Gość: goga IP: *.torun.mm.pl 01.06.05, 12:32 Wiem...byl ten watek ale jestem nowa napiszcie tylko czy skuteczny?plissssss Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
donata72 Re: piling kawowy 01.06.05, 13:34 ale co chcesz wiedziec??zalewasz 4 lyszki kawy wrzadkiem tak rzeby sie zrobila papka dolewasz troche oliwki i smarujesz uda ramiona czekasz 5 minut i splokujesz Odpowiedz Link Zgłoś
martatar000 Re: piling kawowy 01.06.05, 13:38 Skórka po nim gładka, miła w dotyku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goga Re: piling kawowy IP: *.torun.mm.pl 01.06.05, 13:55 i chudnie sie? na twarztez mozna stosowac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: piling kawowy IP: *.chello.pl 01.06.05, 13:57 wiecie co, spróbowałam pod wpywem forum, rzeczywiscie skórka przyjemna, milutka, gładsza. Niestety po kilku godzinaxch cellulit jak był tak jest Odpowiedz Link Zgłoś
ollasja Re: piling kawowy 01.06.05, 14:04 Rzeczywiście skóra jest po nim gładka i aksamitna w dotyku. Trzeba tylko uważać żeby nie przesadzić z oliwka, bo wtedy skóra jest dośc tłustawa. Jedyny minus tego zabiegu to zapach kawy , który jest wszędzie, szczególnie na rękach i może przyprawiać o mdłości, jesli ktos jest wrażliwy ... Jednak zabieg warty polecenia! Odpowiedz Link Zgłoś