Gość: Kajtek IP: 212.134.55.* 14.09.01, 12:26 Czy ktoras z Was miala do czynienia z tymi kosmetykami? Jezeli tak to z jakimi i jak je oceniacie? A moze korzystalyscie z jakis zabiegow w Gabinetach Thalgo. Czekam na opinie i porady. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: olga Re: THALGO IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 18.09.01, 14:24 Ja chodzilam na EGYPTOS z uzyciem kosmetykow Thalgo. No niby te centymetry spadala zaraz po zabiegu a celulitis wyraznie sie zmiejszyl i skora byla jedwabiscie glada. Ale drugi raz 1500 (za 7 zabiegow) bym na to nie wydala :> bo podobny efekt mialam jak zrobilam sobie GUAM za 300 zl (8 zabiegow) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sonia Re: THALGO IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 21.09.01, 10:45 Dość systematycznie staram się korzystać z alg mikronizowanych, na twarz i na ciało (wyszczuplające). Działają, ale nie mogę powiedzieć, żeby było to powające na kolana, ceny są dość wysokie. Warto chyba jednak spróbować. Odpowiedz Link Zgłoś
lanka Re: THALGO 26.09.01, 09:02 Chodziłam do kosmetyczki która pracowała na preparatach Thalgo, zwykle miałam czyszczenie twarzy i algi micronizowane. Tych alg jest więcej na różne problemy skóry, można też kupić kremy do pielęgnacji w domu, maseczki, toniki, nawet algi w kapsułkach do łykania (multum witamin i makro - microelementów)Pamiętam że miałam problemy z przetłuszczjącą się cerą i rozszerzonymi porami - seria grejpfrutowa pomogła. Ale ceny nie należały do niskich.Ale lubiłam wpadać i coś sobie u kosmetyczki z Thalgo zrobić, teraz wpadam do YR, bo Thalgo się gdzieś wyniosło i nie wyśledziłam. pozdrow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: THALGO IP: 217.98.124.* 13.11.01, 10:20 Pewnie od września sama sobie wyrobiłś zdanie na temat tych kosmetyków, ale i tak zdecydowałam ci sie je polecić.Może nie wszystkie ale ja uwielbiam np.płatki kolagenowe pod oczy -naprawdę świetne!Bardzo dobre kremy regeneracyjne i nawilżające.Nie odpowiedały mi kremy pod oczy , zbyt ciężkie.Polecam maskę chłodzącą(nie pamiętam jak się nazywa),sprawia , że po zabiegach nie wyglądam jak apacz , wręcz przeciiwnie moja skóra jest chłodna i blada.Bardzo lubię te gabinety i szczerze polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: THALGO IP: *.grzegorzki.sdi.tpnet.pl 21.11.01, 12:49 Witaj Kajtku. Otóż skorzystałam z serii zabiegów w gabinecie (7 x), ale nie byłam zachwycona. Owszem, taka godzinka na fotelu bardzo mnie relaksowała, ale efekt nie był spektakularny! A tak chciałam być piękna w dniu ślubu...No i byłam, ale dzięki makijażowi, bo stan cery się nie poprawił. Wydałam ok. 450 zł, a mogłam lepiej spożytkować te pieniądze. Lepszy efekt uzyskałam stosując Kompleks Witamoniowy Avonu za ok.30 zł - koleżanki pytały, czy byłam na urlopie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kajtek Re: THALGO IP: 212.134.55.* 21.11.01, 14:24 Dzieki bardzo za odpowiedz no i test. Juz teraz to sie chyba na te zabiegi nie skusze. Szkoda tylko, ze wydalas tyle kasy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Anka do Kajtka IP: *.grzegorzki.sdi.tpnet.pl 27.11.01, 11:29 Cześć Kajtku, no cóż, dostałam nauczkę, i teraz omijam szerokim łukiem wszelkie gabinety kosmetyczne. Szkoda mi czasu i pieniędzy. Kilka lat temu chodziłam do innej kosmetyczki na zabiegi pielęgnacyjne (masaż, piling, maseczka) - płaciłam grosze, bo jakieś 20 zł za zabieg, ale efekt był wtedy ogromny. Używała polskich kosmetyków. Miałam po prostu ŚLICZNĄ cerę. A w tym roku skusiłam się, NO BO THALGO... (na dodatek ta kosmetyczka, z której byłam tak zadowolona, zmieniła godziny pracy i się nie wyrabiam). Wydałam masę forsy (prawie tyle, co na sukienkę! - z komisu). Uważam,że tanie kosmetyki są naprawdę dobre. Ale może znajdziesz coś dla siebie? Życzę powodzenia i pozdrawiam. Anka Odpowiedz Link Zgłoś