Dodaj do ulubionych

8ABS mnie wykonczy :)

08.06.05, 19:52
ale jakos daje sobie rade cwicze juz 3 dzien :) jeszcze nie dam rady zrobic wszystkich cwiczen ale robie z kazdego po troszku. a jak to z Wami jest??
Obserwuj wątek
    • Gość: pump_it_up Re: 8ABS mnie wykonczy :) IP: *.broker.com.pl 08.06.05, 20:18
      Cwiczenia na brzuch robie juz bez problemu. Natomiast nie mam zestawu na uda i
      posladki:( Nie moglam znalezc na kaazie.
    • Gość: AgaKropka Re: 8ABS mnie wykonczy :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 20:20
      Ćwiczę prawie codziennie, z małymi przerwami. I nie wiem od czego to zależy-
      czasami ćwiczy mi się dobrze, a czasami wykonuję po mniej powtórzeń, bo nie
      daje rady. Brzuch wygląda coraz lepiej, mierze sie co tydzień i ubyło mi 3 cm w
      pasie (ograniczyłam też ostatnio jedzenie-więc nie do końca wiem czy to
      efekt"diety" czy ćwiczeń). A jak bardzo nie chce mi się ćwiczyć, to sobie
      myślę,że to tylko głupie 8 minut, a jaką potem będę miała satysfakcję,że coś
      dla siebie zrobiłam...:)Pozdrawiam i życzę wytrwałości
      • Gość: AgaKropka Re: 8ABS mnie wykonczy :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 20:23
        co do ćwiczeń na inne partie...wczoraj wstukałam w E-MULE "8 Minute Abs, Arms,
        Buns, Legs, Strech" i powolutku mi się ściąga
        • kingusi Re: 8ABS mnie wykonczy :) 08.06.05, 21:17
          Dziewczyny czy moglabym poprosic o przeslanie 8ABS? wielkie dzieki!
          poprosilam w innym watku ale cisza...a baardzo mi zalezy.
        • klamczucha3 Re: 8ABS mnie wykonczy :) 08.06.05, 22:32
          Aga,wyslalabys mi jak ci sie sciagnie?
          Bylabym strasznie wdzieczna.Ja swojego mula nie moge podlaczyc.Nie chce mi
          dzialac dziadostwo!
          Na adres gazetowy albo lilaloom@yahoo.fr
          pozdrawiam cieplutko
          • Gość: AgaKropka DO ALFY,SZOTI,KŁAMCZUCHY ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.05, 16:52
            Hej dziewczyny! Plik się ściąga jak krew z nosa-dopiero mam 47%, chodziaż komp
            jest włączony niemal przez cały dzień. I mam nieststy złe wieści...ten plik
            jest ogromny i przesłanie go mailem jest praktycznie niemożliwe. To grubo ponad
            300 mega, więc go nie wyślę. Proponuję pobrać z internetu programu e-Mule i na
            własną rękę ściągnięcie ćwiczeń. Pozdrawiam-AK
            • szoti0 DO AGI KROPKI!!!!!!!!! 15.06.05, 00:03
              Mam takie nieskromne pytanie: czy jest taka możliwość żebyś mi to nagrała na
              płytkę i wysłała? Oczywiście pokryję wszystkie koszta!
              • Gość: AgaKropka DO SZOTI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 08:40
                Jeżeli uzbroisz się w cierpliwość (bo jak pisałam strasznie wolno się to
                cholerstwo ściąga), to nie ma problemu. Mogę Ci przesłać płytkę. Jak już będę
                miała te ćwiczenia, to napiszę do Ciebie na maila gazetowego.Pozdrawiam
                • szoti0 Re: DO SZOTI 15.06.05, 11:33
                  Dziękuję Ci bardzo i cierpliwie czekam! Nie będzie mnie do 25 lipca więc nie ma
                  pośpiechu :-) Pozdrawiam Cię ciepło!
        • szoti0 Re: 8ABS mnie wykonczy :) 09.06.05, 00:29
          Chciałabym Cię AgaKropka prosić również o przesłanie tych ćwiczeń na inne
          partie, bardzo mi na tym zależy! Bardzo ładnie Cię proszę, prześlij na
          elzbar@vp.pl
          • samosia75 Re: 8ABS mnie wykonczy :) 09.06.05, 00:38
            Czy ktoś mógłby mnie oświecic co to jest ten ABS??
            • Gość: Gosia Re: 8ABS mnie wykonczy :) IP: 82.160.110.* 09.06.05, 00:40
              Jest to zesta cwiczen na brzuch,pośladki,uda.
              • agnieszkazaj Re: 8ABS mnie wykonczy :) 09.06.05, 11:53
                a czy mogłabyś przesłać ten filmik na moją skrzynkę agnieszkazaj@gazeta.pl
            • nutak Re: 8ABS mnie wykonczy :) 09.06.05, 14:02
              8 abs
              to tylko ćwiczenia na brzuch

są inne filmiki 4 dokładnie
              na inne partie ciała

zestawy miłe i przyjemne ;)
        • alfa156 do AgiKropki:) 14.06.05, 11:10
          Mam prosbę. Mam tylko na brzuch i sa super. czy jak się sciągnie to możesz mi
          przesłać? Będę bardzo wdzięczna.Mój adres karolinacichalewska@poczta.onet.pl
          buziaki
      • Gość: eliani Re: 8ABS mnie wykonczy :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 09:59
        Ja tez baaaardzo proszę:)Mój adres luissska@interia.pl
    • Gość: aga Re: 8ABS mnie wykonczy :) IP: *.wma.east.verizon.net 09.06.05, 08:14
      mi bardzo kiepsko idzie, myslalam jak kupowalam to dvd ze 8 minut jakos
      zdzierze, ale niestety, zwykle robie jakies 50% tych cwiczen...:(
      • Gość: sysia Re: 8ABS mnie wykonczy :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.05, 09:03
        Dziewczyny, bardzo Was proszę prześlijcie mi ten filmik. Bardzo mi na tym
        zależy, a niestety nie mam możliwości ściągnąć go sobie sama. Zaczełąm co
        prawda chodzic na siłownię, ale czas nagli a z tego co piszecie wnioskuję, że
        efekty po 8 min abs są szybsze i lepsze. Bardzo, bardzo proszę na adres
        sylwiat1@o2.pl. Pozdrowionka. Sylwia
    • Gość: Mała Re: 8ABS mnie wykonczy :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 09:05
      A czy mogłabyś przesłać mi ten zestaw cwiczeń? Prosiłąm w innym wątku ale nic
      nie przyszło? bee bardzo wdzięczna... eee.mila@wp.pl
    • Gość: ancymonka Re: 8ABS mnie wykonczy :) IP: 195.116.95.* 09.06.05, 10:06
      ja też BAAAAAAAARDZO proszę o ten filmik :((

ancymonka@poczta.onet.pl
      • Gość: sami Re: 8ABS mnie wykonczy :) IP: *.prz.rzeszow.pl 09.06.05, 11:08
        Bardzo, bardzo prosze
        siuta82@interia.pl
        • kopciuszek82 Re: 8ABS mnie wykonczy :) 09.06.05, 11:41
          i ja, i ja :-)na maila gazetowego
          • Gość: Bebe musze go miec!! IP: *.dint.wroc.pl 09.06.05, 12:37
            jestem gruba jak bania, chce cwiczysc, schidnac, bo jestem nieszczesliwa.
            Prosze przeslijcie mi go: bklima@objectivity.pl
    • nutak Re: 8ABS mnie wykonczy :) 09.06.05, 12:04
      a mi się strasznie podobają
      przyjemne i lekkie :)

a co najwazniejsze nie trzeba
      nic liczyc, pilnowac jak przy 6weidera

co do tylka i nog to troche sie trzeba
      pomeczyc ale fajnie jest :D:D

pozdrawiam :)

• Gość: ancymonka Re: 8ABS mnie wykonczy :) IP: 195.116.95.* 09.06.05, 12:12
        nutak - czy możesz mi podesłać filmik z 8ABS?
    • Gość: ancymonka Re: 8ABS mnie wykonczy :) IP: 195.116.95.* 09.06.05, 12:44
      CZY KTÓRAŚ SIĘ ZLITUJE I POINFORMUJE TU OBECNE, CZY MA ZAMIAR PODESŁANIA KOMUŚ
      TYCH ĆWICZEŃ CZY TO TYLKO DLA "WYBRANYCH"?
      • ana82 Re: 8ABS mnie wykonczy :) 09.06.05, 12:53
        ja tez bede wdzieczna,na brzuch juz mam ,chodzi o reszte,glownie posladki i uda
        • Gość: ana82 Re: 8ABS mnie wykonczy :) IP: *.chello.pl 09.06.05, 12:54
          ana82@gazeta.pl
        • Gość: ancymonka Re: 8ABS mnie wykonczy :) IP: 195.116.95.* 09.06.05, 12:54
          ana82 - czy byłabys w takim razie tak miła i uprzejma i podesłała mi to cudo -
          bardzo mi zależy!

ancymonka@poczta.onet.pl
          • kingusi do any 82 09.06.05, 13:04
            A mnie, moglabys przeslac? Baardzo cie prosze?Na gazetowy?
    • nutak Re: 8ABS mnie wykonczy :) 09.06.05, 14:00
      już pisałam w którymś wątku
      pisać na maila to film prześle

INFORMACJA
      tylko 8abs da sie przeslac mailem
      reszta jest za duża (ok.70MB)
      proponuję uruchomić kazze, emule, imesha
      i inne tego typu pierdoły

tu jest wątek o "skutkach"
      używania filmiku i o tym jak się ćwiczy

Dziewczyny nie róbcie bałaganu
      prośby o film były w innym wątku.
      • Gość: ancymonka Re: 8ABS mnie wykonczy :) IP: 195.116.95.* 09.06.05, 14:15
        tak jest!! pani sierżant!! już stosujemy się!!
        • wiki24 Re: 8ABS mnie wykonczy :) 09.06.05, 14:20
          przeslijcie mi ten 8 ABS
          • Gość: ann Re: 8ABS mnie wykonczy :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 09:27
            a co jest lepsze? 6 weidera czy 8 min ABS? cwicze na razie weidera, jestem na 20
            dniu... abs tez mam ale najpierw chce skonczyc A6W. a moze warto porzucic ten
            zestawik i przerzucic sie na ABS?
    • Gość: sami Re: 8ABS mnie wykonczy :) IP: *.prz.rzeszow.pl 10.06.05, 15:09
      bardzo prosze o ten na posladki i uda bo jeszcze sie nie doczekalam, ale mam nadzieje ze mi go wyslecie niebawem, bo juz nie moge sie doczekac.
      siuta82@interia.pl
    • justysia25 Re: 8ABS mnie wykonczy :) 14.06.05, 00:42
      :):):)
      Mnie tam nie wykończy - jakoś sobie radzę - choć to dopiero 3 dni - ale "czuję"
      mój brzuszek jak się ruszam - tzn. całkowity brak kondycji u mnie aż się boję
      wziąć za uda.
      Dziewczyny - czy Wy ćwiczycie same w domu (to tylko 8 min) czy np. z koleżanką
      lub chłopakiem (śmieszne?) - bo ja akurat ćwiczę z mężem - nakłaniam go od
      niepamiętnych czasów aby wziął się za siebie i trochę schudł i wreszcie
      znalazłam chyba sposób: ćwiczymy razem!
      Ale zdradzę Wam że z niego "cienki Bolek" - kwęka stęka przy tym ale go
      poganiam i jakoś robi (nawet mi przyznał że jestem lepsza od niego :) - myślę
      jednak że po tyg. będzie już z nim lepiej :)
      Napiszcie z kim ćwiczycie - nie chcę zakładać kolejnego wątku.
      Pozdrawiam
      Justyna
      • Gość: ann Re: 8ABS mnie wykonczy :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.05, 10:38
        a widzicie jakies efekty po tym treningu? i jak dlugo cwiczycie? bo zastanawiam
        sie nad porzuceniem weidera na rzecz 8 ABS :)
        • justysia25 Re: 8ABS mnie wykonczy :) 14.06.05, 16:38
          Mnie na razie bolą mięśnie brzucha i źle mi się sypia bo śpię na brzuchu no i
          boli :( Ale na razie się nie poddaję :)
          Justyna
          • Gość: lala Re: 8ABS mnie wykonczy :) IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 15.06.05, 00:17
            a moecie tez mi przeslac, prosilabym bardzooo ynka1@.o2.pl, bo sciaganie
            rzeczywiscie bardzo dlugo mi idzie;(
            • mamazosi7 Re: 8ABS mnie wykonczy :) 15.06.05, 10:55
              cwiczeina super - nie takie ciezkie,jak z shepa:)
              a kiedy widac jakies efekty?????
              ciekawa jestem czy w miesiac cos sie ruszy???sadze ze powinno:)

Pozdrawiam,

Karolina
              • Gość: AgaKropka Re: 8ABS mnie wykonczy :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 11:22
                Na pewno stan brzuszka się poprawi...i samopoczucie :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka