Gość: dżadzia IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 07.07.02, 15:12 Chciałabym miec szczuplejsze łydki, może macie jakieś sposoby na puchnące, bolące nogi. Oh te łydki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anexxa Re: łydki 07.07.02, 16:18 obawiam sie, ze na szczuplosc nic nie poradze, ale na bolace, zwlaszcza przy tej pogodzie, od lazenia, polecam zel do zmeczonych stop firmy montagne jeunesse, wisniowo-mentolowy. smaruje sie nim nogi az do kolan z kolanami wlacznie. dziala swietnie, dodatkow przeczyszczajac drogi oddechowe, bo mentol az wierci w nosie;) no i poloz sie na kanapie z nogami do gory. xx. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dżadzia Re: łydki IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 07.07.02, 18:01 Anexxo bardzo dziekuję Ci za poradę,z pewnościa skorzystam. Nawiasem mówiąc jestem juz na forum kilka miesięcy i musze przyznac,że już kilka razy skorzystałam z Twoich rad.Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Re: łydki 07.07.02, 23:28 Na bolace nogi moze byc tez balsam rozmarynowy Avonu, chlodzi calkiem mocno (dla mnie nawet zbyt mocno:). A poza tym moze jakies preparaty z wyciagiem z kasztanowca bylyby pomocne? A te nogi do gory przy kazdej okazji to rzeczywiscie wazne: moja babcia bardzo czesto siedziala z nogami na drugim fotelu i do konca zycia nie miala zylakow! Odpowiedz Link Zgłoś