Dodaj do ulubionych

DEPILATOR PHILIPSA

IP: *.ds1.agh.edu.pl / *.ds1.agh.edu.pl 14.05.05, 20:00
Mam w planei zakupić depilator bo mam dośc codziennego golenia nóg<wrrrrr...>
Moje włosy są czarne,mocne i sztywne chyba od wieloletniego golenia maszynka.
Nie wiem na jaki depilator się zdecydowac,czytałam o PHILIPSACH z nakładką
chłodzącą,ale są różne opinie i na co mam zwracać uwage przy zakupie???
Ile pochodzi taki depilator???
I ile moje nogi pozostaną gładkie????(niby 4 tyg,ale jakoś nie wierze)
Bardzo prosze o opinię i radę,może być jakaś inna firma niekoniecznie philips.
Obserwuj wątek
    • morelka4 Re: DEPILATOR PHILIPSA 14.05.05, 20:04
      Co do samego rodzaju depilatora to Ci nie doradze. sama mam zwyklego Philipsa,
      ale moja przygoda z nim skonczyla sie wraz z wrastajacymi wlosami. Jesli chodzi
      o efekty to w zyciu nie trzymaly sie 4 tyg. Najdalej po dwoch tyg wlosy
      odrastaly.
    • Gość: Asik Re: DEPILATOR PHILIPSA IP: 80.48.249.* 14.05.05, 21:25
      Ja mam depilator Philipsa II napędowy, ale stary, może ma jakieś 7 lat. Co do
      włosów to też mam czarne i sztywne i dużo:). Z depilatora jestem zadowolona,
      ponieważ włoski nie tyle ,że wolniej odrastają, co są cieńsze, czego nie można
      powiedzieć o zwykłym goleniu jednorazówką. Horror sztywne kłaki.Ja depiluje co
      tydzień, bo wtedy mniej boli. (Włosy cieńsze, mniej może ich jest). Po
      dłuższych przerwach w depilacji większe dla mnie tortury. Musisz się
      przygotować psychicznie, pierwsze depilowanie niestety boli.
    • Gość: veroniq Re: DEPILATOR PHILIPSA IP: 81.219.236.* 15.05.05, 14:49
      ja mam philipsa z lodowa nasadka, w zestawie jest jeszcze glowica golaca i
      nasadka zluszczajaca, lodowej nasadki w ogole nie uzywam bo mnie boli bardziej
      niz bez niej ale golaca i wygladzajaca-szczegolnie ta bardzo polecam nie wiem
      co bym bez niej zrobila, mam juz rok ten depilator, kosztowal niecale 300 zl
      polecam
      • anula36 Re: DEPILATOR PHILIPSA 15.05.05, 15:29
        ja mam zupelnie zwyklego Philipsa takiego z propocji za 99 zl, wczesniej
        mialam taki stary model ze sprzezyna:)
        Mialam tez wlosy grube,ciemne na nogach po 15 latach regularnego depilowania
        zostalo kilka wloskow na krzyz. Teraz sie zawzielam i depiluje tez pachy z
        dobrym efektem.
        • Gość: uni Re: DEPILATOR PHILIPSA IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 15.05.05, 21:30
          Rowniez mam ten model od 4 lat. Przez ten czas udalo mi sie tylko dwa razy
          ogolic cale nogi. Kwicze z bolu. Przerzucilam sie na pensete szczegolnie na
          lydkach. Poza tym zaczely mi sie wrasta pod skora, wiec przeprosze sie chyba z
          maszynka :(
          Zycze powodzenia
          • Gość: basia Re: DEPILATOR PHILIPSA IP: *.gv.shawcable.net 16.05.05, 06:40
            Depilatory sa w sumie b. podobne.Nasadki itp. chyba nie tak wazne. Pierwszy raz
            zeczywiscie boli,ale pozniej kiedy wloskow odrasajacych naraz jest duzo mniej
            juz nie. Bardzo polecam!To najlepsza metoda.
    • kobietka_jm Re: DEPILATOR PHILIPSA 16.05.05, 10:46
      uzywam od ponad roku Phlipsa Ice Opima i jestem b.zadowolona (kiedys miałam
      zwykły spręzynowy z 12 lat temu:))
      przy pierwszych depilacjach uzywałam nasadki chlodzącej....teraz juz mi sie nie
      chce i nie mam takiej potrzeby :) bo ból prawie żaden, jedynie przy depliacji
      okolic bikini
      używajac regularnie co 2 tyg. włosków jest zedecydowanie mniej i depilacja nie
      stanowi problemu (nasadka wygładzajaca zapobiega wrastaniu włosków)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka