Dodaj do ulubionych

Bibułki matujące - które najlepsze?

IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 19.07.02, 13:10
Moje czółko i nos latem to istne lustro. Słyszałam duzo pochlebnych opinii na
temat bibułek - co wy sądzicie?
Obserwuj wątek
    • Gość: anna Re: Bibułki matujące - które najlepsze? IP: *.supermedia.pl / *.mapster-net.com.pl 19.07.02, 13:26
      ja sie z nimi nie rozstaję. wg mnie najlepsze w relacji cena/jakość sa bibułki
      J&J. nawet nie potrzebuje nakładac po ich uzyciu warstwy pudru. kiedys uzywałam
      droższych, ale nie ma żadnej róznicy, a chanel czy shiseido kosztują 5 razy
      drożej.
    • Gość: Twiggy Re: Bibułki matujące - które najlepsze? IP: *.kielce.com.pl 19.07.02, 14:21
      Anna, ile kosztuja te bibulki? jak sie dokladnie nazywaja?
      • nuria_22 Re: Bibułki matujące - które najlepsze? 19.07.02, 14:26
        bibułki sa z serii clean&clear i nazywaja się oil-absorbing sheets - takie
        niebieskie prostokątne opakowanie dodatkowo zapakowanie w plastik. kosztuja coś
        ok 25 zł (50 bibułek)
        • Gość: Lidka Re: Bibułki matujące - które najlepsze? IP: *.pbk.pl / 10.0.127.* 19.07.02, 14:31
          Kupiłam sobie wczoraj w Hicie na Kabatach. Kosztowały dokładnie 14,50 zł ( 50
          sztuk).
        • silie Re: Bibułki matujące - które najlepsze? 19.07.02, 14:33
          Z tego co wiem, to bibułki Shiseido sa również doskonałe, chyba nieco lepsze od
          J&J, a kosztują 80 zl za 200 szt., więc wychodzi identycznie jak J&J.
          Ponadto są chyba pakowane w eleganckie, elskluzywne pudełeczko.

Natomiast fatalne są Dermiki i Avonu, tudzież większość innych, po za
          wymienionymi powyżej.

pzdr, s.
          • Gość: agul Re: Bibułki matujące - które najlepsze? IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 19.07.02, 18:13
            Tak - ja przetestowalam chyba wszystkie i najlepsze - zdecydowanie - sa
            shiseido. 80 zl za 200 sztuk, jak napisala silly, pisalam o nich zreszta na
            osobnym watku, zachwycona po zakupie.
            • Gość: Xena Re: Bibułki matujące - do agul IP: *.acn.waw.pl 22.07.02, 11:17
              Czy mogłabyś podać dokładną angielską nazwę tych bibułek? Chciałam coś poczytać
              o nich na stronie firmowej, a nie mam zdrowia do przeszukiwania tony flashowych
              animacji.

Pozdr.
              • Gość: marta Re: Bibułki matujące - do agul IP: *.ny325.east.verizon.net 22.07.02, 17:43
                Gość portalu: Xena napisał(a):

> Czy mogłabyś podać dokładną angielską nazwę tych bibułek? Chciałam coś
                poczytać
                >
                bibułki te nazywają się:Pureness Oil Blotting Paper i są z serii pureness (to
                ta niebieska)
                w stanach występują w liczbie 100 sztuk:-((
                • Gość: marta Re: Bibułki matujące IP: *.ny325.east.verizon.net 22.07.02, 17:47
                  na stronie europejskiej bibułki nazywają się tak samo i niestety ich pojemność
                  to także tylko 100 sztuk
                  • coralin Re: Bibułki matujące 23.07.02, 19:30

Potwierdzam, 100 sztuk. Polecam rownie dobre J&J.
              • Gość: agul Re: Bibułki matujące - do agul IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 23.07.02, 21:52
                Oil blotting paper.
    • kasiulek Re: Bibułki matujące - które najlepsze? 19.07.02, 22:02
      Bardzo dobre sa bibulki z Body Shop z wyciagiem z drzewa herbacianego (tea
      tree), aczkolwiek dosyc intensywnie pachna:-)
      • fiona4 Re: do kasiulka 22.07.02, 09:36
        kasiulek napisała:

> Bardzo dobre sa bibulki z Body Shop z wyciagiem z drzewa herbacianego (tea
        > tree), aczkolwiek dosyc intensywnie pachna:-)

a gdzie jest w warszawie bodyshop?
        • anna_22 Re: do kasiulka 22.07.02, 11:48
          to jest ta zła wiadomość - nie ma w wawie BS
          • Gość: katrina Re: do kasiulka IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 22.07.02, 17:55
            w ogóle nie ma go w Polsce, i od lat kupując te kosmetyki za granicą
            zastanawiam się dlaczego? Ja kupuję w USA, bo tam jeżdżę często, ale wiem ze sa
            tez w Niemczech. Nie moge pojąć dlaczego nie ma ich w Polsce.
    • Gość: Twiggy Re: Bibułki matujące - które najlepsze? IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 19.07.02, 22:03
      Dzieki za rade. Jutro zakupie bibulki shiseido, skoro je tak zachwalacie.
      Pozdrawiam
      • Gość: Kim Re: Bibułki matujące - które najlepsze? IP: 213.77.91.* 22.07.02, 10:54
        Oglądałam bibułki Shiseido i jest ich 100 sztuk opakowaniu!!
        • Gość: agul Re: Bibułki matujące - które najlepsze? IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 22.07.02, 11:20
          To dziwne, bo ja mam 200.. ???
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka