Gość: anya IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.06.05, 23:08 gdzie w Wawie mozna bez problemu dostac probki podkladow tej firmy? no i zeby one nie byly takie, ze starczy na pol twarzy.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
balbina_alexandra Re: Estee Lauder - probki 28.06.05, 23:26 W salonie firmowym? Na Nowym Świecie? Zresztą, w zasadzie w każdej perfumerii Sephora czy Douglas powinni Ci dać próbkę... (nie doradzę dokladnie w której bo sama jestem z Trójmiasta). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anya Re: Estee Lauder - probki IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.06.05, 23:28 nawet nie wiedzialam, ze na nowym swiecie maja salon firmowy... co zas do sephory, to -przynajmniej w wawie- robia z tego straszne problemy, ze tylko probek chca, a kupic powinny... w douglasie sprawdze - jakos mnie tam jeszcze nie zanioslo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justyna Re: Estee Lauder - probki IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.06.05, 23:43 Salon firmowy Estee Lauder jest w Galerii Mokotow. Myśle że tam bez problemu dostaniesz probki, panie są bardzo miłe. Odpowiedz Link Zgłoś
arbuzunia Re: Estee Lauder - probki 28.06.05, 23:48 ja dostalam bez problemu w sephorze przy rondzie de Gaulla. Odpowiedz Link Zgłoś