ruda_80 10.05.05, 15:11 Hej dziewczyny, używałyście ten błyszczyk?? Jak on jest, tzn. czy jest bardzo błyszczący i czy długo utrzymuje się na ustach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martkaok Re: Revlon Super Lustrous??? 10.05.05, 15:43 jest dosyć trwały jak na błyszczyk, co do błyszczenia to ja bym go raczej określiła jako pomadka w płynie - na pewno nie ma takiego winylowego efektu, jest b.ładny Odpowiedz Link Zgłoś
ruda_80 Re: Revlon Super Lustrous??? 10.05.05, 16:15 Dzięki za odp. Kurcze a ja chce właśnie taki winylowy połysk za umiarkowaną cenę :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
martkaok Re: Revlon Super Lustrous??? 10.05.05, 16:26 z tym winylem to miałam kiedyś rimmla, ale isadora też ma ładne z połyskiem, ale nie aż takim........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Revlon Super Lustrous??? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.05.05, 14:27 Tu masz kilka opinii, ale raczej negatywnych www.wizaz.pl/produkty/baza/censura.php?tsid=1&csid=f34fda8b1077653d75e2e8c036ffd7fb&cmd=details&itemid=5953 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxi Re: Revlon Super Lustrous??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 16:54 Hej to jaaaa - niepoprawna fanka błyszczyków!!!!! Przetestowałam chyba tysiące: od bell po guerlain i powiem Wam, że Revlon nie ma sobie równych. Dla mnie jest to jedna z piekniejszych rzeczy w jakie stroiłam swoje usta. Nie klei się, nie obciąża, pięnknie sie błyszczy. Gama kolorów jest szeroka- mozesz wybrać od tych z drobinkami po te z samym kolorem, a cena....naprawde atrakcyjna. Nie wiem jak ktokolwiek moze pisać coś złego o tym kosmetyku. Odpowiedz Link Zgłoś
cynamonowegruszki Re: Revlon Super Lustrous??? 11.05.05, 20:09 każdy błyszczyk się klei i ten również...nie radzę używać go kiedy macie rozpuszczone włosy..natomiast zgadzam sie ze nabłyszcza świetnie i ma fajną gamę kolorów.jest nawet trwały(jak na błyszczyk:-) ) Odpowiedz Link Zgłoś