Gość: sylwia IP: 195.47.201.* 09.05.05, 20:02 jak depilujecie bikini? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sylwia Re: golarką IP: 195.47.201.* 09.05.05, 20:10 próbowalam ale wrastaja potem włosy i wyglada to gorzej niz przedtem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leria_dor Re: golarką IP: 195.47.201.* 09.05.05, 20:11 golarka to kiepska metoda, włoski wrastają i wyskakują drobne krostki. polecam veeta w kremie. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata Re: golarką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 20:14 ja zawsze gole golarka bo ma twarde włoski zaden krem na mnie nie działa;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aleks Re: golarką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 20:17 Woskiem,a miejsca bardziej intymne kremem veet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: golarką IP: 195.47.201.* 09.05.05, 20:19 jesli chodzi o wosk to uwazajcie bo kosmetyczka tak mnie kiedys zalatwila.Odklejajac zarwala mi wierzchni naskorek myslalam ze umre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aleks Re: golarką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 20:23 No co Ty??? Współczuję.Ja nie mialam nigdy problemów, tylko bol. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: golarką IP: 195.47.201.* 09.05.05, 20:25 no widzisz jakie panie kosmetyczki sa kompetentne zerwala mi skore z najwazniejszej czesci ciala.A byl nr bo mialam dzien pozniej zaplanowana romatyczna randke z moim mezem... sama sobie wyobraz nie dosc ze ledwo chodzilam to nie powiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aleks Re: golarką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 20:28 To Cię załatwiła malpa! Te do ktorych chodze sa bardzo delikatne,jesli mozna tak w ogole powiedziec o depilacji woskiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: golarką IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.05, 22:07 a ja wczoraj golilam depilatorem!! Bolało niemiłosiernie sle dałam radę (chyba pierwszy i ostatni raz) Ale efekt jest - żadnych chrostek, zaczerwień no i pewnie jakiś czas spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aleks Re: golarką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 22:17 To odwazna jestes! jA PREFERUJE WOSK,BO PO NIM NIE WRASTAJA MI WLOSY I NIE MAM ZACZERWIENIONEJ SKORY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aleks Re: golarką IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 22:18 To odwazna jestes! jA PREFERUJE WOSK,BO PO NIM NIE WRASTAJA MI WLOSY I NIE MAM ZACZERWIENIONEJ SKORY,ALE I TAK MARZY MI SIE LASER! aLE NIESTETY NIE NA MA KIESZEN POKI CO :( BIEDNA STUDENTKA ;) PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ellllllllla Re: przygoda z woskiem UBAW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 22:32 Kiedys kolezanka kupila wosk na cieplo w gabinecie kosmetycznym i miala robic w domu sama,poprosila mnie o pomoc i wiecie kurcze wosk byl jakis chyba stary bo nie chcial zastygnac zeby go mozna bylo zerwac wiec pocielysmy jakies szmatki i je przyklejalysmy zeby go jakos zdjac z niej,cala sie lepila ha ha ha juz mialysmy przerazenie w oczach obie bo kleila sie jakby miodem sie posmarowala,potem weszla do wanny i woda proboawala ale mierne efekty az siegnela za spirytus i dopiero to troche pomoglo ale tak naprawde"oczyszczala"sie z tego okolo tygodnia,do tej pory jak to wspominamy to padamy ze smiechu ale wtedy to bylysmy przerazone chociaz i przez lzy byl i nieopanowany smiech Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aleks Re: przygoda z woskiem UBAW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 22:40 hehe. Ja sama nie mam zamiaru ryzykowac,bo pewnie by sie podobnie skonczylo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
chwojka Re: mam problem z depilacja bikini... 09.05.05, 22:46 Dziewczyny, mnie lekarka przepisała metronidazol w kremie na problemy z krostkami "podepilacyjnymi". Oczywiście jest to lek i nie można się smarować nagminnie ale mnie naprawdę pomógł. Popytajcie swoich dermatologów albo lek. rodzinnych ( kobiety - to najlepiej zrozumieja o co chodzi ) może polecą Wam jakiś dobry specyfik. A co do metody to u mnie maszynka lub depilator. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;(( Re: mam problem z depilacja bikini... IP: *.pl / 213.155.191.* 09.05.05, 23:39 ja tez robię golarką... wolałabym kremem,ale jakos to mi sie nie widzi... nie działają :-// nie wiem sama.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aleks Re: mam problem z depilacja bikini... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 23:42 Rzeczywiscie ogolnie dla mnie kremy depilujace sa srednie.Mialm kiedys veet do nog,w tv reklamowali co dziewczyna pod prysznicem uzywala zanim ukochany wstal. Dla mnie beznadziejny.A swoje kosztowal :( Ale do depilacji miejsc intymnych uzywam kremu veet i jest w miare ok.Ale inne,ktore stosowalam(tansze)nie dzialaly. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś