Gość: aska IP: *.pcplus.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.05, 23:44 Mam same negatywne doświadczenia, przeważnie nie trzyma się skóry,tworzy maskę, podkreśla zmarszczki. Co możecie polecić godnego uwagi? Z góry dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bzzzk Re: dobry korektor 11.05.05, 00:00 jedyny naprawdę dobry korektor jaki miałam do Camouflage (czy jakoś tak) Art Deco. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosiek Re: dobry korektor IP: *.devs.futuro.pl 12.05.05, 13:15 Według mnie najlepszy korektor jest w ofercie Revlonu. Niestety nie wiem gdzie go można u nas dostać, całkiem mozliwe że wszedzie.... Wyglada jaks cien, tzn okragle pudeleczko z przezroczysta klapka, w srodku 2 odcienie - jasniejszy i ciemniejszy. Troche nieporeczny bo naklada sie go palcami, ale swietny, przynajmniej dla mnie. Super trwaly super kryje i w ogole same plusy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosiek Re: dobry korektor IP: *.devs.futuro.pl 12.05.05, 13:19 Znalazlam na sieci: tak wyglada : www.revlon.com/product.asp? ProductID=26557&Mode=catalog tyle, ze ja mam zwykly bez a nie jakis roz :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiola Re: dobry korektor IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.05, 13:27 Nie otwiera mi się ta stronka a Wam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justyna Re: dobry korektor IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.05.05, 13:30 Ja też polecam kamuflaż ArtDeco, to najlepiej kryjący korektor jaki znam, nakładałam go na całą twarz jak podkład wilgotną gąbeczką lub palcami, potem trochę pudru fixującego (też z ArtDeco) gdyz bez pudru twarz może się świecić. Znalazłam super naturalny chłodny odcień nr 06 ktory doskonale pasuje do mojej karnacji, dla bladych twarzy polecam nr 01. www.estyl.pl/sklep/customer/product.php?productid=16352&cat=304&page=1 Odpowiedz Link Zgłoś
bzzzk Re: dobry korektor 12.05.05, 14:13 tak, on jest świetny, też nakładam na prawie całą twarz, bo mam bardzo widoczne blizny i przebarwienia i on naprawdę dobrze je maskuje. a dla żółciutkich, południowych kolorytów jak ja, polecam nr. 8:) justyna, a wiesz może ile on kosztuje? bo ja nie pamiętam jakoś, a też chcę go znowu kupić... pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: dobry korektor IP: *.chello.pl 12.05.05, 14:18 u mnie super sie sprawdza MAYBELLINE EVERFRESH-POLECAM,,,no i ta cena:) warto wyprubowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justyna Re: dobry korektor IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.05.05, 14:29 Teraz coś ok. 40 zł, zależy gdzie kupujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawa Re: dobry korektor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 14:43 A czy korektor jest dobry na cienie pod oczy? Odpowiedz Link Zgłoś
martkaok Re: dobry korektor 12.05.05, 17:29 na cienie pod oczami też jest ok - art deco, są specjalne kolory na różne problemy Odpowiedz Link Zgłoś