adelajdusia 09.06.05, 16:47 mam problem z suchą skórą. używaawda kosmetyków nawilżających, ale nie bardzo są skuteczne. Może znacie jakiś kosmetyk o skutecznym działaniu. Nie chciałbym także wydawać na niego kroci. Dziuękuje za każdą raę :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: justa Re: jak nawilżyć skórę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 16:53 a czego już używałaś i się nie sprawdziło? sucha skóra to nie tylko nieodpowiednie kosmetyki, ale i nieodpowiednia dieta (za mało płynów, brak NNKT itp.). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doris Re: jak nawilżyć skórę IP: *.chello.pl 09.06.05, 17:31 trzeba sie nawilzac od wewntarz, tzn pic duzo wody, jesc zdrowe tlszcze, ktore pomoga nadac gietkosci skorze. od zewnatrz proponuje algi. taka cotygodniowa maska jest w stanie zdzialac cuda. do codziennej pielegnacji polecam krem LRP. nie nalezy on do najtanszych. sa dwie wersje, dla skory suche i mieszanej. ja kpilam te do mieszanej, bo taka mam, i jest rewelacyjny, do suchej powinien tez byc dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miya Re: jak nawilżyć skórę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 20:48 i ja dorzuce jeszcze przyjmowanie lykanie wit. A+E i oleju z wiesiolka Odpowiedz Link Zgłoś
issey_miyake Re: jak nawilżyć skórę 09.06.05, 21:54 Mam również bardzo suchą cerę, a nawet odwodnioną, ale wiesz co... Jest taka maść, niedroga, na łuszczycę, ale pomaga rewelacyjnie, dosłownie po trzech posmarowaniach buzia jest normalna. Trudno w to uwierzyć, ale tak jest, musisz spróbować. Tylko jeden problem jest taki, że ona ma bardzo ciężką konsystencję, i po nałożeniu, gruby film zostaje jeszcze po ok. 8 godzinach, więc najlepiej na noc nałożyć. Kosztuje ok. 10 zł. Napiszę niedługo nazwę jak się dokopię tu u mnie:) w szafce:) Odpowiedz Link Zgłoś