Gość: VIKA IP: *.acn.waw.pl 17.05.05, 16:03 Nie wiem, czy taki wątek juz był, ale wpisujcie swój ideał urody wsród osób nazwijmy to "sławnych", kobiet jak i mężczyzn. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Yubiri Re: IDEAŁ IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 17.05.05, 16:25 Wśród kobiet - Aishwarya Rai, wśród mężczyzn - Ricky Martin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta Re: IDEAŁ IP: *.aster.pl 17.05.05, 16:34 Sliczna jest Audrey Tatou. Bardzo podoba mi sie tez Amanda Peet. Jest bardzo ladna ale w taki niewymuszony sposob. Poza tym ma duzo wdzieku. Wyglada na bardzo sympatyczna osobe a to na pewno dodaje uroku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta Re: IDEAŁ IP: *.aster.pl 17.05.05, 16:36 Skoro mozna tez o mezczyznach to pewnie nie bede oryginalna ale George Clooney robi na mnie ooogromne wrazenie. Odpowiedz Link Zgłoś
18lipcowa Re: IDEAŁ 17.05.05, 16:42 babki - lopez,bellucci,hayek,zeta-jones faceci - willis, messner,law, banderas,garcia,pacino Odpowiedz Link Zgłoś
vanillaice Re: IDEAŁ 17.05.05, 17:11 Faceci - Antonio Banderas,Lenny Kravitz(!), Enrique Iglesias, Marc Anthony Kobiety Penelope Cruz, Salma Hayek, Jessica Alba, J.Lopez, Odpowiedz Link Zgłoś
easier_to_fly Re: IDEAŁ 17.05.05, 20:34 Facet [może i to mało oryginalne, ale naprawdę nie znam przystojniejszego i bardziej męskiego faceta] - bezkonkurencyjnie Brad Pitt, a wśród kobiet to chyba Scarlett Johansson...jest cudna, nie ma co... Odpowiedz Link Zgłoś
kasiapil Re: IDEAŁ 17.05.05, 21:49 Kate Moss i Paris Hilton. Są piękne, ale z pewnymi niedoskonałościami, a to dodaje im uroku. Odpowiedz Link Zgłoś
sitc Re: IDEAŁ 18.05.05, 10:57 Jak najbardziej zgadzam się z Kasią. Kate i Paris są piekne, szczególnie Paris Hilton szalenie mi się podoba. Pomijając jej sposób ubierania, bo czasem ubrana jest świetnie, a czasem hmm... lepiej nie komentować, to jeśli chodzi o urodę to taki mój ideał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: l Re: IDEAŁ IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 17.05.05, 23:38 Uma Thurman, Cate Blanchette, Keanu Reeves Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: IDEAŁ IP: *.acn.waw.pl 18.05.05, 10:31 Facet-Adrien Brody, William Baldwin, Rob Thomas; babka to Kayah, Kasia Groniec, Linda Evangelista i Christy Turlington Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goldi Re: IDEAŁ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.05, 10:41 Malo oryginalnie-ale biore pod uwage tez styl(np.miasto hotel jest tandetna:) PITT (po prostu...ladny) JOHANSSON (pieknosc w stylu gwiazd lat40stych) BLOOM (chlopiecy urok taki:) STONE(nawet teraz:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: IDEAŁ IP: *.acn.waw.pl 18.05.05, 10:53 Goldie-nie za bardzo rozumiem co chciałeś przez to powiedzieć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goldi Re: IDEAŁ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.05, 11:50 Przez CO?Nie za bardzo rozumiem pytanie?:) 1)goldi 2)chciałaś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goldi Re: IDEAŁ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.05, 11:55 Chodzi ci o styl itp...?No bo ktuś jest calkiem przyjemny w odbiorze wizualnym a tu mi ohydne a la bazarkowe ubranie i make-up zakłóca ten odbiór-i... nie patrze:)brrrrr.Albo zbyt pospolita, prostacka twarz panienki ze spozywczaka(dla mnie)mimo ze dla ogołu ladna i sympatyczna,mnie odrzuca np.J.Looooow lub Paryz Hilton. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIKA Re: IDEAŁ IP: *.acn.waw.pl 18.05.05, 12:02 Zgadzam się z Goldi...JLo jest dobrze zrobiona, ale to nie sztuka z taką kasą, wczesniej w jakimś serialu nie grzeszyła urodą. Paris jak dla mnie też odpada- ogólnie nie mój typ urody, nic oryginalnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goldi Re: IDEAŁ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.05, 12:21 W USA jest cale mnostwo takich kobiet jak j.lo czy hayek i nie obrazajac nikogo (chociaz bedac niepoprawnym politycznie:)stwierdzilam ze sa w 90%...sprzataczkami.Strasznie zaniedbanymi i tandetnymi(dlugie tipsy), no i widocznie taki gust im zostaje nawet jak konto zwieksza sie o ilosc zer (vide j.lo).Hmmmmm...wychodzi na to ze nie ma brzydkich kobiet,sa tylko zaniedbany (facetom sie j.lo podoba, a gdyby byla pokojowka zniszczona zyciem?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk hilton IP: *.jci.com 18.05.05, 22:09 toz ona jest szkaradna :)) ale czego nie mozna miec za pieniadze - slawa, i fotografowie ktorzy staja na glowie... no i obrobka w photoshopie na maxa. bo czy jest jakas istota ludzka ktora ma naturalnie takiej dlugosci nogi??? www.bigbtv.com/Images/RealityTV/SimpleLife/ParisHilton/ParisGMAXIM2.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
mgielka83 Re: hilton 18.05.05, 22:59 dobrze ktos określił-szkaradna do bólu zębów..ma do tego wieczny plastkiowy uśmieszek przyklejony do buzi.. ffeee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liss.ek Re: IDEAŁ IP: *.icpnet.pl 18.05.05, 12:19 Może nie aż "ideał", ale bardzo podoba mi się Gwyneth Paltrow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smerfetka Re: IDEAŁ IP: *.chello.pl 18.05.05, 13:12 Co prawda już nie żyje,ale wg mnie całkowicie bezkonkurencyjna była jest i będzie Audrey Hepburn...no niesamowita poprostu...z żyjących to może salma Hayek,Zeta-Jones,katie Holmes ale Audrey i tak bije je wszystkie na glowe:-)Co do facetów to bardzo podoba mi się Eric Bana tak np. jak wygladał w Troi:- )))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aniiii Re: IDEAŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 19:16 Ideałem faceta jest dla mnie mój chłopak ;) Ale podobają mi się: piłkarz Cristiano Ronaldo, aktor Ashton Kutcher i do niedawna piosenkarz Patrick Nuo, ale teraz niestety się zmienił i już tak słodko nie wygląda! A kobiety: J.Lo, Zeta-Jones i jeszcze kilka innych, ale koniecznie w makijażu :) pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: selena Re: IDEAŁ IP: *.kom / *.kom-net.pl 18.05.05, 19:43 jesli chodzi o kobiety to unikam takich duzych slow jak ideal bo zadna nie jest idealna i kazdej moznaby cos wytknac.a to biust nie taki,za niska,za banalna ect wiele jest rowniez po przerobkach kosmetyczno-plastycznych wiec trudno osadzic ale jesli juz to najblizej Helena Christiansen[moze dlatego ze nasluchalam sie jaka jestem do niej podobna:)],Angelina Jolie za usta,Linda Evangelista,Natalia Vodianova,Milla Jovovich zupelnie natomiast nie rozumiem zachwytow nad pusta ,banalna do bolu zebow uroda typu Hiltonowna czy Spears np. faceci-Eric Bana zdecydowanie,Jude Law za pana Ripleya,Orli Bloom za ta chlopieca buzke:)[hihi starszy odemnie a gadam jak jego ciotka:)],Paul Walker,Noah Wyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goldi Re: IDEAŁ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.05, 10:19 Aha! Agnieszka Wagner Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata jesliChodziOfigure to ta laska z Black Eyed Peas;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 11:36 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jackie Re: IDEAŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 12:35 Kobiety: Audrey Tautou Neve Campbell Mila Jovovich Mila Kunis Rose McGowan Angelina Jolie Natalia Vodianova Shirley Manson Faceci: Johnny Depp (nie do przebicia) Ewan McGregor Joaquin Phoenix Robbie Williams George Clooney Gary Oldman Chris Cornell Mike Patton Odpowiedz Link Zgłoś