Gość: koralik IP: POZNANNT* / 195.95.19.* 23.07.02, 12:11 Otrzymalam wlasnie AVONowy "Gel scrub with beads". Na tubie napisane jest: Spienic zel wcierajac go w umyte stopy. No i co dalej? splukac? zostawic? zglupialam. Koralik Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: agul Re: AVON do stop IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 23.07.02, 12:15 koraliku, to jest taki peeling do stop wiec uzywasz jak peeling - wcierasz w mokre stopy masujesz i splukujesz, ale nie spodziewaj sie zadnych rewelacji bo, przynajmniej w/g mnie, to jest g.. a nie peeling. Pzdr z brzuszkiem pelnym nalesnikow z jagodami:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EWA Re: AVON do stop IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 23.07.02, 12:22 ja też więcej sie od tego żelu spodziewałam, czasami go używam, lepszy jest złuszczający krem ROUGH SKIN REMOVER też Avon'u, ja stosuje 2xw tygodniu, całkiem dobry, ale chyba lepszy jest peeling Scholl'a (ale jest droższy) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koralik Re: AVON do stop IP: POZNANNT* / 195.95.19.* 23.07.02, 12:40 ups, teraz doczytalam na www avonu ze rzeczywiscie to jest peeling, a nie zel do pielegnacji, ktorego sie spodziewalam sprobuje i uzyje raz jesli bedzie tak beznadziejnie jak piszecie, to po prostu go oddam pozdrawiam cieplutko Koralik dzis jakos zimno i z tej okazji moja zupa owocowa nie bedzie chlodnikiem :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lilka Re: AVON do stop IP: *.eu.org / 192.168.0.* 25.07.02, 23:53 Gość portalu: EWA napisał(a): > lepszy jest złuszczający krem ROUGH SKIN REMOVER też > Avon'u, ja stosuje 2xw tygodniu, całkiem dobry, ale > chyba lepszy jest peeling Scholl'a (ale jest droższy) Schola nie miałam, ale z rough skin remover jestem bardzo zadowolona. Nie wiem jak żel peeling, ale krem wciera się w suche stopy, a potem zmywa się go. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katrina Re: AVON do stop IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 26.07.02, 07:06 scrub to po angielsku synonim peelingu. m.in. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
silie Re: AVON do stop 26.07.02, 11:25 A ja w katalogu, kiedy wchodził ten żel, wyczytałam, że to taki krem z mikrokuleczkami, które pod wpływem masażu rozpuszczają się i nie trzeba nic spłukiwać, dlatego kupiłam,g....prawda... Kupiłam tez wtedy "żel chłodzący", ale równie g...any produkt; chłodzi minimalnie przez 2 sekundy, wodnity jak jakas maź, generalnie robi NIC. Scholl górą! s. Odpowiedz Link Zgłoś
koralik27 Re: AVON do stop 26.07.02, 11:46 a ja z katalogu wyczytalam, ze jest to pielegnujacy zel do stop (?????) uzylam wczoraj i sama nie wiem, co to ma byc: zel czy peeling? bo wg mnie nie jest to ani to ani to, choc rzeczywiscie chlodzi i odswieza Koralik Odpowiedz Link Zgłoś