monia70 08.06.05, 19:52 ale jakos daje sobie rade cwicze juz 3 dzien :) jeszcze nie dam rady zrobic wszystkich cwiczen ale robie z kazdego po troszku. a jak to z Wami jest?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pump_it_up Re: 8ABS mnie wykonczy :) IP: *.broker.com.pl 08.06.05, 20:18 Cwiczenia na brzuch robie juz bez problemu. Natomiast nie mam zestawu na uda i posladki:( Nie moglam znalezc na kaazie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AgaKropka Re: 8ABS mnie wykonczy :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 20:20 Ćwiczę prawie codziennie, z małymi przerwami. I nie wiem od czego to zależy- czasami ćwiczy mi się dobrze, a czasami wykonuję po mniej powtórzeń, bo nie daje rady. Brzuch wygląda coraz lepiej, mierze sie co tydzień i ubyło mi 3 cm w pasie (ograniczyłam też ostatnio jedzenie-więc nie do końca wiem czy to efekt"diety" czy ćwiczeń). A jak bardzo nie chce mi się ćwiczyć, to sobie myślę,że to tylko głupie 8 minut, a jaką potem będę miała satysfakcję,że coś dla siebie zrobiłam...:)Pozdrawiam i życzę wytrwałości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AgaKropka Re: 8ABS mnie wykonczy :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 20:23 co do ćwiczeń na inne partie...wczoraj wstukałam w E-MULE "8 Minute Abs, Arms, Buns, Legs, Strech" i powolutku mi się ściąga Odpowiedz Link Zgłoś
kingusi Re: 8ABS mnie wykonczy :) 08.06.05, 21:17 Dziewczyny czy moglabym poprosic o przeslanie 8ABS? wielkie dzieki! poprosilam w innym watku ale cisza...a baardzo mi zalezy. Odpowiedz Link Zgłoś
klamczucha3 Re: 8ABS mnie wykonczy :) 08.06.05, 22:32 Aga,wyslalabys mi jak ci sie sciagnie? Bylabym strasznie wdzieczna.Ja swojego mula nie moge podlaczyc.Nie chce mi dzialac dziadostwo! Na adres gazetowy albo lilaloom@yahoo.fr pozdrawiam cieplutko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AgaKropka DO ALFY,SZOTI,KŁAMCZUCHY ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.05, 16:52 Hej dziewczyny! Plik się ściąga jak krew z nosa-dopiero mam 47%, chodziaż komp jest włączony niemal przez cały dzień. I mam nieststy złe wieści...ten plik jest ogromny i przesłanie go mailem jest praktycznie niemożliwe. To grubo ponad 300 mega, więc go nie wyślę. Proponuję pobrać z internetu programu e-Mule i na własną rękę ściągnięcie ćwiczeń. Pozdrawiam-AK Odpowiedz Link Zgłoś
szoti0 DO AGI KROPKI!!!!!!!!! 15.06.05, 00:03 Mam takie nieskromne pytanie: czy jest taka możliwość żebyś mi to nagrała na płytkę i wysłała? Oczywiście pokryję wszystkie koszta! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AgaKropka DO SZOTI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 08:40 Jeżeli uzbroisz się w cierpliwość (bo jak pisałam strasznie wolno się to cholerstwo ściąga), to nie ma problemu. Mogę Ci przesłać płytkę. Jak już będę miała te ćwiczenia, to napiszę do Ciebie na maila gazetowego.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
szoti0 Re: DO SZOTI 15.06.05, 11:33 Dziękuję Ci bardzo i cierpliwie czekam! Nie będzie mnie do 25 lipca więc nie ma pośpiechu :-) Pozdrawiam Cię ciepło! Odpowiedz Link Zgłoś
szoti0 Re: 8ABS mnie wykonczy :) 09.06.05, 00:29 Chciałabym Cię AgaKropka prosić również o przesłanie tych ćwiczeń na inne partie, bardzo mi na tym zależy! Bardzo ładnie Cię proszę, prześlij na elzbar@vp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
samosia75 Re: 8ABS mnie wykonczy :) 09.06.05, 00:38 Czy ktoś mógłby mnie oświecic co to jest ten ABS?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: 8ABS mnie wykonczy :) IP: 82.160.110.* 09.06.05, 00:40 Jest to zesta cwiczen na brzuch,pośladki,uda. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkazaj Re: 8ABS mnie wykonczy :) 09.06.05, 11:53 a czy mogłabyś przesłać ten filmik na moją skrzynkę agnieszkazaj@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
nutak Re: 8ABS mnie wykonczy :) 09.06.05, 14:02 8 abs to tylko ćwiczenia na brzuch są inne filmiki 4 dokładnie na inne partie ciała zestawy miłe i przyjemne ;) Odpowiedz Link Zgłoś
alfa156 do AgiKropki:) 14.06.05, 11:10 Mam prosbę. Mam tylko na brzuch i sa super. czy jak się sciągnie to możesz mi przesłać? Będę bardzo wdzięczna.Mój adres karolinacichalewska@poczta.onet.pl buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eliani Re: 8ABS mnie wykonczy :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 09:59 Ja tez baaaardzo proszę:)Mój adres luissska@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: 8ABS mnie wykonczy :) IP: *.wma.east.verizon.net 09.06.05, 08:14 mi bardzo kiepsko idzie, myslalam jak kupowalam to dvd ze 8 minut jakos zdzierze, ale niestety, zwykle robie jakies 50% tych cwiczen...:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sysia Re: 8ABS mnie wykonczy :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.05, 09:03 Dziewczyny, bardzo Was proszę prześlijcie mi ten filmik. Bardzo mi na tym zależy, a niestety nie mam możliwości ściągnąć go sobie sama. Zaczełąm co prawda chodzic na siłownię, ale czas nagli a z tego co piszecie wnioskuję, że efekty po 8 min abs są szybsze i lepsze. Bardzo, bardzo proszę na adres sylwiat1@o2.pl. Pozdrowionka. Sylwia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mała Re: 8ABS mnie wykonczy :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 09:05 A czy mogłabyś przesłać mi ten zestaw cwiczeń? Prosiłąm w innym wątku ale nic nie przyszło? bee bardzo wdzięczna... eee.mila@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ancymonka Re: 8ABS mnie wykonczy :) IP: 195.116.95.* 09.06.05, 10:06 ja też BAAAAAAAARDZO proszę o ten filmik :(( ancymonka@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sami Re: 8ABS mnie wykonczy :) IP: *.prz.rzeszow.pl 09.06.05, 11:08 Bardzo, bardzo prosze siuta82@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kopciuszek82 Re: 8ABS mnie wykonczy :) 09.06.05, 11:41 i ja, i ja :-)na maila gazetowego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bebe musze go miec!! IP: *.dint.wroc.pl 09.06.05, 12:37 jestem gruba jak bania, chce cwiczysc, schidnac, bo jestem nieszczesliwa. Prosze przeslijcie mi go: bklima@objectivity.pl Odpowiedz Link Zgłoś
nutak Re: 8ABS mnie wykonczy :) 09.06.05, 12:04 a mi się strasznie podobają przyjemne i lekkie :) a co najwazniejsze nie trzeba nic liczyc, pilnowac jak przy 6weidera co do tylka i nog to troche sie trzeba pomeczyc ale fajnie jest :D:D pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ancymonka Re: 8ABS mnie wykonczy :) IP: 195.116.95.* 09.06.05, 12:12 nutak - czy możesz mi podesłać filmik z 8ABS? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ancymonka Re: 8ABS mnie wykonczy :) IP: 195.116.95.* 09.06.05, 12:44 CZY KTÓRAŚ SIĘ ZLITUJE I POINFORMUJE TU OBECNE, CZY MA ZAMIAR PODESŁANIA KOMUŚ TYCH ĆWICZEŃ CZY TO TYLKO DLA "WYBRANYCH"? Odpowiedz Link Zgłoś
ana82 Re: 8ABS mnie wykonczy :) 09.06.05, 12:53 ja tez bede wdzieczna,na brzuch juz mam ,chodzi o reszte,glownie posladki i uda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ana82 Re: 8ABS mnie wykonczy :) IP: *.chello.pl 09.06.05, 12:54 ana82@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ancymonka Re: 8ABS mnie wykonczy :) IP: 195.116.95.* 09.06.05, 12:54 ana82 - czy byłabys w takim razie tak miła i uprzejma i podesłała mi to cudo - bardzo mi zależy! ancymonka@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kingusi do any 82 09.06.05, 13:04 A mnie, moglabys przeslac? Baardzo cie prosze?Na gazetowy? Odpowiedz Link Zgłoś
nutak Re: 8ABS mnie wykonczy :) 09.06.05, 14:00 już pisałam w którymś wątku pisać na maila to film prześle INFORMACJA tylko 8abs da sie przeslac mailem reszta jest za duża (ok.70MB) proponuję uruchomić kazze, emule, imesha i inne tego typu pierdoły tu jest wątek o "skutkach" używania filmiku i o tym jak się ćwiczy Dziewczyny nie róbcie bałaganu prośby o film były w innym wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ancymonka Re: 8ABS mnie wykonczy :) IP: 195.116.95.* 09.06.05, 14:15 tak jest!! pani sierżant!! już stosujemy się!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ann Re: 8ABS mnie wykonczy :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 09:27 a co jest lepsze? 6 weidera czy 8 min ABS? cwicze na razie weidera, jestem na 20 dniu... abs tez mam ale najpierw chce skonczyc A6W. a moze warto porzucic ten zestawik i przerzucic sie na ABS? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sami Re: 8ABS mnie wykonczy :) IP: *.prz.rzeszow.pl 10.06.05, 15:09 bardzo prosze o ten na posladki i uda bo jeszcze sie nie doczekalam, ale mam nadzieje ze mi go wyslecie niebawem, bo juz nie moge sie doczekac. siuta82@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
justysia25 Re: 8ABS mnie wykonczy :) 14.06.05, 00:42 :):):) Mnie tam nie wykończy - jakoś sobie radzę - choć to dopiero 3 dni - ale "czuję" mój brzuszek jak się ruszam - tzn. całkowity brak kondycji u mnie aż się boję wziąć za uda. Dziewczyny - czy Wy ćwiczycie same w domu (to tylko 8 min) czy np. z koleżanką lub chłopakiem (śmieszne?) - bo ja akurat ćwiczę z mężem - nakłaniam go od niepamiętnych czasów aby wziął się za siebie i trochę schudł i wreszcie znalazłam chyba sposób: ćwiczymy razem! Ale zdradzę Wam że z niego "cienki Bolek" - kwęka stęka przy tym ale go poganiam i jakoś robi (nawet mi przyznał że jestem lepsza od niego :) - myślę jednak że po tyg. będzie już z nim lepiej :) Napiszcie z kim ćwiczycie - nie chcę zakładać kolejnego wątku. Pozdrawiam Justyna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ann Re: 8ABS mnie wykonczy :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.05, 10:38 a widzicie jakies efekty po tym treningu? i jak dlugo cwiczycie? bo zastanawiam sie nad porzuceniem weidera na rzecz 8 ABS :) Odpowiedz Link Zgłoś
justysia25 Re: 8ABS mnie wykonczy :) 14.06.05, 16:38 Mnie na razie bolą mięśnie brzucha i źle mi się sypia bo śpię na brzuchu no i boli :( Ale na razie się nie poddaję :) Justyna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lala Re: 8ABS mnie wykonczy :) IP: *.fordon.INTELINK.pl / *.n.INTELINK.pl 15.06.05, 00:17 a moecie tez mi przeslac, prosilabym bardzooo ynka1@.o2.pl, bo sciaganie rzeczywiscie bardzo dlugo mi idzie;( Odpowiedz Link Zgłoś
mamazosi7 Re: 8ABS mnie wykonczy :) 15.06.05, 10:55 cwiczeina super - nie takie ciezkie,jak z shepa:) a kiedy widac jakies efekty????? ciekawa jestem czy w miesiac cos sie ruszy???sadze ze powinno:) Pozdrawiam, Karolina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AgaKropka Re: 8ABS mnie wykonczy :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 11:22 Na pewno stan brzuszka się poprawi...i samopoczucie :-) Odpowiedz Link Zgłoś