frrancuzeczka 31.05.05, 21:33 czy wasze psy tez boja sie burzy? pytanie skierowane do posiadaczek, milosniczek lub znawczyn tych zwierzakow:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
easier_to_fly Re: off topic - moge? 31.05.05, 21:35 Burza to jeszcze nic. Sylwestrowa noc to dla mojego boksera [jak by nie było - PIS OBRONNY!! hehe:))] największy koszmar. Dzisiaj za to mało nie pękłam ze śmiechu, gdy przechodziłam z psem obok kawiarenki, przed którą stoi drewniana rzeźba jakiegoś potworka. Pies tak odskoczył, ze prawie pod samochód się władowaliśmy... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
frrancuzeczka Re: off topic - moge? 31.05.05, 21:38 o tak! wszelkie fajerwerki powoduja, ze moim czarnym psom przybywa siwych wlosow ;D Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: off topic - moge? 01.06.05, 14:25 sorry, że jeszcze bardziej off topic, nie chcę się broń boże wyśmiewać, wiem, że to literówka, ale przypadkiem dała mi do ręki broń w walce z przeciwnikami politycznymi. Chodzi mi o PIS OBRONNY... śliczne. Odpowiedz Link Zgłoś
imoe Re: off topic - moge? 31.05.05, 21:40 uuu moje dwa jaminiki jak tylko burza się zbliża ładują się nam na kolana, przytulają się i trzęsą jak galareta, ewentualnie siedzą w kącie w łazience, albo wciśnięte pod poduszkę i kołdrę na moim łóżku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miranda Re: off topic - moge? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 21:43 a mój owczarek niemiecki chowa się do szafy:) Odpowiedz Link Zgłoś
imoe Re: off topic - moge? 31.05.05, 21:47 a właśnie szafa też jest przerabiana :) ale owczarek to fajnie musi w niej wyglądac. ja mojego często nie mogę z szafy wyciągnąc tak ją polubił, a że mały jest to się głęboko wciska :) Odpowiedz Link Zgłoś
evil7 Re: off topic - moge? 01.06.05, 10:01 moj poprzedni pies bal sie okropnie,wyczuwal burze na odleglosc.a moj obecny skarbek chyba jest jakims psim wyjatkiem-co prawda ma dopiero rok,ale kilka burz przezyl i nic sobie z pirunow i blyskawic nie robil.moze mu sie jeszcze zmieni,kto wie...w poniedzialek,przed najwieksza masakra wyszlam z nim na spacer i byl tak zafascynowany tym,co sie zbliza,ze do domu nie chcial wraca.a jak sie u nas juz na dobre rozkrecilo (jestem z wroclawia-bylo strasznie),to wypatrywal tesknie przez okno:)dziwadlo Odpowiedz Link Zgłoś
myszak123 Re: off topic - moge? 01.06.05, 10:10 Moj sie nie boi,przeciwnie bardzo go to interesuje a jak pioruny sa mocne wylazi na balkon i szczeka , zreszta on niczego sie nie boi:) Odpowiedz Link Zgłoś
dalija26 Re: off topic - moge? 01.06.05, 14:28 moja kota burzę i wszelkie huki np.Sylwestrowe ma za nic! Nuda,po prostu nuda!za to odkurzacz!!postrach wielki. Odpowiedz Link Zgłoś
anamag Re: off topic - moge? 01.06.05, 15:07 Wielki wilczur mojej cioci usiłuje schować się pod wannę na odglos pioruna... no tylko, ze za duży trochę jest ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
marghot Re: off topic - moge? 01.06.05, 15:20 mój raczej nie zauważa burzy :)nie cierpi za to deszczu, wołami nie można go wtedy z domu wyciągnąć ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niebieska Re: off topic - moge? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.06.05, 16:23 a moja kiedys sie nie bala, ale teraz na starosc- byle huk i piesek w nerwach. na sylwestra lekarz zaordynowal medykament. dawka zwalila ja z nog- rozchodzily sie lapy, nos sie kiwal, zataczala sie bidula. tyle, ze do polnocy przeszlo i znowu sie bala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: francuzeczka Re: off topic - moge? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 18:03 moje 2 wielkie psy sa w innej sytacji, nie mieszkaja z nami w domu tylko urzeduja na dworze. mieszkam w domku z duzym ogrodem, psy maja swoje budy i miejsce do biegania:) sa juz dorosle ok 4lat i smieje sie ze na starosc glupieja. jak tylko zbliza sie burza i jest silny wiatr, zbieraja sie chmury, nie slychac jeszcze grzomtow a one juz pakuja sie domu np. przez otwarte drzwi tarasowe! raczej im na to nie pozwalamy chyba, ze w ekstremalnych warunkach. noc sylwestrowa spedzaja obowiazkowo w domu:) nie moga sie nawzajem podtrzymywac na duchu? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
blue.k Re: off topic - moge? 01.06.05, 18:43 a mój 12letni jamnikopodobny piesek nie boi sie niczego i nikogo:)jedynie odkurzacz jest dla niego wielkim strachem,aaa no i kąpiel to jest okropne przeżycie:)a uwielbia suszarkę do włosów:) Odpowiedz Link Zgłoś
aniielica Re: off topic - moge? 01.06.05, 20:03 Burza??Mojego psa nie rusza...sylwester też nic strasznego, tylko chce szczekać na petardy. Jakąś odważną piesę mam:) A pomyśleć ze kiedyś się bała odkurzacza i krów takich pasących sie na łące, chociaż podobno jest rasy pasterskiej:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: francuzeczka Re: off topic - moge? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 20:58 hehe, bala sie krow twoja piesa?:) moje jak widza konia to szaleja! szczekaja, wyja bo sa za siatka.. a jakby byly oko w oko to nie wiem jak by sie zachowaly:) Odpowiedz Link Zgłoś
frrancuzeczka Re: off topic - moge? 01.06.05, 21:11 aha.. zapomnialam dodac, ze to sa łowne psy :) czyli poluja na: bazanty, zajace, koty, szczury. raz ze spaceru przyniosy nawet sarne:) Odpowiedz Link Zgłoś
imoe Re: off topic - moge? 01.06.05, 21:20 moje szału dostają jak krowe albo konia widzą :) młodszy chciałby zagryźc a starszy chciałby sie zaprzyjaźnic, bo on bardzo towarzyski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: imoe Re: off topic - moge? IP: *.acn.waw.pl 01.06.05, 22:39 tatuś i synek :) Odpowiedz Link Zgłoś
evil7 Re: off topic - moge? 01.06.05, 23:25 no wlasnie zastanawiam sie,jakimi tajemniczymi kryteriami sie ti rzadzi: burza nie jest przerazajaca,natomiast odkurzacz,deska do prasowania czy metalowa suszarka do bielizny to horror i nagle duzy bydlak robi sie maly i ucieka z podkulonym ogonkiem:)a znowuz kotka to samo-moga walic pioruny,ale niech tylko sie komus zachce odkurzac...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: francuzeczka Re: off topic - moge? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 20:31 moze dlatego ze odkurzacz widzi a pioruny i grzmoty to abstrakcja? Odpowiedz Link Zgłoś