kasiunia62 08.07.05, 19:08 hej dziewczynki! Używałyscie tego specyfiku? Mają po nim podobno szybko rosnąć paznokcie i mają być zdrowsze i mocniejsze Oby kasa nie poszła w błoto- 40zł!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Judyta Re: sally hansen złoty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 20:39 Ten lakier jest swietny!Sama go stosowalam,i rzeczywiscie musze przyznac,ze paznokcie po nim rosna naprawde bardzo szybko,jak "po drozdzach",w piec dni 30% dluzsze paznokcie.Kupiłam go pare miesiecy temu,i od czasu do czasu po niego siegam,a pedzelek i konstystencja jest bardzo dobra.Jesli chcesz miec dluzsze paznokcie w ciagu kilku dni,to kup Sobie ten lakier,a nie pozalujesz.Pozdriawiam :* Odpowiedz Link Zgłoś
bzzzk Re: sally hansen złoty 08.07.05, 20:40 a czy pomaga na rozdwajające się paznokcie? pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Judyta Re: sally hansen złoty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 20:56 Ja tez mam problem z rozdwajajacymi sie paznokciami,i musze przyznac,ze po uzywaniu tego lakieru,paznokcie staly sie twardsze,i mniej szkodliwe na rozdwajanie.Ale wszystko zalezy od tego,jak czesto go stosujesz.Im czesciej,tym lepiej.Moje paznokcie dzieki tej odzywce staly sie mocniejsze i twardsze.Jak dla mnie, ten lakier jest super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anavrin Re: sally hansen złoty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.05, 15:11 bezbarwny... ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natalicja Re: sally hansen złoty IP: *.autocom.pl 08.07.05, 22:00 Ja sie podłaczę i spytam o fioletowy. Czy paznokcie są po nim mocniejsze? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiunia62 Re: sally hansen złoty 09.07.05, 06:37 Bardzo fajnie się rozprowadza i szybko schnie! A pazurki po nim błyszczą :) Czuję że są mocniejsze!!! Jakbym miała sztuczne paznokcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bikini kill Re: sally hansen złoty IP: 83.16.133.* 09.07.05, 11:50 chodzi Ci o "nail growth miracle"? on jest zloty ale kosztuje ponad 50zl wiec nie wiem czy to ten sam. Ale nawet tych 50-ciu nie ma co zalowac, paznokcie sa po prostu piekne i mocne (wydaje mi sie ze predzej palca sobie zlame niz paznokcia:). Przywiozlam kilka opakowan tego z USA, tam kosztuje niecale $3... Oprucz tego polecam "diamont strenth"(srebrny) i "teflon tuff" (przezroczysta butelka). za to taki jeden specyfik w zielonej, troche kanciastej butelce (nie pamietam nazwy) mozna sobie spokojnie darowac bo zadnego efektu nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kitty Re: sally hansen IP: *.hsd1.il.comcast.net 09.07.05, 19:23 Jezeli macie porozdwajane paznokcie, ktore szybko sie lamia to najlepsza odzywka bedzie Diamond Strenght- Sally Hansen(srebrna butelka). Rezultaty widac juz po kilku dniach. Nailgrowth miracle(zlota) tez jest swietna jezeli tak jak ktos juz wczesniej napisal chcecie zeby paznokcie urosly szybko. Obydwie sprawdzilam i goraco polecam. Naprawde dzialaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mareda Re: sally hansen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 20:05 Na allegro są tańsze, ja lakiery i odżywki kupuję wlasnie tam i jestem bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiunia62 Re: sally hansen złoty 09.07.05, 20:47 Właśnie ten ale u mnie kosztował 42zł Odpowiedz Link Zgłoś
kasiunia62 Re: sally hansen złoty 09.07.05, 20:48 cholera szkoda że nie zajrzałam na allegro wczesniej tam są po 28zł!!!! Odpowiedz Link Zgłoś