Gość: eliani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 22:20 jak wyżej:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: basiek13 Re: pedicure Lublin??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 22:48 Na Lipowej w Krisie lub Krysie, jakos tak. Róg Lipowej i Skłodowskiej dokładnie rok temu była super kosmetyczka, nie wiem jak teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
frrancuzeczka Re: pedicure Lublin??? 10.06.05, 23:51 na Zielonej tej jest zakald ale sama nic o nim nie moge powiedziec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: black_magic_women Re: pedicure Lublin??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.05, 10:59 ten niedaleko skwerku?nie jest zly tylko mam zle doswiadczenia z ..czasem.na ktora bym sie tam nie umowila/raz bylam na manicure,raz na pedicure/zawsze czekalam na kosmetyczke,skutkiem czego wychodzilam z niezaschnietym lakierem,a i tak spozniona na spotkanie:((poza tym alll ok! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: pedicure Lublin??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.05, 19:24 Oby nie na zielonej fujj. Starej daty i niemiłą manikiurzystka. A ta ruda kosmetyczka- tragedia. Dobra jest tylko ta starsza pani maria. Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: pedicure Lublin??? 11.06.05, 20:36 a ja bylam u takiej w sr wieku,a jest tam jedna "lalunia "i starsza pani tez,ale ich nie znam Odpowiedz Link Zgłoś
frrancuzeczka Re: pedicure Lublin??? 11.06.05, 22:48 na Zielona moj dziadek chodzi na "pediuku" i jest zadowolony :D Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: pedicure Lublin??? 12.06.05, 00:51 :))))pozdrawiam Ciebie i Dziadka Odpowiedz Link Zgłoś