Dodaj do ulubionych

sally hansen złoty

08.07.05, 19:08
hej dziewczynki! Używałyscie tego specyfiku? Mają po nim podobno szybko
rosnąć paznokcie i mają być zdrowsze i mocniejsze
Oby kasa nie poszła w błoto- 40zł!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Judyta Re: sally hansen złoty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 20:39
      Ten lakier jest swietny!Sama go stosowalam,i rzeczywiscie musze przyznac,ze
      paznokcie po nim rosna naprawde bardzo szybko,jak "po drozdzach",w piec dni 30%
      dluzsze paznokcie.Kupiłam go pare miesiecy temu,i od czasu do czasu po niego
      siegam,a pedzelek i konstystencja jest bardzo dobra.Jesli chcesz miec dluzsze
      paznokcie w ciagu kilku dni,to kup Sobie ten lakier,a nie
      pozalujesz.Pozdriawiam :*
      • bzzzk Re: sally hansen złoty 08.07.05, 20:40
        a czy pomaga na rozdwajające się paznokcie?
        pzdr.
        • Gość: Judyta Re: sally hansen złoty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 20:56
          Ja tez mam problem z rozdwajajacymi sie paznokciami,i musze przyznac,ze po
          uzywaniu tego lakieru,paznokcie staly sie twardsze,i mniej szkodliwe na
          rozdwajanie.Ale wszystko zalezy od tego,jak czesto go stosujesz.Im czesciej,tym
          lepiej.Moje paznokcie dzieki tej odzywce staly sie mocniejsze i twardsze.Jak
          dla mnie, ten lakier jest super.
      • Gość: Anavrin Re: sally hansen złoty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.05, 15:11
        bezbarwny... ?
    • Gość: natalicja Re: sally hansen złoty IP: *.autocom.pl 08.07.05, 22:00
      Ja sie podłaczę i spytam o fioletowy. Czy paznokcie są po nim mocniejsze?
      • kasiunia62 Re: sally hansen złoty 09.07.05, 06:37
        Bardzo fajnie się rozprowadza i szybko schnie! A pazurki po nim błyszczą :)
        Czuję że są mocniejsze!!! Jakbym miała sztuczne paznokcie
    • Gość: bikini kill Re: sally hansen złoty IP: 83.16.133.* 09.07.05, 11:50
      chodzi Ci o "nail growth miracle"? on jest zloty ale kosztuje ponad 50zl wiec
      nie wiem czy to ten sam. Ale nawet tych 50-ciu nie ma co zalowac, paznokcie sa
      po prostu piekne i mocne (wydaje mi sie ze predzej palca sobie zlame niz
      paznokcia:). Przywiozlam kilka opakowan tego z USA, tam kosztuje niecale $3...
      Oprucz tego polecam "diamont strenth"(srebrny) i "teflon tuff" (przezroczysta
      butelka). za to taki jeden specyfik w zielonej, troche kanciastej butelce (nie
      pamietam nazwy) mozna sobie spokojnie darowac bo zadnego efektu nie ma.
      • Gość: kitty Re: sally hansen IP: *.hsd1.il.comcast.net 09.07.05, 19:23
        Jezeli macie porozdwajane paznokcie, ktore szybko sie lamia to najlepsza
        odzywka bedzie Diamond Strenght- Sally Hansen(srebrna butelka). Rezultaty widac
        juz po kilku dniach. Nailgrowth miracle(zlota) tez jest swietna jezeli tak jak
        ktos juz wczesniej napisal chcecie zeby paznokcie urosly szybko. Obydwie
        sprawdzilam i goraco polecam. Naprawde dzialaja.
        • Gość: mareda Re: sally hansen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 20:05
          Na allegro są tańsze, ja lakiery i odżywki kupuję wlasnie tam i jestem bardzo
          zadowolona.
      • kasiunia62 Re: sally hansen złoty 09.07.05, 20:47
        Właśnie ten ale u mnie kosztował 42zł
        • kasiunia62 Re: sally hansen złoty 09.07.05, 20:48

cholera szkoda że nie zajrzałam na allegro wczesniej
          tam są po 28zł!!!!

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka