dziewczyna1 06.07.02, 23:50 Dziewczyny jaki efekt jest kremow ze zlotymi drobinkami(i czy wybrac ten z IF czy moze z Dax C.)Dzieki i pozdrawiam!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ap77 Re: efekt kremu ze zlotymi drobinkami IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.07.02, 19:54 Witam! Efekt jest ok, ale zależy jakiej firmy. Nie polecam Palomy(bardzo bardzo ciemny) i Avy. Co IF, to nie wiem, ale chyba w porządku. Dax jest super, twarz jest nabłyszczona.Jeśli jest opalona, to naprawdę ten efekt podkresla i nic wiecej nie potrzeba....Ja poluję teraz na serię Skinlight Revlon-maja balsamy nabłyszczajacę- w kremie, w sztyfcie itp. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: em Re: efekt kremu ze zlotymi drobinkami IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 07.07.02, 20:07 IF ma "krem do twarzy i ciała z drobinkami złota", nie koloryzuje tylko pozostawia na ciele złote drobinki. Wg mnie jest raczej do ciała niż do twarzy, pozostawia rzeczywiście drobinki, nie opalizuje, jest tani. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lilka Dax IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.07.02, 23:48 Ile kosztuje ten Dax? I jaki dokladnie daje efekt? Pozdrowionka Lilka Odpowiedz Link Zgłoś
moni_citroni Re: Dax 08.07.02, 08:37 Ja polecam "face and body shimmer" firmy Eveline. To ładnie pachnąca emulsja która rozjaśnia buzię. Nie ma "wielkich" drobinek, wygląda bardziej jak płynne złoto. Dostępna jest w dwóch odcieniach - gold i orange. Ja mam ten pierwszy, mieszam go z podkładem(też tej samej firmy-jest ok) i buzia jest ładnie rozświetlona. To cudo kosztuje tylko 8zl :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrawcia Re: efekt kremu ze zlotymi drobinkami IP: *.ists.pl / *.ists.pl 08.07.02, 10:56 Wypróbowałam odydwa ( IF "Krem do twarzy i ciała z drobinkami złota" oraz DaxCosmetic "Chłodzący żel po opalaniu ze złocistym pyłem" )i zdecydowanie wolę ten z Dax - daje bardziej szlachetny efekt, na opalonej skórze (jestem po urlopie:))) wygląda super, a ponieważ jest tani można używac obficie (ramiona, nogi itp) Polecam też gwiezdny pył z Sephory w różnych odcieniach. Przed wyjazdem na urlop czytałam opinie dziewczyn o tych złocistościach, dzięki nim zaopatrzyłam się w to wszystko. DZIĘKI WAM, DZIEWCZYNY !!! Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna1 Re: efekt kremu ze zlotymi drobinkami 08.07.02, 11:01 Chodzilam po sklepach kosmetycznych w moim miescie,ale nigdzie nie moglam dostac ten z Dax C.,IF znalazlam ,ale jednak po Waszych opiniach zdecyduje sie na wlasnie ten z Dax C.-sa w moim miescie jakies hipermarkety-real,tesco(moze tam?),a moze w rossmanie?...A tak na zapas gdzie moge dostac ten z Eveline?? (jego chyba tez sobie sprawie:).dziekuje Wam bardzo za odpowiedzi i pozdrawiam!! Odpowiedz Link Zgłoś
moni_citroni Re: efekt kremu ze zlotymi drobinkami 08.07.02, 21:25 moja mama ma drogerię więc jestem na bieżąco z kosmetykami :) Eveline to raczej nowość - mają podkłady, emulsje rozświetlające, samoopalacze, kremy depilacyjne, lakiery, szminki itp. Wszystko raczej dobrej jakości i tanie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna1 Re: efekt kremu ze zlotymi drobinkami 08.07.02, 23:58 fajnie :)ze masz taki dostep do kosmetykow...pozdrawiam Ciebie i Twoja Mame :) Odpowiedz Link Zgłoś
moni_citroni Re: efekt kremu ze zlotymi drobinkami 09.07.02, 07:53 Wiesz, czasem trudno jest się opanować i nie brać nowości ;-) Jestem uzależniona od kosmetyków, wszystko wypróbowałabym na własnej skórze ;-) A już najbardziej to kocham cienie, podobają mi sie wszystkie - tylko, ze ich potem nie używam :-> Odpowiedz Link Zgłoś
moni_citroni Re: efekt kremu ze zlotymi drobinkami 09.07.02, 07:54 A ten rozświetlacz Eveline jest naprawdę godny polecenia :-) Odpowiedz Link Zgłoś
reniaszka Re: efekt kremu ze zlotymi drobinkami 09.07.02, 08:04 moni_citroni napisała: > A ten rozświetlacz Eveline jest naprawdę godny polecenia :-) A może ktoś wie, gdzie we Wrocławiu można dostać to cudo? Odpowiedz Link Zgłoś
moni_citroni Re: efekt kremu ze zlotymi drobinkami 09.07.02, 08:18 Dowiem się, kto jest dystrybutorem tej firmy i dam Wam namiary. Odpowiedz Link Zgłoś
reniaszka Re: efekt kremu ze zlotymi drobinkami 09.07.02, 08:29 Świetnie, z góry dziękuję! I czekam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
moni_citroni Re: efekt kremu ze zlotymi drobinkami 09.07.02, 23:20 Zerknij na stronę www.eveline.com.pl. Jeśli sie nie mylę, to nie ma tam dystrybutorów, ale jest mail do firmy - może oni coś Ci powiedzą :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Donata Re: efekt kremu ze zlotymi drobinkami IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 10.07.02, 09:22 Z tym adresem jest coś nie tak. Po otwarciu strony okazuje się, że dotyczy ona systemów informatycznych firmy "ROBBO COMPUTER". Czy tylko ja tak mam??? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jop Re: efekt kremu ze zlotymi drobinkami 10.07.02, 09:29 Gość portalu: Donata napisał(a): > Z tym adresem jest coś nie tak. Po otwarciu strony okazuje się, że dotyczy ona > systemów informatycznych firmy "ROBBO COMPUTER". Czy tylko ja tak mam??? E, u mnie dziala. Tylko strona chodzi tak sobie i jest na niej malo informacji. Tylko o kolorowce znalazlam. Jola Odpowiedz Link Zgłoś