Dodaj do ulubionych

depilator mechaniczny

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 16:53
drogie kobiety, podajcie mi jakis sposob jak zmniejszyc bol przy depilowaniu
nozek depilatorkiem mechanicznym, kazda depilacja to kilka godzin katorgi, bo
oczywiscie musze robic przerwy, jeszcze ani razu nie zdazylo sie zbeym od
razu ogolila obie nozki, tlyko po kawalku, odpoczynek, znowu kawalek itd ale
ile tak mozna........
Obserwuj wątek
    • Gość: marta Re: depilator mechaniczny IP: 217.96.7.* 07.07.05, 17:08
      chyba musisz mieć bardzo wrażliwą skóre albo bardzo gęste włoski bo w innym
      przypadku depilacja nie byłaby tak bolesna, ja na początku robiłam to co 2 dni
      aby zmniejszyć ilość włosków i je osłąbić i teraz bez najmniejszego problemu
      robie to co 5 lub 6 dni. przed depilacją robie sobie kapiel zeby rozmiękczyć
      skóre i dobry pilling aaby skóra mi się nie łuszczyła i potem raz daw nózki
      ogolone, życze wytrwałości i przestań myśleć ze to taki ból bo na świecie śa
      większe bóle niż depilacja
      • Gość: kira Re: depilator mechaniczny IP: *.xdsl.tiscali.nl 07.07.05, 17:25
        A dlaczego robisz to tak czesto?
        Co 5-6 dni?
        • Gość: marta Re: depilator mechaniczny IP: 217.96.7.* 07.07.05, 17:27
          bo mam chopla na punkcie idalnie gładkich nózek i jakikolwiek włosek doproadza
          mnie do pasji, ot takie moje zboczenie:)
          • Gość: kira Re: depilator mechaniczny IP: *.xdsl.tiscali.nl 07.07.05, 17:30
            Aha rozumiem sama mam takie zboczenia (np. nie zasne bez posmarowania stop
            kremem )
            A jakiej firmy i jaki model depilatora uzywasz?
            • Gość: marta do Kira IP: 217.96.7.* 07.07.05, 17:39
              a żebyś mnie zabiła to niepamiętam:) jak wróce po pracy do domku to sprawdze i
              jutro napisze jak firma i model
              • Gość: kira Re: do Kira IP: *.xdsl.tiscali.nl 07.07.05, 18:27
                Z gory dzieki
                • Gość: marta : do Kira IP: 217.96.7.* 08.07.05, 10:29
                  sprawdziłam:) mam brauna silk-epil super soft line
                  • Gość: kira Re: : do Kira IP: *.xdsl.tiscali.nl 08.07.05, 16:25
                    tak tak wlasnie taki mam zamiar kupic.Warty polecenia?
                    • Gość: marta Re: : do Kira IP: *.pronet.lublin.pl 12.07.05, 09:50
                      ja nie narzekam. Bardzo dobrze usówa włoski nawet te krótkie, ma 3 prędkości
                      więc możesz sobie wybrać jaka ci odpowiada, poza tym łatwo usunąc włoski po
                      skończonej depilacji specjalnym pedzelkiem, mam już jakiś czas i jest ok
    • Gość: dziubek Re: depilator mechaniczny IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 12.07.05, 10:08
      ja jak dlugo nie depiluje to depilacja jkest bardzo bolesna,ale pozniej za
      kazdym razem coraz mniej boli,ale jak juz boli to depiluje okraglymi ruchami i
      powoli,jak dla mnie jest to mniej bolesne
      • Gość: Ania Re: depilator mechaniczny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.05, 11:42
        "usówa"? Marta, moje gratulacje. :-/
        • Gość: Aga Re: depilator mechaniczny IP: *.pronet.lublin.pl 13.07.05, 21:36
          jak jesteś fanką błędów ortogaficznych to uważnie przejrzyj wszystkie wątki na
          tym forum a gwarantuje Ci, że w prawie każdym z nich znajdziesz dużą ilość
          błędów.
          ps. co twój wpis na wspólnego z tematem depilowania nóg w sposób bezbolesny bo
          poprawność pisowni to można sprwdzić w słowniku a tutaj dziewczyna oczekuje
          jakiejś porady
          A co do tematu zmniejszenia bólu to pomaga wykonywanie owalnych ruchów tak jak
          pisano wcześniej lub zwyczajnie depilowanie regularnie i często aby włoski były
          krótsze
        • Gość: Ewa do Ania IP: *.pronet.lublin.pl 13.07.05, 21:39
          troszke się czepiasz z tym błędem, Ty nigdy nie mylisz się w pisowni??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka