Gość: madzia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 13:51 co sądzicie o nim ?czy polecacie go?mi wydaje sie ze te drobinki strasznie błyszcza i wcale nie brązuje!a co wy myslicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Dagunia Re: BALSAM BRĄZUJĄCY KOLASTYNA Z DROBINKAMI ZŁOTY IP: 212.122.214.* 16.06.05, 14:08 Ja szczerze polecam ten balsam. Mam już kolejne opakowanie. Balsam brązuje i nie pachnie tak strasznie jak inne, tego typu. Drobinki ślicznie błyszczą, ale nie przesadnie. Mam tylko jedno zastrzeżenie - ostatni baslam, który kupiłam wydaję się być dużo gęściejszy niż te poprzednie. Może to jakiś zabieg producenta, żeby zadowolone klientki częściej kupowały, bo z tym się to właśnie wiąże. Polecam i pozdrawiam! ps. w "Naturze" jest teraz promocja i kosztuje ok. 8 zł, a normalnie ok. 12. Odpowiedz Link Zgłoś
wiki24 Re: BALSAM BRĄZUJĄCY KOLASTYNA Z DROBINKAMI ZŁOTY 16.06.05, 14:31 Ja też go kupiłam bo spróbowałam mojej kumplei i mi się spodobał a potem kupiłam taki sam sobie i już go nie polecam ,bo jest jest własnie za gęsty i klejący.Rzeczywiście to musiał producent go zmienić i teraz jest o wiele gorszy.Poza tym wcale nie brązuje.Jedyny efekt to te drobinki. Odpowiedz Link Zgłoś