cynamonowegruszki 30.05.05, 22:08 myślicię żę to ciekawy zapach na lato?jak się nosi??przyznam, że dopiero niedawno się nim zainteresowałam, jakoś zapachy Diora nigdy mnie nie powalały, ale ten....hm...waham się... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
keepersmaid Re: "Addict Eau Fraiche " DIORa.... 30.05.05, 22:18 Jak dla mnie bardzo ladnie, Addict normalny tez mi sie podobal. Ogolnie polecam, jezeli zapach ci pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blackrose Re: "Addict Eau Fraiche " DIORa.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 22:26 Jest piekny, ja posiadam go od zeszlego lata (100ml). Duzo osob pyta mnie czesto , czym tak pieknie pachne, zapach jest bardzo milutki , slodziutki. Nie meczacy dla otoczenia ale intrygujacy, dosc dlugo sie trzyma na skorze. Ja go wyczowam nawet po 8/10h. Acha lepiej nie przesadzac co wtedy moze faktycznie troszeczke przeslodzic w nosku. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goldi Re: "Addict Eau Fraiche " DIORa.... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 31.05.05, 13:42 Właśnie wczoraj kupiłam, narazie mi się podoba, w przeciwieństwie do addicta podstawowego, ciężkie to takie mocne jak siekiera.Ten jest słodki, oryginalny i fajny:) Odpowiedz Link Zgłoś