Gość: facet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 21:54 Witam drogie Panie. Mam takie pytanie, a mianowicie co sądzicie o wyglądzie Wojewódzkiego? Tzn. czy podoba się Wam taki typ "urody" czy raczej nie jest w Waszym typie? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: troglodytka Re: Typ - Kuba Wojewódzki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 22:06 hmmmmmmm mi on przypomina Malajkata:) ale to tak na marginesie. nie jest to typ faceta na ktorego leca baby z wywieszonym jezykiem+slinotok ma cos w sobie co mnie osobiscie intryguje , generalnie ja mam slabosc do facetow "przystojnych inaczej" :) takich jak p.Wojewodzki:) mi sie osobiscie podoba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: troglodytka Re: Typ - Kuba Wojewódzki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 22:07 a.....i jest cholernie inteligentny ,chociaz czasami przesadza ze swoimi wypowiedziami...i wtedy nie jest ani madrze ani dowcipnie lecz zalosnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goga Re: Typ - Kuba Wojewódzki IP: *.torun.mm.pl 03.06.05, 22:07 Mi nie......beeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pump_it_up Re: Typ - Kuba Wojewódzki IP: *.broker.com.pl 03.06.05, 22:20 Podoba mi sie. Ale bardziej mnie kreci Orlando Bloom, Adrien Brody czy Ashton Kutcher:P Odpowiedz Link Zgłoś
gangsta.eve Re: Typ - Kuba Wojewódzki 03.06.05, 22:22 intelgencja-tak, wygląd- nie! taki...hm...wysuszony?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika Re: Typ - Kuba Wojewódzki IP: *.chello.pl 03.06.05, 22:27 Bardzo mi sie podobają faceci którzy sa oczytani, inteligientni i mogą zaimponować wiedzą.Wygląda na to, że Wojewodzki jest takim facetem wiec mnie kręci...ale to juz zależy co kto lubi...bo ja lubie facetów utalentowanych choćby w gębie tylko...hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: coconut Re: Typ - Kuba Wojewódzki IP: *.catv.net.pl 03.06.05, 23:28 e tam to juz lepszy ten z reklamy Bounty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania_mucha:) Re: Typ - Kuba Wojewódzki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.05, 23:30 no jasne ,z emi się podoba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: Typ - Kuba Wojewódzki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 23:33 kubuś to jest facet po 40 który robi sie na małego chłopca ,cóż taki wiek .Dla mnie jest on typem wiecznego chłopca dobry jako kumpel ale beznadziejny jako ,mąż, ojciec:) życia z takim facetem trzeba traktować jako zabawę ale na dłuższą metę jest to męczące:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: Typ - Kuba Wojewódzki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 23:34 ale ogólnie jest zaje...fajny:) Odpowiedz Link Zgłoś
myszak123 Re: Typ - Kuba Wojewódzki 04.06.05, 08:26 Bardzo inteligentny facet i za to duzy + Odpowiedz Link Zgłoś
glonojad19 Inteligencja? Wy wiecie, co to jest inteligencja? 04.06.05, 09:18 Nie wiem , kto u niego widzi inteligencję...Chyba Wam sie inteligencja myli z showmeństwem i paroma w kółtko eksploatowanymi żartami...Kurcze, kogo wy kobiety w zyciu spotykacie, że Wojewódzkiego macie za inteligenta???????? Dzizas, jak mówi gej z agencji reklamowej w najśmieszniejszym polskim filmie pt."Billboard"...Wystarczyło zobaczyć jego wywiad z Kryszakiem - Kryszak zgasił go 3 tekstami, nawet na chwilę nie podnosząc głosu, ani nie robiąc z siebie pajaca, tak jak on przez cały program...Inteligent, który jedzie na jakiś festiwal do GB i nawet słowa po angielsku nie zna, oprócz cool i ok... Żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
misia_7 Re: Inteligencja? Wy wiecie, co to jest inteligen 04.06.05, 10:38 popieram glonojada19 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pixie Re: Inteligencja? Wy wiecie, co to jest inteligen IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 04.06.05, 11:10 na pewno uroda wnetrza przewyzsza jego piekno zewnętrzne...owszem, jest uszczypliwy, złośliwy,za duzo 'mu się kojarzy', ALE! trzeba przyznac, że jest bystry, oczytany, ma dobry refleks :) -> riposty... A zeby byc złosliwym, trzeba byc inteligentnym. I- a żeby być dziennikarzem, wypadałoby znać angielski miec kulturę osobistą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Typ - Kuba Wojewódzki IP: *.chello.pl 04.06.05, 10:22 móglby byc moim kolegą ale nie facetem. Nie lubię wyokich szczapowatych, a poza tym lubię raczej introwertyków Odpowiedz Link Zgłoś
easier_to_fly Re: Typ - Kuba Wojewódzki 04.06.05, 11:15 Nie cierpię Wojewódzkiego ze względu na jego wygląd [jest za chudy, zdarza mu się ubrać naprawdę pedziowata, nie podobają mi się te okularki itd.], a już przede wszystkim ze względu na osobowość, ponieważ uważam, że jest skończonym chamem. ACZKOLWIEK ta chamowatość łączy się u niego z dużą inteligencją i to właśnie to połączenie sprawia, że w jakiś tam sposób Wojewódzki działa na mnie...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika Re: Typ - Kuba Wojewódzki IP: *.chello.pl 04.06.05, 14:10 Zgadzam sie ze jest złośliwy i przemądrzały.To fakt, ale jest bystry, ma poczucie humoru co przydałoby się niejednemu facetowi.Lubię facetów,którzy są zabawni, a czy jest chamski to nie wiem,bo go nie znam, moze to jest poprostu zwykłe showmenstwo na poczet reklamy i zarabiania kasy i tyle. Prywatnie może jest skromnym i dowcipnym facetem. Mozę ktoś go zna prywatnie i mógłby powiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś