Dodaj do ulubionych

kosmetyki Yves Rocher

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 10:59
co o nich sądzicie? Czy są one naprawdę skuteczne (jeśli chodzi o cellulit,
zmarszczki) i czy warto je kupować? Mam zamiar sprezentować pielęgnacyjną
serię Yria, ale nie jestem pewna, czy wydając dość konkretne pieniądze,
obdarowana będzie z nich zadowolona. Czy jest polska strona internetowa tej
firmy? Zapraszam do zwierzeń :-)
Obserwuj wątek
    • siostra-siostry Re: kosmetyki Yves Rocher 09.06.05, 11:04
      kupilam kiedys kilka produktow-maseczkę, wodę toaletową i cos jeszcze (nie
      pamietam juz co). ogolnie bylam niezadolona i juz tam nic nie kupuje. woda
      szybko wietrzala, maseczka w ogole nie pomagala...ale zaznaczam to byly tylko
      trzy rzeczy
    • Gość: jumbala Re: kosmetyki Yves Rocher IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 12:08
      www.yves-rocher.com.pl/
      to jest ich strona internetowa.
      Ja powiem tak na prezenty nadaja sie swietnie balsamy i plyny do kapielii i pod
      prysznic owocowe. Tesciowej kupuje dosc czesto zele pod prysznic dezodoranty...
      moja mama lubila kiedys krem z rumiankiem ale ta nowa seria jej juz nie
      odpowiada...zreszta moim zdaniem kremy sa srednie. To moja opinia na ten temat:)
      ale zajrzyj tez na forum YR:) tu na gazecie
      zaraz Ci linka podesle:)
    • jumbala Re: kosmetyki Yves Rocher 09.06.05, 12:09
      oto to forum
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=19476
    • Gość: Iwka Re: kosmetyki Yves Rocher IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 12:13
      YR ma swoją stronę www.yves-rocher.com.pl
      jeśli zas chodzi o konkretne kosmetyki, to mnie jedne pasują i kupuję
      regularnie, inne kupiłam raz i więcej nie kupię
      na cellulit kiedyś w promocji 2 w cenie 1 kupiłam preparat antycelulitisowy za
      ponad 90 złoty, w czerwonym opakowianiu, okazało się, ze moja mama w tej samej
      promocji również kupiła ten preparat. Mama zrezygnowała dosyć szybko, bo nie
      widziała efektów, więc w sumie miałam do zużycia 3,5 opakowania, u mnie także
      efektów widocznych - brak. Nie polecam, choć może na kogoś innego ten kosmetyk
      zadziałałby skuteczniej.
      natomiast krem na noc MINUIT kupuję regularnie już drugi rok i jestem bardzo
      zadowolona, z kremami na dzień eksperymentuję, dotychczas odpowiednika minuta
      nie znalazłam, zadowolona jestem też z żelu pod prysznic z aloesem, jest jednym
      z nielicznych, który mojej skóry nie wysusza. Lubię też żel z peeleingiem do
      codziennego mycia twarzy, mam cerę mieszaną i u mnie sprawdza się bardzo
      dobrze, widoczne są efekty poprawy jakości cery
      Lubię też niektóre maseczki
      z kolorowej seriii Yria miałam jedynie róż i całkiem dobrze się trzymał, moja
      mama z tej serii używa regularnie lakieru do paznokci, który u niej trzyma się
      tydzień a czasem i dłużej, a ostatnio kupiła tez szminkę i nie narzeka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka