Dodaj do ulubionych

dobry korektor

IP: *.pcplus.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.05, 23:44
Mam same negatywne doświadczenia, przeważnie nie trzyma się skóry,tworzy
maskę, podkreśla zmarszczki. Co możecie polecić godnego uwagi?
Z góry dzięki!
Obserwuj wątek
    • bzzzk Re: dobry korektor 11.05.05, 00:00
      jedyny naprawdę dobry korektor jaki miałam do Camouflage (czy jakoś tak) Art
      Deco.
      pzdr.
      • Gość: Gosiek Re: dobry korektor IP: *.devs.futuro.pl 12.05.05, 13:15
        Według mnie najlepszy korektor jest w ofercie Revlonu. Niestety nie wiem gdzie
        go można u nas dostać, całkiem mozliwe że wszedzie.... Wyglada jaks cien, tzn
        okragle pudeleczko z przezroczysta klapka, w srodku 2 odcienie - jasniejszy i
        ciemniejszy. Troche nieporeczny bo naklada sie go palcami, ale swietny,
        przynajmniej dla mnie. Super trwaly super kryje i w ogole same plusy :-)
        • Gość: Gosiek Re: dobry korektor IP: *.devs.futuro.pl 12.05.05, 13:19
          Znalazlam na sieci: tak wyglada : www.revlon.com/product.asp?
          ProductID=26557&Mode=catalog tyle, ze ja mam zwykly bez a nie jakis roz :-)
          • Gość: wiola Re: dobry korektor IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.05, 13:27
            Nie otwiera mi się ta stronka a Wam?
    • Gość: justyna Re: dobry korektor IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.05.05, 13:30
      Ja też polecam kamuflaż ArtDeco, to najlepiej kryjący korektor jaki znam,
      nakładałam go na całą twarz jak podkład wilgotną gąbeczką lub palcami, potem
      trochę pudru fixującego (też z ArtDeco) gdyz bez pudru twarz może się świecić.
      Znalazłam super naturalny chłodny odcień nr 06 ktory doskonale pasuje do mojej
      karnacji, dla bladych twarzy polecam nr 01.
      www.estyl.pl/sklep/customer/product.php?productid=16352&cat=304&page=1
      • bzzzk Re: dobry korektor 12.05.05, 14:13
        tak, on jest świetny, też nakładam na prawie całą twarz, bo mam bardzo widoczne
        blizny i przebarwienia i on naprawdę dobrze je maskuje. a dla żółciutkich,
        południowych kolorytów jak ja, polecam nr. 8:)
        justyna, a wiesz może ile on kosztuje? bo ja nie pamiętam jakoś, a też chcę go
        znowu kupić...
        pzdr.
        • Gość: Anka Re: dobry korektor IP: *.chello.pl 12.05.05, 14:18
          u mnie super sie sprawdza MAYBELLINE EVERFRESH-POLECAM,,,no i ta cena:) warto
          wyprubowac
        • Gość: justyna Re: dobry korektor IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.05.05, 14:29
          Teraz coś ok. 40 zł, zależy gdzie kupujesz.
    • Gość: ciekawa Re: dobry korektor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 14:43
      A czy korektor jest dobry na cienie pod oczy?
      • martkaok Re: dobry korektor 12.05.05, 17:29
        na cienie pod oczami też jest ok - art deco, są specjalne kolory na różne
        problemy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka