Dodaj do ulubionych

jak nawilżyć skórę

09.06.05, 16:47
mam problem z suchą skórą. używaawda kosmetyków nawilżających, ale nie bardzo
są skuteczne. Może znacie jakiś kosmetyk o skutecznym działaniu. Nie
chciałbym także wydawać na niego kroci. Dziuękuje za każdą raę :)
Obserwuj wątek
    • Gość: justa Re: jak nawilżyć skórę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 16:53
      a czego już używałaś i się nie sprawdziło?
      sucha skóra to nie tylko nieodpowiednie kosmetyki, ale i nieodpowiednia dieta
      (za mało płynów, brak NNKT itp.).
    • Gość: doris Re: jak nawilżyć skórę IP: *.chello.pl 09.06.05, 17:31
      trzeba sie nawilzac od wewntarz, tzn pic duzo wody, jesc zdrowe tlszcze, ktore
      pomoga nadac gietkosci skorze. od zewnatrz proponuje algi. taka cotygodniowa
      maska jest w stanie zdzialac cuda. do codziennej pielegnacji polecam krem LRP.
      nie nalezy on do najtanszych. sa dwie wersje, dla skory suche i mieszanej. ja
      kpilam te do mieszanej, bo taka mam, i jest rewelacyjny, do suchej powinien tez
      byc dobry.
      • Gość: Miya Re: jak nawilżyć skórę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 20:48
        i ja dorzuce jeszcze przyjmowanie lykanie wit. A+E i oleju z wiesiolka
        • issey_miyake Re: jak nawilżyć skórę 09.06.05, 21:54
          Mam również bardzo suchą cerę, a nawet odwodnioną, ale wiesz co... Jest taka
          maść, niedroga, na łuszczycę, ale pomaga rewelacyjnie, dosłownie po trzech
          posmarowaniach buzia jest normalna. Trudno w to uwierzyć, ale tak jest, musisz
          spróbować. Tylko jeden problem jest taki, że ona ma bardzo ciężką konsystencję,
          i po nałożeniu, gruby film zostaje jeszcze po ok. 8 godzinach, więc najlepiej
          na noc nałożyć. Kosztuje ok. 10 zł. Napiszę niedługo nazwę jak się dokopię tu u
          mnie:) w szafce:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka