Dodaj do ulubionych

grube kolana:(((((((((((((((

IP: *.laczpol.net.pl 21.06.05, 15:59
jakie cwiczenia polecacie zeby sie tego tluszczu pozbyc?????????/jazda na
rowerze?bieganie?przysiady?co kolwiek poradzcie mi prosze!
Obserwuj wątek
    • Gość: kasia Re: grube kolana:((((((((((((((( IP: *.laczpol.net.pl 21.06.05, 21:41
      plisssssssssssssssss!czemu nikt mi nie chce pomóc???????????????
    • mikams75 Re: grube kolana:((((((((((((((( 21.06.05, 23:03
      ja tez mam grube kolana, uprawiam duzo sportu od zawsze (nie zrywowo przed
      wakacjami) a kolana jakie byly takie sa. Mam dokladnie ten sam ksztalt kolan co
      moj ojciec. Tylko ze u faceta to jeszcze ujdzie...
      Tak, wiem, nie pocieszylam Cie, ale nie wierz w cuda ;-)
    • neti85 Re: grube kolana:((((((((((((((( 22.06.05, 10:43
      kiedys slyszalam ze przysiady sa dobre.ale nie wiem bo nie probowalam
    • Gość: gocha Re: grube kolana:((((((((((((((( IP: *.laczpol.net.pl 23.06.05, 16:01
      widze ze nikt nie chce ci pomóc!ja niestety nie znam zadnych sposobow:(a tez
      chciala bym je poznac
    • elastynka Re: grube kolana:((((((((((((((( 23.06.05, 16:06
      o ile to takie "poduszeczki z tłuszczu" od wewnętrznej strony to mi pomaga
      masaż takim pasem z drewnianymi kółkami z kolcami - nie potrafię tego opisać a
      narysować nie można:)))
    • Gość: kasia Re: grube kolana:((((((((((((((( IP: *.laczpol.net.pl 23.06.05, 22:53
      no tak.mam te faldki od wewnetrznej strony tak najbardziej.kurcze czy nie ma
      sposobu na te kolana??????????????????//chyba nigdy nie ubiore krotkiej
      spódniczki i nie zrobie chlopakowi niespodzianki:
      (((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((A tak
      chcialby mnie zobaczyc w krotkiej spodniczce, ale sie wstydze:(((((((((
      • Gość: Viola Re: grube kolana:((((((((((((((( IP: *.dip.t-dialin.net 28.06.05, 19:13
        Usiadz na podlodze przy krzesle.Unies MINIMALNIE stopy i sciskaj nimi nogi od
        krzesla ( zlap je mniej wiecej wewnetrzna strona i srodkiem stopy,Nogi musza
        byc przy tym wyprostowane ) Sciskaj tak , najdluzej , jak tylko
        wytrzymasz.Powtarzaj to cwiczenie jaknajczesciej.Nie tylko wzmocnisz miesnie
        przy kolanach ale tez cale wnetrze ud.Oczywiscie trzeba cierpliwie i przez
        dluzszy okres czasu cwiczyc.Ja kiedys mialam ten sam problem.Pozdrawiam i zycze
        wytrwalosci.
        Viola
        • Gość: goldi Re: grube kolana:((((((((((((((( IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 28.06.05, 19:18
          kompletnie nie rozumiem opisu cwiczenia:))))))
          • jagna20 Re: grube kolana:((((((((((((((( 28.06.05, 20:54
            A ponadto ono jest na co innego, niż chodzi w tym wątku. Bo w wątku chodzi, jak
            rozumiem, o pozbycie się tłuszczu z wewnętrznej strony kolan. Cóż, jeśli jest
            sie ogólnie szczupłym, a mimo to poduszeczki tłuszczu na wewnętrznej stronie
            kolan nadal są, to albo maszaże (tu już to było opisywane), albo jeśli masaże
            nie pomogą, to odsysanie tłuszczu z tego rejonu...
    • kleopatryx Re: grube kolana:((((((((((((((( 29.06.05, 00:25
      Ja tez mam ten problem i kilka razy zakładałam taki wątek, ale bez odzewu.
      Pomyślałam sobie teraz, że może same sobie wprowadzimy jakis program i bedziemy
      obserwować efekty. Najpierw wszystkie zmierzymu obwód kolan, a potem masaże,
      kosmetyki, cwiczenia. Ja słyszałam, że owijanie kolan folią a następnie
      ćwiczenie przysiadów może bardzo pomóc. Ale to musi być intensywny wysiłek.
      Druga sprawa to smarowanie środkami wyszczuplającymi (może tanim pomarańczowym
      takim z ziaji?). Oraz masaże - ten z drewnem wydaje sie świetny. I zobaczymy,
      co po 2 tygodniach od daty mierzenia. A do tego dieta. Co wy na to? Kto ma inne
      propozycje? Jak my sobie nie pomożemy to nikt nam nie pomoże, a pozostałe
      forumowiczki mają sarnie kolanka :) Wejde na forum fitnes i tam tez apytam o
      to :)
    • Gość: r.animal trainer Re: grube kolana:((((((((((((((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 00:32
      oj wy nierozgarniete kobiety, zadne cwiczeni awam ni epomoga, to jest wasza
      genetyka, wy nie macie tam duzo tluszczu ale grube kosci i stawy, i te wasze
      kretynskie diety i cwiczenia dadza wam tylko poczucie rozczarowania i
      frustracji, pogodzcie sie z grubymi kolanami i tyłkami, sa faceci ktorym to nie
      przeszkadza
      • jagna20 Odsysanie 30.06.05, 23:39
        Hej, hej, r.animal, trochę uprzejmiej!

Tu nie chodzi o ogólnie zaniedbane kobiety.
        Chodzi o taką sytuację, kiedy dziewczyna nie jest wcale grubokoścista, ponadto
        jest szczupła, pupa, brzuch uda w porządku. A mimo to na wewnętrznej stronie ud
        zbiera się tłuszczyk. Owszem, zgodzę się, że to jest genetyka.

A poradzić na to można, wcale nie trzeba się z tym godzić. Ostatecznie zawsze
        zostaje odsysanie tłuszczu z tego jednego miejsca. Metoda drastyczna, droga, ale
        skuteczna.
    • Gość: kasia Re: grube kolana:((((((((((((((( IP: *.laczpol.net.pl 29.06.05, 21:39
      ja sie zgadzam z kleopatryx.to jest dobry pomysł:)to jak znajde miare to
      zmierze ile cm sie tam miesci tego tluszczyku!no i zaczniemy.moze te przysiady
      beda dobre!zacznijmy od dzisiaj wieczorem.zrobie kilka przysiadów.zobaczymy ile
      dam rade:)
      • kleopatryx Re: grube kolana:((((((((((((((( 29.06.05, 22:51
        Cieszę się! Ja jutro biegnę po balsam wyszczuplający i folię :)
        • marripossa Re: grube kolana:((((((((((((((( 29.06.05, 23:12
          Jakby balsamy naprawde wyszczuplaly, to na swiecie nie byloby grubasow.
    • Gość: kasia Re: grube kolana:((((((((((((((( IP: *.laczpol.net.pl 30.06.05, 21:47
      zrobilam dzis rano 20 przysiadow!wiem ze to malo ale do tego robie duzo cwiczen
      na posladki wiec..............jestem z siebie dumna.a ty kleopatrax jak masz
      zamiar uzywac tej folii?czy wogle zadziala?
      • mgg1 Kasiu! 01.07.05, 01:35
        a jakie cwiczenia robisz na posladki?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka