Dodaj do ulubionych

efekt kremu ze zlotymi drobinkami

06.07.02, 23:50
Dziewczyny jaki efekt jest kremow ze zlotymi drobinkami(i czy wybrac ten z IF
czy moze z Dax C.)Dzieki i pozdrawiam!!
Obserwuj wątek
    • Gość: ap77 Re: efekt kremu ze zlotymi drobinkami IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.07.02, 19:54
      Witam!
      Efekt jest ok, ale zależy jakiej firmy. Nie polecam Palomy(bardzo bardzo ciemny)
      i Avy. Co IF, to nie wiem, ale chyba w porządku. Dax jest super, twarz jest
      nabłyszczona.Jeśli jest opalona, to naprawdę ten efekt podkresla i nic wiecej nie
      potrzeba....Ja poluję teraz na serię Skinlight Revlon-maja balsamy nabłyszczajacę-
      w kremie, w sztyfcie itp.
      Pozdrawiam

• Gość: em Re: efekt kremu ze zlotymi drobinkami IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 07.07.02, 20:07
        IF ma "krem do twarzy i ciała z drobinkami złota", nie koloryzuje tylko
        pozostawia na ciele złote drobinki. Wg mnie jest raczej do ciała niż do
        twarzy, pozostawia rzeczywiście drobinki, nie opalizuje, jest tani.
        • Gość: Lilka Dax IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.07.02, 23:48
          Ile kosztuje ten Dax? I jaki dokladnie daje efekt?
          Pozdrowionka
          Lilka
          • moni_citroni Re: Dax 08.07.02, 08:37
            Ja polecam "face and body shimmer" firmy Eveline. To ładnie pachnąca emulsja
            która rozjaśnia buzię. Nie ma "wielkich" drobinek, wygląda bardziej jak płynne
            złoto. Dostępna jest w dwóch odcieniach - gold i orange. Ja mam ten pierwszy,
            mieszam go z podkładem(też tej samej firmy-jest ok) i buzia jest ładnie
            rozświetlona. To cudo kosztuje tylko 8zl :-)
    • Gość: mrawcia Re: efekt kremu ze zlotymi drobinkami IP: *.ists.pl / *.ists.pl 08.07.02, 10:56
      Wypróbowałam odydwa ( IF "Krem do twarzy i ciała z drobinkami złota" oraz
      DaxCosmetic "Chłodzący żel po opalaniu ze złocistym pyłem" )i zdecydowanie
      wolę ten z Dax - daje bardziej szlachetny efekt, na opalonej skórze (jestem po
      urlopie:))) wygląda super, a ponieważ jest tani można używac obficie (ramiona,
      nogi itp)
      Polecam też gwiezdny pył z Sephory w różnych odcieniach.

Przed wyjazdem na urlop czytałam opinie dziewczyn o tych złocistościach,
      dzięki nim zaopatrzyłam się w to wszystko.

DZIĘKI WAM, DZIEWCZYNY !!!
      • dziewczyna1 Re: efekt kremu ze zlotymi drobinkami 08.07.02, 11:01
        Chodzilam po sklepach kosmetycznych w moim miescie,ale nigdzie nie moglam
        dostac ten z Dax C.,IF znalazlam ,ale jednak po Waszych opiniach zdecyduje sie
        na wlasnie ten z Dax C.-sa w moim miescie jakies hipermarkety-real,tesco(moze
        tam?),a moze w rossmanie?...A tak na zapas gdzie moge dostac ten z Eveline??
        (jego chyba tez sobie sprawie:).dziekuje Wam bardzo za odpowiedzi i pozdrawiam!!
        • moni_citroni Re: efekt kremu ze zlotymi drobinkami 08.07.02, 21:25
          moja mama ma drogerię więc jestem na bieżąco z kosmetykami :) Eveline to raczej
          nowość - mają podkłady, emulsje rozświetlające, samoopalacze, kremy depilacyjne,
          lakiery, szminki itp. Wszystko raczej dobrej jakości i tanie :-)
          • dziewczyna1 Re: efekt kremu ze zlotymi drobinkami 08.07.02, 23:58
            fajnie :)ze masz taki dostep do kosmetykow...pozdrawiam Ciebie i Twoja Mame :)
            • moni_citroni Re: efekt kremu ze zlotymi drobinkami 09.07.02, 07:53
              Wiesz, czasem trudno jest się opanować i nie brać nowości ;-) Jestem uzależniona
              od kosmetyków, wszystko wypróbowałabym na własnej skórze ;-) A już najbardziej to
              kocham cienie, podobają mi sie wszystkie - tylko, ze ich potem nie używam :->
              • moni_citroni Re: efekt kremu ze zlotymi drobinkami 09.07.02, 07:54
                A ten rozświetlacz Eveline jest naprawdę godny polecenia :-)
                • reniaszka Re: efekt kremu ze zlotymi drobinkami 09.07.02, 08:04
                  moni_citroni napisała:

> A ten rozświetlacz Eveline jest naprawdę godny polecenia :-)

A może ktoś wie, gdzie we Wrocławiu można dostać to cudo?

• moni_citroni Re: efekt kremu ze zlotymi drobinkami 09.07.02, 08:18
                    Dowiem się, kto jest dystrybutorem tej firmy i dam Wam namiary.
                    • reniaszka Re: efekt kremu ze zlotymi drobinkami 09.07.02, 08:29
                      Świetnie, z góry dziękuję! I czekam :-)
                      • moni_citroni Re: efekt kremu ze zlotymi drobinkami 09.07.02, 23:20
                        Zerknij na stronę www.eveline.com.pl. Jeśli sie nie mylę, to nie ma tam
                        dystrybutorów, ale jest mail do firmy - może oni coś Ci powiedzą :-)
                        • Gość: Donata Re: efekt kremu ze zlotymi drobinkami IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 10.07.02, 09:22
                          Z tym adresem jest coś nie tak. Po otwarciu strony okazuje się, że dotyczy ona
                          systemów informatycznych firmy "ROBBO COMPUTER". Czy tylko ja tak mam???
                          Pozdrawiam
                          • jop Re: efekt kremu ze zlotymi drobinkami 10.07.02, 09:29
                            Gość portalu: Donata napisał(a):

> Z tym adresem jest coś nie tak. Po otwarciu strony okazuje się, że dotyczy ona
                            > systemów informatycznych firmy "ROBBO COMPUTER". Czy tylko ja tak mam???

E, u mnie dziala. Tylko strona chodzi tak sobie i jest na niej malo informacji.
                            Tylko o kolorowce znalazlam.

Jola

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka