Dodaj do ulubionych

off topic - moge?

31.05.05, 21:33
czy wasze psy tez boja sie burzy?
pytanie skierowane do posiadaczek, milosniczek lub znawczyn tych zwierzakow:)
Obserwuj wątek
    • easier_to_fly Re: off topic - moge? 31.05.05, 21:35
      Burza to jeszcze nic. Sylwestrowa noc to dla mojego boksera [jak by nie było -
      PIS OBRONNY!! hehe:))] największy koszmar. Dzisiaj za to mało nie pękłam ze
      śmiechu, gdy przechodziłam z psem obok kawiarenki, przed którą stoi drewniana
      rzeźba jakiegoś potworka. Pies tak odskoczył, ze prawie pod samochód się
      władowaliśmy... :))
      • frrancuzeczka Re: off topic - moge? 31.05.05, 21:38
        o tak! wszelkie fajerwerki powoduja, ze moim czarnym psom przybywa siwych wlosow ;D
        • fruwam Re: off topic - moge? 01.06.05, 14:30
          to trzeba ziolowa herbatke podac!
      • yoma Re: off topic - moge? 01.06.05, 14:25
        sorry, że jeszcze bardziej off topic,

nie chcę się broń boże wyśmiewać, wiem, że to literówka, ale przypadkiem dała
        mi do ręki broń w walce z przeciwnikami politycznymi. Chodzi mi o PIS
        OBRONNY... śliczne.
    • imoe Re: off topic - moge? 31.05.05, 21:40
      uuu moje dwa jaminiki jak tylko burza się zbliża ładują się nam na kolana,
      przytulają się i trzęsą jak galareta, ewentualnie siedzą w kącie w łazience,
      albo wciśnięte pod poduszkę i kołdrę na moim łóżku.
      • Gość: miranda Re: off topic - moge? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 21:43
        a mój owczarek niemiecki chowa się do szafy:)
        • imoe Re: off topic - moge? 31.05.05, 21:47
          a właśnie szafa też jest przerabiana :) ale owczarek to fajnie musi w niej
          wyglądac. ja mojego często nie mogę z szafy wyciągnąc tak ją polubił, a że mały
          jest to się głęboko wciska :)
          • evil7 Re: off topic - moge? 01.06.05, 10:01
            moj poprzedni pies bal sie okropnie,wyczuwal burze na odleglosc.a moj obecny
            skarbek chyba jest jakims psim wyjatkiem-co prawda ma dopiero rok,ale kilka
            burz przezyl i nic sobie z pirunow i blyskawic nie robil.moze mu sie jeszcze
            zmieni,kto wie...w poniedzialek,przed najwieksza masakra wyszlam z nim na
            spacer i byl tak zafascynowany tym,co sie zbliza,ze do domu nie chcial wraca.a
            jak sie u nas juz na dobre rozkrecilo (jestem z wroclawia-bylo strasznie),to
            wypatrywal tesknie przez okno:)dziwadlo
    • fruwam Re: off topic - moge? 01.06.05, 10:07
      tak
      • myszak123 Re: off topic - moge? 01.06.05, 10:10
        Moj sie nie boi,przeciwnie bardzo go to interesuje a jak pioruny sa mocne
        wylazi na balkon i szczeka , zreszta on niczego sie nie boi:)
      • yoma Re: off topic - moge? 01.06.05, 14:27
        A ja bym nie była taka pewna.
    • dalija26 Re: off topic - moge? 01.06.05, 14:28
      moja kota burzę i wszelkie huki np.Sylwestrowe ma za nic! Nuda,po prostu nuda!za
      to odkurzacz!!postrach wielki.
    • anamag Re: off topic - moge? 01.06.05, 15:07
      Wielki wilczur mojej cioci usiłuje schować się pod wannę na odglos pioruna...
      no tylko, ze za duży trochę jest ;-)
    • marghot Re: off topic - moge? 01.06.05, 15:20
      mój raczej nie zauważa burzy :)nie cierpi za to deszczu, wołami nie można go
      wtedy z domu wyciągnąć ;)
      • Gość: niebieska Re: off topic - moge? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.06.05, 16:23
        a moja kiedys sie nie bala, ale teraz na starosc- byle huk i piesek w nerwach.
        na sylwestra lekarz zaordynowal medykament.
        dawka zwalila ja z nog- rozchodzily sie lapy, nos sie kiwal, zataczala sie
        bidula.
        tyle, ze do polnocy przeszlo i znowu sie bala.
        • Gość: francuzeczka Re: off topic - moge? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 18:03
          moje 2 wielkie psy sa w innej sytacji, nie mieszkaja z nami w domu tylko
          urzeduja na dworze. mieszkam w domku z duzym ogrodem, psy maja swoje budy i
          miejsce do biegania:) sa juz dorosle ok 4lat i smieje sie ze na starosc
          glupieja. jak tylko zbliza sie burza i jest silny wiatr, zbieraja sie chmury,
          nie slychac jeszcze grzomtow a one juz pakuja sie domu np. przez otwarte drzwi
          tarasowe! raczej im na to nie pozwalamy chyba, ze w ekstremalnych warunkach. noc
          sylwestrowa spedzaja obowiazkowo w domu:)
          nie moga sie nawzajem podtrzymywac na duchu? ;)
    • blue.k Re: off topic - moge? 01.06.05, 18:43
      a mój 12letni jamnikopodobny piesek nie boi sie niczego i nikogo:)jedynie
      odkurzacz jest dla niego wielkim strachem,aaa no i kąpiel to jest okropne
      przeżycie:)a uwielbia suszarkę do włosów:)
    • aniielica Re: off topic - moge? 01.06.05, 20:03
      Burza??Mojego psa nie rusza...sylwester też nic strasznego, tylko chce szczekać na petardy. Jakąś odważną piesę mam:) A pomyśleć ze kiedyś się bała odkurzacza i krów takich pasących sie na łące, chociaż podobno jest rasy pasterskiej:)
      • Gość: francuzeczka Re: off topic - moge? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 20:58
        hehe, bala sie krow twoja piesa?:) moje jak widza konia to szaleja! szczekaja,
        wyja bo sa za siatka.. a jakby byly oko w oko to nie wiem jak by sie zachowaly:)
        • frrancuzeczka Re: off topic - moge? 01.06.05, 21:11
          aha.. zapomnialam dodac, ze to sa łowne psy :) czyli poluja na: bazanty, zajace,
          koty, szczury. raz ze spaceru przyniosy nawet sarne:)
      • imoe Re: off topic - moge? 01.06.05, 21:20
        moje szału dostają jak krowe albo konia widzą :) młodszy chciałby zagryźc a
        starszy chciałby sie zaprzyjaźnic, bo on bardzo towarzyski
        • frrancuzeczka Re: off topic - moge? 01.06.05, 21:21
          bracia?:)
          • Gość: imoe Re: off topic - moge? IP: *.acn.waw.pl 01.06.05, 22:39
            tatuś i synek :)
            • evil7 Re: off topic - moge? 01.06.05, 23:25
              no wlasnie zastanawiam sie,jakimi tajemniczymi kryteriami sie ti rzadzi: burza
              nie jest przerazajaca,natomiast odkurzacz,deska do prasowania czy metalowa
              suszarka do bielizny to horror i nagle duzy bydlak robi sie maly i ucieka z
              podkulonym ogonkiem:)a znowuz kotka to samo-moga walic pioruny,ale niech tylko
              sie komus zachce odkurzac...:)
              • Gość: francuzeczka Re: off topic - moge? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 20:31
                moze dlatego ze odkurzacz widzi a pioruny i grzmoty to abstrakcja?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka