Dodaj do ulubionych

skrzeczący stepper

IP: *.devs.futuro.pl 19.05.05, 10:33
Witam Wszystkich :-) Kilka dni demu wreszcie kupiłam długo wyczekiwany
stepper, no i tu niespodzianka. Piszczy jak nienaoliwione 50-letnie drzwi. Ma
ktos pomysl co z tym zrobic? To sie jakos rozchodzi, bo cos mi sie nie
wydaje... Wczoraj sąsiad się zbuntował i w sumie miał rację, bo po 23ciej
zachciało mi się.... Tylko, że ja po prostu wcześniej nie mam czasu a w
weekend to troche za mało... Ktoś sobie z tym kiedys poradził? Dziękuję za
pomoc i pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • klamczucha3 Re: skrzeczący stepper 19.05.05, 10:56
      Ja na twoim miejscu przeszlabym sie do sklepu i poprosila zeby tam cos z tym
      zrobili.
      Moim zdaniem to nie jest normalne,ze jue po kilku dniach skrzeczy jakby to byl
      stepper co najmniej kilkuletni!
      • kasia191273 Re: skrzeczący stepper 19.05.05, 11:02
        musial stac troche i sie smaru domaga- WD40 albo inne cudo wpuscic w tloki i w
        te tarcze, na ktorej sie opiera linka
        • Gość: kamyk Re: skrzeczący stepper IP: *.chello.pl 19.05.05, 13:42
          wlasnie, trzeba go poprostu naoliwic ja ze swoim tez to robie co jakis czas,
          dziwne tylko, ze tak szybko zaczął Ci skrzypiec...
          • Gość: Gosiek Re: skrzeczący stepper IP: *.devs.futuro.pl 19.05.05, 15:23
            Mhmm... tylko, ze ja go na allegro kupilam i nie usmiecha mi sie go odsylac bo
            juz sie do dranstwa przyzwyczailam, tylko czemu tak na mnie skrzeczy? Dziekie
            Dziewczyny za wszystkie odpowiedzi!
            • aknee Re: skrzeczący stepper 20.05.05, 15:46
              Tez tak mam!! naoliwiam, ale i tak dziad piszczy! ostatnio brat potraktowal go
              smarem samochodowym, popiszczal, popiszczal i na razie mu minelo. Nie wiem, na
              ile, bo od kilku dni z roznych powodow nie cwiczylam.
              • Gość: Gosiek Re: skrzeczący stepper IP: *.devs.futuro.pl 20.05.05, 22:03
                Piszczał, piszczał i mu przeszło. Po prostu mu sie cholerna linka urwała.
                Odesłałam z powrotem temu gosciowi z allegro, od ktorego kupilam. Mam teraz
                kolejne pytanie: moze lepiej taki skretny kupic? bedzie co prawda prawie 300
                kosztowal, ale cos chce miec a po tych 2 razach na zwyklym czuje ze mnie tylek
                boli i o to chodzi :-)
                • Gość: mea Re: skrzeczący stepper IP: *.devs.futuro.pl 25.05.05, 09:08
                  Ja tez się dopisuję do pytania: czy te steppery tak normalnie skrzeczą? Bo
                  smarowanie nic tu nie pomogło...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka