Dodaj do ulubionych

Typ - Kuba Wojewódzki

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 21:54
Witam drogie Panie. Mam takie pytanie, a mianowicie co sądzicie o wyglądzie
Wojewódzkiego? Tzn. czy podoba się Wam taki typ "urody" czy raczej nie jest
w Waszym typie? Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • vanillaice Re: Typ - Kuba Wojewódzki 03.06.05, 22:05
      Za chudy, zdecydowanie.
    • Gość: troglodytka Re: Typ - Kuba Wojewódzki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 22:06
      hmmmmmmm mi on przypomina Malajkata:) ale to tak na marginesie.
      nie jest to typ faceta na ktorego leca baby z wywieszonym jezykiem+slinotok
      ma cos w sobie co mnie osobiscie intryguje , generalnie ja mam slabosc do facetow "przystojnych inaczej" :) takich jak p.Wojewodzki:)
      mi sie osobiscie podoba
      • Gość: troglodytka Re: Typ - Kuba Wojewódzki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 22:07
        a.....i jest cholernie inteligentny ,chociaz czasami przesadza ze swoimi wypowiedziami...i wtedy nie jest ani madrze ani dowcipnie lecz zalosnie.
      • Gość: goga Re: Typ - Kuba Wojewódzki IP: *.torun.mm.pl 03.06.05, 22:07
        Mi nie......beeeeeee
        • Gość: pump_it_up Re: Typ - Kuba Wojewódzki IP: *.broker.com.pl 03.06.05, 22:20
          Podoba mi sie. Ale bardziej mnie kreci Orlando Bloom, Adrien Brody czy Ashton
          Kutcher:P
          • gangsta.eve Re: Typ - Kuba Wojewódzki 03.06.05, 22:22
            intelgencja-tak, wygląd- nie! taki...hm...wysuszony?!
          • Gość: kika Re: Typ - Kuba Wojewódzki IP: *.chello.pl 03.06.05, 22:27
            Bardzo mi sie podobają faceci którzy sa oczytani, inteligientni i mogą
            zaimponować wiedzą.Wygląda na to, że Wojewodzki jest takim facetem wiec mnie
            kręci...ale to juz zależy co kto lubi...bo ja lubie facetów utalentowanych
            choćby w gębie tylko...hehe
    • Gość: coconut Re: Typ - Kuba Wojewódzki IP: *.catv.net.pl 03.06.05, 23:28
      e tam to juz lepszy ten z reklamy Bounty
      • Gość: ania_mucha:) Re: Typ - Kuba Wojewódzki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.05, 23:30
        no jasne ,z emi się podoba
    • Gość: lola Re: Typ - Kuba Wojewódzki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 23:33
      kubuś to jest facet po 40 który robi sie na małego chłopca ,cóż taki wiek .Dla
      mnie jest on typem wiecznego chłopca dobry jako kumpel ale beznadziejny
      jako ,mąż, ojciec:) życia z takim facetem trzeba traktować jako zabawę ale na
      dłuższą metę jest to męczące:)))))))))
      • Gość: lola Re: Typ - Kuba Wojewódzki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 23:34
        ale ogólnie jest zaje...fajny:)
        • myszak123 Re: Typ - Kuba Wojewódzki 04.06.05, 08:26
          Bardzo inteligentny facet i za to duzy +
    • glonojad19 Inteligencja? Wy wiecie, co to jest inteligencja? 04.06.05, 09:18
      Nie wiem , kto u niego widzi inteligencję...Chyba Wam sie inteligencja myli z
      showmeństwem i paroma w kółtko eksploatowanymi żartami...Kurcze, kogo wy
      kobiety w zyciu spotykacie, że Wojewódzkiego macie za inteligenta????????
      Dzizas, jak mówi gej z agencji reklamowej w najśmieszniejszym polskim filmie
      pt."Billboard"...Wystarczyło zobaczyć jego wywiad z Kryszakiem - Kryszak zgasił
      go 3 tekstami, nawet na chwilę nie podnosząc głosu, ani nie robiąc z siebie
      pajaca, tak jak on przez cały program...Inteligent, który jedzie na jakiś
      festiwal do GB i nawet słowa po angielsku nie zna, oprócz cool i ok... Żenada.
      • misia_7 Re: Inteligencja? Wy wiecie, co to jest inteligen 04.06.05, 10:38
        popieram glonojada19
        • Gość: pixie Re: Inteligencja? Wy wiecie, co to jest inteligen IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 04.06.05, 11:10
          na pewno uroda wnetrza przewyzsza jego piekno zewnętrzne...owszem, jest
          uszczypliwy, złośliwy,za duzo 'mu się kojarzy', ALE! trzeba przyznac, że jest
          bystry, oczytany, ma dobry refleks :) -> riposty...
          A zeby byc złosliwym, trzeba byc inteligentnym.
          I- a żeby być dziennikarzem, wypadałoby znać angielski miec kulturę osobistą...
    • Gość: aga Re: Typ - Kuba Wojewódzki IP: *.chello.pl 04.06.05, 10:22
      móglby byc moim kolegą ale nie facetem. Nie lubię wyokich szczapowatych, a
      poza tym lubię raczej introwertyków
    • ziyi Re: Typ - Kuba Wojewódzki 04.06.05, 10:56
      jest w moim typie :-)
    • easier_to_fly Re: Typ - Kuba Wojewódzki 04.06.05, 11:15
      Nie cierpię Wojewódzkiego ze względu na jego wygląd [jest za chudy, zdarza mu
      się ubrać naprawdę pedziowata, nie podobają mi się te okularki itd.], a już
      przede wszystkim ze względu na osobowość, ponieważ uważam, że jest skończonym
      chamem. ACZKOLWIEK ta chamowatość łączy się u niego z dużą inteligencją i to
      właśnie to połączenie sprawia, że w jakiś tam sposób Wojewódzki działa na
      mnie...:))
      • Gość: kika Re: Typ - Kuba Wojewódzki IP: *.chello.pl 04.06.05, 14:10
        Zgadzam sie ze jest złośliwy i przemądrzały.To fakt, ale jest bystry, ma
        poczucie humoru co przydałoby się niejednemu facetowi.Lubię facetów,którzy są
        zabawni, a czy jest chamski to nie wiem,bo go nie znam, moze to jest poprostu
        zwykłe showmenstwo na poczet reklamy i zarabiania kasy i tyle. Prywatnie może
        jest skromnym i dowcipnym facetem. Mozę ktoś go zna prywatnie i mógłby
        powiedzieć?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka