetyczek? Na razie zaczynam od białej, bo
jestem optymistką :-), ale jeśli ktoś zechce stworzyć czarną, dla przestrogi,
prosze bardzo :-)))
Dla ułatwienia wpisujcie, proszę, nazwę miasta w tytule.
Zapraszam!
Obserwuj wątek
    • morgen_stern Re: Biała lista zakładów kosmetycznych 09.05.05, 14:17
      :((( Up, moze jednak ktoś się wpisze?
      • Gość: Ania Re: Biała lista zakładów kosmetycznych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.05, 14:47
        Może ty zaczniesz wpisując jakiś salon? Bądź nam przykładem. ;-)
        • morgen_stern Re: Biała lista zakładów kosmetycznych 09.05.05, 14:52
          Chętnie bym to zrobiła, ale moje doświadczenia są nikłe i sprzed wielu lat, te
          zakłady juz prawdopodobnie nie istnieją. Mieszkam od kilku lat w W-wie i nie
          znam tutejszych kosmetyczek, a chętnie bym się czegoś dowiedziała i pewnie nie
          tylko ja!
    • Gość: asia Re: Biała lista zakładów kosmetycznych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 17:51
      Ja proponuję, abyście pisały jeszcze dziewczynki o zabiegach jakie robiłyście w
      tych gabinetach, no i oczywyście ich adresy, bądź telefony.
      Możemy stworzyć fajny temacik.
      Pozdrawiam
      • morgen_stern Re: Biała lista zakładów kosmetycznych 10.05.05, 08:38
        Podciągam! Dziewczyny, wpisujcie swoje doświadczenia.
    • Gość: jumbala Warszawa - Ursus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 09:45
      No to ja zaczne :)
      Najpierw wstep- jest to jedyny zaklad ktory lubie, a odwiedzilam ich troszke.
      Chodze od jakis 10 lat z przerwami, leczylam tradzik- czyszczenie, maski.
      Teraz robie raz do roku czyszczenie pelne- ok 100zl oraz 2 razy maske z alg z
      takim prostym zabiegiem kosmetycznym-70zl, co miesiac biegam na wosk pachy-
      koszt 25zl. Kosmetyczki super- profesjonalistki po szkolach kosmetycznych i
      wielu szkoleniach- ciagle slysze ze znow gdzies byly:) Nie zrobia nic co mogloby
      zaszkodzic Twojej skorze- nawet jesli tego chcesz to dlugo tlumacza dlaczego
      nie. Zawsze uzyskuje pelna porade co do pielegnacji i co nowego na mojej twarzy
      sie pojawilo i jak sobie pomoc.
      Pracuja na roznych kosmetykach- Thalgo, Eris, Mary Kay- maja bardzo szeroka game
      zabiegow zaleznie od cery. Czysciutko, milo. Jest tez solarium, ale ja nigdy nie
      korzystalam:)
      No to tyle
      dokladnego adresu nie podam bo nie pamietam, ale jak ktos zna ursus to jest to
      obok okraglaka tuz obok sklepu z bielizna- po schodkach na gore. Podam nr tel-
      zadzwonicie uzyskacie pelna informacje 6627062
      Ps dodam, ze moja siostra jak i wiele znajomych juz sie do nich przekonalo i tez
      chodzi tylko tam:)

Polecam Anbie i Kasie:)
      • Gość: jumbala Re: Warszawa - Ursus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.05, 18:43
        Dobrze ze zobaczylam watek- Pani Ania otworzyla swoj gabinet- tz nie do konca
        swoj jest to studio urody z fryzjerem solarium manikiurzystka i chyba sa masaze
        noi wspomniana przeze mnie kosmetyczka.
        Pracuje teraz tylko na kosmetykach Thalgo- no moze z malymi wyjatkami. Ceny tez
        sie ciut obnizyly. Gabinet jest pojedynczy i powoduje to bardzo mila
        relaksacyjna atmosfere.
        Studio jest rowniez w Ursusie - ale z Centrum jest swietny dojazd:)
        nr tel 303 67 10
        Polecam warto sie przejsc i przekonac:)
    • umaa warszawa 10.05.05, 10:22
      ja polecam salon escape na sadybie
      robilam tam prawie wszystko :) jednakze najczesciej chodze na masaze, peelingi
      i depilacje woskiem

www.escapesalon.pl/framesetB3.html?=
      • basbusaa Re: warszawa 10.05.05, 12:40
        Tylko dlaczego tak strasznie drogo?????
    • Gość: zulka Warszawa IP: 212.160.172.* 10.05.05, 11:28
      Instytut Clarinsa na Polnej. Jestem ich klientką od kilku miesięcy, ale cały
      czas pod wrażeniem.
      • morgen_stern Re: Warszawa 10.05.05, 11:30
        Ile kosztuje czyszczenie twarzy?
        • Gość: zulka Re: Warszawa IP: 212.160.172.* 10.05.05, 11:35
          wejdź na stronę www.clarins.pl i zadzwoń do nich - bo ja nie robiłam u nich
          jeszcze czyszczenia. Za inne zabiegi płacę 190 zł
          • magda-robert super kosmetyczka 15.06.05, 14:42
            ja polecam moja kosmetyczke, która pracuje w salonie urody Styl na ursynowie
            Meander 22 tel 894 46 70 pani Ela Jarnicka korzysta z firmy Thalgo i musze
            powiedzieć, że ma ręce przeznaczone do tego zawodu !!!!!!!! przy czym ceny jak
            na ta firme naprawdę zaskakująco niskie :-) Magda
    • Gość: aniołek Re: Biała lista zakładów kosmetycznych IP: *.businessman.com.pl 10.05.05, 11:42
      Gorąco polecam moją kosmetyczkę Panią Anię, niegdyś pracowała w salonie Iza-B,
      ale od kilku tygodni ma własny jednoosobowy salon kosmetyczny w centrum
      Warszawy - cena za podstawowe czyszczenie twarzy to 90 :) Dziewczyna jest
      genialna - chodzę do niej dokładnie od 4 miesiecy i nigdy nie zrobiła "krzywdy"
      mojej twarzy - ma super delikatne ręce i masaże ktore wykonuje przy okazji
      zabiegów są genialne :) Jesli jest ktos zainteresowany podam ne tel.
      • morgen_stern Re: Biała lista zakładów kosmetycznych 10.05.05, 11:55
        Poproszę na priv nr tel ;-))
        • aniolek218 Re: Biała lista zakładów kosmetycznych 10.05.05, 12:27
          wysłałam :)
          • morgen_stern Re: Biała lista zakładów kosmetycznych 10.05.05, 13:20
            No, Aniołeczku, umówiłam się z p. Anią na sobotę, będzie relacja :-))
            • aniolek218 Re: Biała lista zakładów kosmetycznych 10.05.05, 14:26
              Czekam z niecierpliwością :) na czyszczenie czy cos poza tym?
              • morgen_stern Re: Biała lista zakładów kosmetycznych 10.05.05, 16:24
                Na razie tylko czyszczenie, więcej będzie, jak mi podwyżkę dadzą :-))
      • azja1 Re: Biała lista zakładów kosmetycznych 10.05.05, 23:27
        Ja tez poprosze na maila namiary na pania Anie. Dzieki :)
      • Gość: BACCARA Re: Biała lista zakładów kosmetycznych IP: 212.160.172.* 14.06.05, 13:33
        Bardzo proszę o namiar na dobra kosmetyczkę- Panią Anie.
        bufflaczka@autograf.pl
      • Gość: Aneta Re: Biała lista zakładów kosmetycznych IP: 213.134.143.* / *.securities.com.pl 16.06.05, 10:34
        Moglabym tez poprosic o telefon do pani Ani?
        dzieki serdeczne,
        aneta.witczak@gazeta.pl
        • jagoda994 Re: Biała lista zakładów kosmetycznych 28.09.05, 17:16
          Czy mogę poprosiś a telefon do pani Ani e-mail jagoda994@gazeta.pl
      • Gość: Ewci Re: Biała lista zakładów kosmetycznych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.05, 23:36
        ja też bym prosiła o namiary do Pani Ani na mojego meila wewka@op.pl
        z góry dziękuje
        ewa
    • Gość: alex Re: Biała lista zakładów kosmetycznych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 16:34
      A ja polecam swoja kosmetyczkę (za którą chodzę od Salonu do Salonu)- p.
      Agnieszkę. Teraz pracuje na Wilczej 11 (6225353). Poleciłam ja juz paru osobom
      i były zadowolone. Miła, delikatna i ma doswiadczenie. Robię sobie u niej
      czyszczenie,wosk oraz zabieg przeciwtrądzikowy. Polecam
    • sweetducky Warszawa Ursynow 10.05.05, 17:14
      Ja z czystym sumieniem moge polecic Insytut Kosmetyczny "Harmonia Zmyslow".
      Miesci sie on na Ursynowie, w Warszawie, przy ulicy Lanciego 13 lokal 14 . Jest
      to blisko stacji metra Natolin. Telefon (22) 425 59 59.

Gabinet ten jest nowy i bardzo czysciutki (ja na to zwracam szczegolna uwage).
      Co ich wyroznia?
      Jakosc i dbanie o klienta. Ja juz sobie nie wyobrazam zabiegu czyszczenia
      buzki gdzie indziej niz w tym salonie. Wg mnie jest duzo lepszy od innych
      renomowanych salonow kosmetycznych, gdzie wczesniej bywalam. Po pierwsze,
      zabieg czyszczenia rozpoczyna sie maseczka rozpulchniajaca, nastepnie nastepuje
      tradycyjne oczyszczanie buzi, potem wmasowywane sa specjalne ampulki w skore
      twarzy, polaczone jest to z masazem twarzy, a nastepnie zabieg zakonczony jest
      maseczka z alg ( mysle, ze na zyczenie moga polozyc inna maseczke). Ponadto
      dodatkowo kosmetyczka robi peeling i masaz dloni (bardzo przyjemna rzecz). Caly
      zabieg trwa okolo 3 godzin. Kosmetyczka jest dedykowana tylko dla Ciebie,
      jestes sama w oddzielnym pokoju. Nie ma wiec sytuacji, ze Twoj zabieg nagle
      jest przerwany, bo nagle inna klientka przyszla i chce miec polozony wosk ( a
      tego nie cierpialam w innych salonach!). Oprocz tego, ze jest tam czysto i
      przyjemnie, pani kosmetyczka wlacza muzyke relaksacyjna, wiec taki zabieg koi
      takze dusze oprocz ciala. Caly zabieg kosztuje okolo 160 zl (jak dobrze
      pamietam, bo czesto place za dodatkowe uslugi). Oferuja tam jeszcze zabieg
      tradycyjny plus, w ktorym dodatkowo robiony jest peeling i masaz plecow.

Ja od czasu do czasu za dodatkowa oplata mam tam robiony peeling utlradzwiekowy
      (kawitacyjny) polaczony z czyszczeniem buzi i moja skora po tym jest slicznie
      wygladzona. Oferuja tam wiec takze dodatkowe zabiegi oprocz tradycyjnego
      czyszczenia twarzy. Maja cala game zabiegow na cialo. Jak dobrze pamietam
      pracuja tam na kosmetykach Thalgo, Barbora i RVB.

Najlepiej jest zadzwonic do salonu i dowiedziec sie wszystkiego osobiscie.

• Gość: Majka Re: Warszawa Ursynow IP: *.chello.pl 10.05.05, 17:17
        a czy ten salon ma stronę www? chciałabym poznać cennik
        • sweetducky Re: Warszawa Ursynow 10.05.05, 21:22
          Nie jestem pewna czy ten gabinet ma strone www. Sprawdze to i dam Ci znac
          niedlugo. Sama jestem ciekawa czy maja strone www.
          • morgen_stern Re: Warszawa Ursynow 12.05.05, 09:45
            Up!
            • iza.05 Re: Warszawa Ursynow 12.05.05, 11:32
              Aniołku proszę o namiary na p. Anię na iza.05@gazeta.pl
              • aniolek218 Re: Warszawa Ursynow 12.05.05, 12:03
                przesłałam:)
                • morgen_stern Re: Warszawa Ursynow 16.05.05, 09:04
                  Byłam u p. Ani :-))
                  Jestem zadowolona i polecam wszystkim. Wyjaśniły się między innymi moje
                  problemy ze skórą.
                  • aniolek218 Re: Warszawa Ursynow 16.05.05, 10:48
                    Cieszę się morgen_stern :)
                    Ja mam w planach wizyte w tym tygodniu jeszczem tyle że nie oczysczanie ale
                    porządny zabieg nawilżajacy
                    • morgen_stern Re: Warszawa Ursynow 16.05.05, 11:15
                      Też się nad tym zastanawiam, ale może...hmmm...po następnej wypłacie ;-))
                    • Gość: destani do Aniołka IP: *.example.net / 62.111.216.* 19.05.05, 00:01
                      prośba o namiary na p. Anię, destani@op.pl. Z góry wielkie dzięki!
                      A tak przy okazji, to jak nazywa się ów salon?
                      • lola25 prośba o namiary 27.05.05, 13:45
                        Ja też proszę o namiary na p. Anię dziękuję pięknie
                        • marianne Re: prośba o namiary 06.06.05, 17:50
                          Rowniez poprosze o namiary na magiczna pania Anie
                          • pumisia Re: prośba o namiary 14.06.05, 14:07
                            ja tez poprosze o namiary na gazetowego maila:)
                            • aniolek218 Re: prośba o namiary 14.06.05, 15:57
                              wysłałam :)
                              • Gość: kitty82 Re: prośba o namiary IP: *.icpnet.pl 16.06.05, 00:17
                                Aniolku ja tez poprosze o namiary na pania Anie mail:kitty82@gazeta.pl
                              • Gość: kama.5 Re: prośba o namiary IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.05, 21:06
                                poproszę o telefon p.Ani na mojego maila : kama.5@wp.pl.
                              • agaszymon Re: prośba o namiary 27.09.05, 08:39
                                aniołku czy mogę również prosić o namiary do pani Ani?na adres gazetowy
                                Pozdrawiam:)
                                Aga
                            • pajda Re: prośba o namiary 24.05.06, 09:33
                              i ja tez poprosze
    • bombeza Re: Biała lista zakładów kosmetycznych 27.05.05, 14:10
      Salon clarins's na Drawskiej
      Bardzo profesjonalnie, bardzo mila obsluga,
      najlepszy zabieg czyszczenia twarzy jaki do tej pory mialam (wraz z masazem)
      polecam

www.clarins-studio.pl/
    • lucy215 Kraków 06.06.05, 20:04
      Gabinet kosmetyczny Bogusia
      Kurdwanów,Wysłouchów 51
      chodzę do pani Dominiki, bardzo sympatyczna i ciepła kobieta.
      najczęsciej robię manicure,regulację brwi, depilację wąsika i jestem zadowolona.
      mama chodzi na zabiegi odmładzające z jakimiś algami :p
      • Gość: madzia a moze jeszcze jakies inne kosmetyczki w Krakowie IP: *.crowley.pl 06.06.05, 21:16
        bardzo prosze o jakies namiary bo sie wybieram, ale nie moge sie zdecydowac
        gdzie
        • siostra-siostry namiary na Panię Anię 16.06.05, 00:34
          ja tez bardzo proszę o telefon:)
          • Gość: bibi A Żoliborz-Bielany? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 09:06
            Dziewczyny, a nie znacie kosmetyczek na Żoliborzu czy Bielanach, bo kurczę ja
            po czyszczeniu wyglądam strasznie i chciałabym mieć blisko do domu?
            • aniolek218 Re: kosmetyczka Ania 16.06.05, 10:39
              hej dziewczyny - wydaje mi sie że wysłałam info z telefonem wszyskim
              zainteresowanym, ale jesli kogos pominełam to przepraszam za przeoczenie :)
              wyślę raz jeszcze tylko dajcie znać :)
              • aniam15 Re: kosmetyczka Ania 04.07.05, 14:51
                ja też bardzo bym prosiła o namiary na cudowną kosmetyczkę Anię :)
                aniam15@gazeta.pl

dziekuję
            • Gość: anya Re: A Żoliborz-Bielany? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.06.05, 19:12
              w tej lokalizacji moge polecic salon Melitus - moze troche drogo, ale naprawe
              warto, poniewaz idziez do lekarza-dermatologa, a nie do (tu za przeproszeniem)
              kosmetyczki po zaocznym kursie, a takich mam wrazenie, jest wiekszosc
              • pixela Melitus 20.06.05, 08:33
                Byłam w Melitusie trzy lata temu i bardzo się zraziłam do Pani Noszczyk.
                Zaleciła mi kurację na lato, przed wyjazdem do Chorwacji (wiedziała, że tam
                jadę), po której nabawiłam się paskudnych przebarwień, z którymi walczę do
                dziś!! I nachalnie polecała kosmetyki jednej z firm aptecznych - bardzo
                nieprofesjonalnie. Generalnie bardzo drogo i z marnym skutkiem.
            • Gość: Misia Re: A Żoliborz-Bielany? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.05, 18:26
              Felińskiego 54 p.Ewa
              869 01 33 w lecie od 10 do 17-19
        • margaretka2002 Re: a moze jeszcze jakies inne kosmetyczki w Krak 29.09.05, 02:13
          Yves Rocher w M1. Super.
          • Gość: ?? yves rocher - to żart??NIE POLECAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 13:50
            mi po oczyszczaniu (w geancie) pani zrobiła makijaż a w domu mogłam sobie wągry
            wyciskać- w ramach pracy domowej??
      • Gość: pump_it_up Re: Kraków IP: *.broker.com.pl 19.08.05, 13:53
        Lucy a w tym gabinecie wykonuja depilacje bikini? Jesli tak, to jakie sa
        koszty? Dzieki z gory.
        • lucy215 do pump 27.09.05, 11:34
          Pump, nie robiłam tam bikini i nie wiem, ale wybieram się niedługo go
          p.dominiki na czyszczenie więc się dowiem.
    • Gość: ktosik Re: Biała lista zakładów kosmetycznych IP: *.chello.pl 19.06.05, 19:03
      Witam,

możecie mi polecić dobra kosmetyczkę? (chodzi głównie o depilację nóg),
      najlepiej na Mokotowie, w okolicach Woronicza, choć inne propozycje równiez
      mile widziane (byle nie na drugim końcu Warszawy ;)).

Czym się różni depilacja pastą cukrową od d. woskiem? Jak długo po takim
      zabiegu włoski zaczynają odrastać?

Pozdrawiam,
      ktosik
      • Gość: ktosik Re: Biała lista zakładów kosmetycznych IP: *.chello.pl 19.06.05, 19:09
        Była któraś z Was w salonie przy Domaniewskiej (z tego co pamiętam jest tam
        jeden przy zakładzie fryzjerskim - na parterze tych nowych bloków)?
      • magda-robert Re: Biała lista zakładów kosmetycznych 27.06.05, 16:39
        ja polecam kosmetyczkę panią Ele z salonu urody Styl na Ursynowie przy stacji
        metra Natolin Meander 22. tel 8944670 Ta kobieta jest stworzona do tego zawodu
        i przy tym ceny nie są wygórowane :-)
      • Gość: ania26 Re: Biała lista zakładów kosmetycznych IP: *.k.mcnet.pl 11.08.05, 15:05
        Byłam w sobotę- pierwszy raz na depilacji bikini woskiem. REWELACJA!!!! nie
        boli tak strasznie. Pani zuzia BARDZO miła. Salon na Limanowskiego 11 S.
        tel.6423358. Gorąco polecam!!!!! ;)
    • Gość: gliwiczanka Re: Biała lista _ Gliwice IP: *.re / *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.05, 19:51
      Witam, doskonały pomysł z tą listą...
      Ja dopiszę gabinet troszkę bardziej wyspecjalizowany, ale z tego co widze,
      piszecie o podobnych zabiegach. Ja chodzę do lekarza medycyny estetycznej,
      gabinet sie nazywa Medestetica. Robiłam tam czyszczenie skóry ale nie takie jak
      u kosmetyczki tylko mikrodermabrazja. Miałam też yellow peel. Skóra jest taka
      bosko gładka. No i depilacja laserowa. Za tą cenę to nawet nie warto myśleć o
      wosku - strasznie tanio u tej lekarki. Wiem że jeszcze robi botox i takie tam
      inne wypełniacze, dużo ludzi chodzi, trzeba się zapisywać na terminy, bo dość
      pełno. Szczególnie na laser. No i już jestem śliczna !!
      Stronę ma www.medestetica.pl
    • Gość: up Re: Biała lista zakładów kosmetycznych IP: *.chello.pl 20.06.05, 03:24
      up
    • pixela Warszawa - Żoliborz 20.06.05, 08:28
      Gabinet Lady Studio, wejście od pl. Wilsona. www.ladystudio.pl, tel. 839 66 31.
      Polecam p. Izę, bardzo sympatyczna i kompetentna osoba. Chodzę tam na depilację
      woskiem, manikiur, hennę z regulacją, różne zabiegi na twarz - czyszczenie,
      maski, masaż. Wybieram się na pedikiur. Mają w ofercie różne fajne zabiegi na
      ciało. Przyjmuje tam też masażysta, wiele pań korzysta z jego usług. Polecam!!!!
      • anexxa Lady Studio - potwierdzam 17.08.05, 23:11
        Chodzę tam od jakiegoś czasu - zawsze na depilację. Pani Iza jest najlepsza.
        Bardzo szybko i sprawnie depiluje, robi też bikini brazylijskie.
    • polibius Wrocław 11.08.05, 20:59
      Najbardziej polecam PAYOT przy Komandorskiej. Dziewczyna jest świetną
      kosmetyczką, a masaż w jej wykoinaniu, to prawdziwy relax po męczarniach
      związanych z czyszczeniem. Zabiegi typu czyszczenie są wykonywane w
      rękawiczkach ( ale teraz to już chyba stanard). Co prawda ostatbni raz byłam
      tam rok temu i mam nadzieję, ze ta dziewczyna jeszcze tam pracuje.
      Najważniejsze jest to, że po głupiemu nie szczebiocze i nie wypytuje się o męża
      dzieci itp. Teraz po przeprowadzce chodzę do BIODERM przy Nenckiego, który też
      jest salonem na bardzo przyzwoitym poziomie.
      Ostrzegam natomiast przed p. MArtą, ale nie wiem, gdzie ta pani teraz przyjmuje
      i jak się nazywa ( Tracz, Łagiewnicka, czy jakoś tak). Kilka lat temu pracowala
      w studio UNO (z jej wyjątkiem towarzystwo mafijne łącznie z szefem). I tak,
      pani ta stwierdziła, że mam cerę w strrrrasznym stanie i muszę chodzić na
      czyszczenie co 2 tygodnie. Chodziłam przez parę miesięcy ( byłam wówczas
      studentką, i przeznaczałam na to całe stypendium nie dojadając - jak kretynka
      jakaś), nie widząc poprawy, zrezygnowałam. Później poszłam do lekarki
      dermatolog, która zdziwiła się i powiedziała, ze moja cera ( zresztą żadna) nie
      wymaga czyszczenia co 2 tygodnie tym bardziej , że proces gojenia się trwa 6
      tygodni. Później ta p. Marta pracowała w Shangrila czy coś takiego przy ul.
      Wrońskiego. Jełśi ktoś się na nią natknął, to na pewno dowiedział się, ze ma
      fatalną cerę i pewnie naciągała na jakieś drogie zabiegi.
    • Gość: gosia Re: Biała lista zakładów kosmetycznych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.05, 17:33
      czesto podrózuje po Polsce i kiedy mam troche czasu wybieram sie do gabinetów
      kosmetycznych zeby troche odpocząć. Ostatnio byłam we Wrocławiu i poszłam do
      gabinetu Wyspa Piękna. Kosmetyczka została ze mną po godzinach bo tam ciężko
      się dostać i nie było wolnego miejsca, błam chyba do ok 23.00.
      Było naprawde wspaniale, łagodna muzyka, pełen relaks i te cudowne zapachy.
      Kosmetyczka wybrała dla mnie zabieg z peelingiem kawitacyjnym,który znałam juz
      wcześniej, zrobiła mi taki masaż że zasnęłam jak dziecko i położyła maskę z
      alg. Jak będę wybierać sie do Wrocławia to wczesniej zaklepię sobie tam termin
      bo dla mnie to prawdziwa perełka.
      • Gość: iguana Re: Biała lista zakładów kosmetycznych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 22:08
        up
      • Gość: agulka Re: Biała lista zakładów kosmetycznych IP: *.lubin.dialog.net.pl 19.08.05, 12:41
        a ja nie polecam Wyspy. Chodziłam tam jakieś 3-4 lata temu, kiedy salon ten
        mieścił się przy Ślężnej. Co do zabiegów, to faktycznie nie mam zarzutów, ale
        nie podobało mi się podejscie do klienta. Otż kiedyś zarezerwowałam sobie
        wizytę ( z czasem u mnie kiepsko), po przyjściu okazało się, ze w związku z
        tym, że nie potwierdziłam terminu ( nie wiedziałam, że należy potwierdzać
        termin , nikt mnie o tym nie uprzedził) zapisano na tą godzinę kogoś innego, a
        właścicielka zamiast przeprosić poinformowała mnie, ze to nie z jej winy, tylko
        mojej. Od tego czasu nie chodzę do tego gabinetu. Jeżli zostawiam raz na 2
        miesiące kwotę ok 200zł, to również chciałabymbyć szanowana jako klientka. A
        gabinetów kosmetycznych we Wrocławiu o takim standardzie ( wysokim, przyznaję)
        jest dużo np. Payot, bioderm, biomedika itp.
    • Gość: Aneczka Re: Biała lista zakładów kosmetycznych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 10:32
      Podnoszę i pytam o jakieś namiary na salony ale w Trójmieście. Z góry dziękuję.
      • Gość: iguana a Poznań? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 18:19
        • aniolek218 Re: w którym salonie kolagen? 22.08.05, 15:53
          Interesuje mnie zabieg z płatem kolagenowym, moja kosmetyczka nie ma tego
          zabiegu:( moze poradzicie mi gdzie go robią i jakie efekty.
    • Gość: aga Re: Biała lista zakładów kosmetycznych IP: *.aster.pl 26.09.05, 23:22
      a co sądzicie o viva derm w warszawie przy puławskiej? Był ktoś?
      • Gość: ania Poleccie Poznan IP: *.echostar.pl 27.09.05, 11:21
        A moze kogos w Pozanniu polecicie???
    • Gość: Ewa Jeśli chodzi o Warszawę, to oczywiście... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 22:16
      ...Therapia Nova na Smolnej 34 - jeden z najstarszych salonów w mieście. Bez
      zadęcia i marmurów - zawsze mam wrażenie, że to, co w innych miejscach idzie na
      drogi wystrój, tu jest inwestowane w intensywne szkolenie i w absolutną
      higienę. Jednoczesnie nieco staroswiecko, przytulnie, gwarantuję, że zasniecie
      pod maseczką :-)). Robiłam: czyszczenie twarzy (wiele razy), dermabrazję,
      peeling Jadwigi na twarz i ciało, elektrolizę wąsika, wosk.
      • Gość: capuccino_days Re: Jeśli chodzi o Warszawę, to oczywiście... IP: *.aster.pl 10.02.06, 19:08
        ale na Smolnej też trzeba trafić na odpowiednią panią. Ja 2 razy byłam
        zachwycona oczyszczaniem, a później musiałam pomylić imię pani kosmetyczki przy
        umawianiu się i trafiłam fatalnie. Wyszłam strasznie obolała, a w trakcie
        zabiegu usłyszałam, że jak mnie tak boli to pani mi nie zrobi do końca żeby
        mnie nie męczyć
    • forevergirl Re: Biała lista zakładów kosmetycznych 27.09.05, 22:53
      ja polecam gabinet kosmetyczny w Świnoujściu mieszczacy sie w "Baltyku" na promenadzie
    • Gość: beybe żyrardów salon BEAUTY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.05, 19:13
      Fantastyczna młoda dziewczyna która zna sie na swojej pracy.Bardzo miła
      atmosfera, zdecydowanie polecam
    • Gość: kirke_f16 Re: Biała lista zakładów kosmetycznych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.05, 13:58
      To ja poproszę o listę tych z Katowic, gdzie jak nie trudno się domyslić
      mieszkam:)I od razu z góry sedecznie dziękuję za tak cenne informacje!:)
    • Gość: joka Re: bielsko lub katowice IP: *.adsl.inetia.pl 30.09.05, 16:35
      please podajcie dobre namiary pozdrawiam
    • Gość: IMAGE KINGA Re: Biała lista zakładów kosmetycznych IP: *.207.84.murka.net 05.10.05, 23:37
      REWELACJA.
      Polecam bardzo dobry i profesjonalny gabinet w Murowanej Goślinie, Studio
      kosmetyczne IMAGE.śWIETNE DZIEWCZYNY,PRZEMIŁA ATMOSFERA, FACHOWA OBSŁUGA I CENY
      PRZYZWOITE.
      • kamila.wil Re: Biała lista zakładów kosmetycznych 09.02.06, 13:47
        hej! a co to znaczy "przyzwoite ceny"? można konkretniej? np. ile brwi, ile
        oczyszczanie, ile wosk nog, rąk?
        Kurcze, ceny w Wawie są wysokie. Jak jeszcze chodziłam do liceum (miasto
        powiatowe) często chodziłam do takiej pani Ani - oczyszczanie twarzy -40 zł
        (jakieś 2 godz), brwi-4 zł, wosk całych nóg-40, wosk rąk-15 manicure z
        malowaniem-18. A przy tym profesjonalnie. To dla mnie jest tanio.
        Mam szansę w Warszawie na wosk nóg za 50 zł? Jaka może być najniższa cena? I
        proszę jescze raz - podajcie przykładowe ceny. dzięki
        • primavera111 Łódź 09.02.06, 14:24
          Chcę się wybrać do ksmetyczki.Kogo polecacie w Łodzi.
          • kamila.wil Re: Łódź 10.02.06, 16:15
            no to co z tymi cenami?? :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka