Gość: kasia IP: *.laczpol.net.pl 21.06.05, 15:59 jakie cwiczenia polecacie zeby sie tego tluszczu pozbyc?????????/jazda na rowerze?bieganie?przysiady?co kolwiek poradzcie mi prosze! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kasia Re: grube kolana:((((((((((((((( IP: *.laczpol.net.pl 21.06.05, 21:41 plisssssssssssssssss!czemu nikt mi nie chce pomóc??????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: grube kolana:((((((((((((((( 21.06.05, 23:03 ja tez mam grube kolana, uprawiam duzo sportu od zawsze (nie zrywowo przed wakacjami) a kolana jakie byly takie sa. Mam dokladnie ten sam ksztalt kolan co moj ojciec. Tylko ze u faceta to jeszcze ujdzie... Tak, wiem, nie pocieszylam Cie, ale nie wierz w cuda ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
neti85 Re: grube kolana:((((((((((((((( 22.06.05, 10:43 kiedys slyszalam ze przysiady sa dobre.ale nie wiem bo nie probowalam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gocha Re: grube kolana:((((((((((((((( IP: *.laczpol.net.pl 23.06.05, 16:01 widze ze nikt nie chce ci pomóc!ja niestety nie znam zadnych sposobow:(a tez chciala bym je poznac Odpowiedz Link Zgłoś
elastynka Re: grube kolana:((((((((((((((( 23.06.05, 16:06 o ile to takie "poduszeczki z tłuszczu" od wewnętrznej strony to mi pomaga masaż takim pasem z drewnianymi kółkami z kolcami - nie potrafię tego opisać a narysować nie można:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: grube kolana:((((((((((((((( IP: *.laczpol.net.pl 23.06.05, 22:53 no tak.mam te faldki od wewnetrznej strony tak najbardziej.kurcze czy nie ma sposobu na te kolana??????????????????//chyba nigdy nie ubiore krotkiej spódniczki i nie zrobie chlopakowi niespodzianki: (((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((A tak chcialby mnie zobaczyc w krotkiej spodniczce, ale sie wstydze:((((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Viola Re: grube kolana:((((((((((((((( IP: *.dip.t-dialin.net 28.06.05, 19:13 Usiadz na podlodze przy krzesle.Unies MINIMALNIE stopy i sciskaj nimi nogi od krzesla ( zlap je mniej wiecej wewnetrzna strona i srodkiem stopy,Nogi musza byc przy tym wyprostowane ) Sciskaj tak , najdluzej , jak tylko wytrzymasz.Powtarzaj to cwiczenie jaknajczesciej.Nie tylko wzmocnisz miesnie przy kolanach ale tez cale wnetrze ud.Oczywiscie trzeba cierpliwie i przez dluzszy okres czasu cwiczyc.Ja kiedys mialam ten sam problem.Pozdrawiam i zycze wytrwalosci. Viola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goldi Re: grube kolana:((((((((((((((( IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 28.06.05, 19:18 kompletnie nie rozumiem opisu cwiczenia:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jagna20 Re: grube kolana:((((((((((((((( 28.06.05, 20:54 A ponadto ono jest na co innego, niż chodzi w tym wątku. Bo w wątku chodzi, jak rozumiem, o pozbycie się tłuszczu z wewnętrznej strony kolan. Cóż, jeśli jest sie ogólnie szczupłym, a mimo to poduszeczki tłuszczu na wewnętrznej stronie kolan nadal są, to albo maszaże (tu już to było opisywane), albo jeśli masaże nie pomogą, to odsysanie tłuszczu z tego rejonu... Odpowiedz Link Zgłoś
kleopatryx Re: grube kolana:((((((((((((((( 29.06.05, 00:25 Ja tez mam ten problem i kilka razy zakładałam taki wątek, ale bez odzewu. Pomyślałam sobie teraz, że może same sobie wprowadzimy jakis program i bedziemy obserwować efekty. Najpierw wszystkie zmierzymu obwód kolan, a potem masaże, kosmetyki, cwiczenia. Ja słyszałam, że owijanie kolan folią a następnie ćwiczenie przysiadów może bardzo pomóc. Ale to musi być intensywny wysiłek. Druga sprawa to smarowanie środkami wyszczuplającymi (może tanim pomarańczowym takim z ziaji?). Oraz masaże - ten z drewnem wydaje sie świetny. I zobaczymy, co po 2 tygodniach od daty mierzenia. A do tego dieta. Co wy na to? Kto ma inne propozycje? Jak my sobie nie pomożemy to nikt nam nie pomoże, a pozostałe forumowiczki mają sarnie kolanka :) Wejde na forum fitnes i tam tez apytam o to :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r.animal trainer Re: grube kolana:((((((((((((((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.05, 00:32 oj wy nierozgarniete kobiety, zadne cwiczeni awam ni epomoga, to jest wasza genetyka, wy nie macie tam duzo tluszczu ale grube kosci i stawy, i te wasze kretynskie diety i cwiczenia dadza wam tylko poczucie rozczarowania i frustracji, pogodzcie sie z grubymi kolanami i tyłkami, sa faceci ktorym to nie przeszkadza Odpowiedz Link Zgłoś
jagna20 Odsysanie 30.06.05, 23:39 Hej, hej, r.animal, trochę uprzejmiej! Tu nie chodzi o ogólnie zaniedbane kobiety. Chodzi o taką sytuację, kiedy dziewczyna nie jest wcale grubokoścista, ponadto jest szczupła, pupa, brzuch uda w porządku. A mimo to na wewnętrznej stronie ud zbiera się tłuszczyk. Owszem, zgodzę się, że to jest genetyka. A poradzić na to można, wcale nie trzeba się z tym godzić. Ostatecznie zawsze zostaje odsysanie tłuszczu z tego jednego miejsca. Metoda drastyczna, droga, ale skuteczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: grube kolana:((((((((((((((( IP: *.laczpol.net.pl 29.06.05, 21:39 ja sie zgadzam z kleopatryx.to jest dobry pomysł:)to jak znajde miare to zmierze ile cm sie tam miesci tego tluszczyku!no i zaczniemy.moze te przysiady beda dobre!zacznijmy od dzisiaj wieczorem.zrobie kilka przysiadów.zobaczymy ile dam rade:) Odpowiedz Link Zgłoś
kleopatryx Re: grube kolana:((((((((((((((( 29.06.05, 22:51 Cieszę się! Ja jutro biegnę po balsam wyszczuplający i folię :) Odpowiedz Link Zgłoś
marripossa Re: grube kolana:((((((((((((((( 29.06.05, 23:12 Jakby balsamy naprawde wyszczuplaly, to na swiecie nie byloby grubasow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: grube kolana:((((((((((((((( IP: *.laczpol.net.pl 30.06.05, 21:47 zrobilam dzis rano 20 przysiadow!wiem ze to malo ale do tego robie duzo cwiczen na posladki wiec..............jestem z siebie dumna.a ty kleopatrax jak masz zamiar uzywac tej folii?czy wogle zadziala? Odpowiedz Link Zgłoś