Dodaj do ulubionych

sklep bezcłowy na promie do Szwecji - co kupić?

06.08.02, 08:44
Zastanawiam się co zlecić znajomej osobie, która niebawem płynie do Szwecji.
Czy któraś z Was płynęła i zna ofertę tych sklepów? Wiem na pewno, że są tam
perfumy (dostałam w zeszłym roku Red Hugo Bossa jako niespodziankę i podoba
mi się ten zapach), ale może są też tańsze markowe kosmetyki?
Obserwuj wątek
    • Gość: Anja Re: sklep bezcłowy na promie do Szwecji - co kupi IP: *.grzegorzki.sdi.tpnet.pl 06.08.02, 08:53
      Sprawdź stronę www.stenaline.pl
      Mają cennik sklepu wolnocłowego. Generalnie nie ma jakiegoś ogromnego wyboru,
      ale może coś wybierzesz.
      • rauser Re: sklep bezcłowy na promie do Szwecji - co kupi 06.08.02, 08:54
        Dzięki już lecę do Steny :-)
    • Gość: niam Re: sklep bezcłowy na promie do Szwecji - co kupi IP: *.dip.t-dialin.net 06.08.02, 20:00
      nie daj sie nabrac ostatnio ogladalam program w niemieckiej telewizji i te
      ceny w strefach bezclowych nie sa wcale takie rewelacyjne, powiem wiecej sa
      identyczne jak w innych normalnych sklepach, no chyba ze bierzesz po uwage
      polskie realia, ale lepiej porownaj
      • Gość: Anja Re: sklep bezcłowy na promie do Szwecji - do Niam IP: *.grzegorzki.sdi.tpnet.pl 07.08.02, 09:45
        Witaj,
        szczerze mówiąc nie bardzo rozumiem Twoją wypowiedź; na co nie dać się nabrać?
        Przecież jeśli ktoś zna ceny z polskich sklepów, to na promie czy innej
        bezcłówce od razu załapie, jaka jest różnica i jaka. Ja zwykle spotkałam się z
        cenami 40% niższymi. A jeśli chodzi Ci o to, że w niektórych krajach, w
        normalnych sklepach kosmetyki są tańsze o jakieś 30-40% niż u nas, to niestety
        jest to ponoć prawda. Ale wolnocłówki to spora oszczędność dla osób, które nie
        mogą połazić po sklepach w obcych krajach.
        Polecam stronę www.travel-value.de

Są tam ceny z wolnocłówek na niemieckich lotniskach, np. puder Opalescence HR u
        nas kosztuje 180 zł, tam-110.

Pozdrawiam,
        Anka
        • rauser bezcłówka 07.08.02, 09:50
          Hm, skoro mogę coś tam sobie kupić to czemu nie, a nad ofertami z aukcji zawsze
          moge podumac w długie zimowe wieczory. W empiku czy w perfumeriach te kosmetyki
          są naprawdę droższe. Notabene, jadę teraz do Niemiec autem, może w Świecku
          jakas bezcłówka też jest? Nie pamiętam, dawno nie jechałam w tamtą stronę.
          • Gość: niam Re: bezcłówka IP: *.dip.t-dialin.net 07.08.02, 10:37
            do 9 sierpnia jest letnia wyprzedaz w Niemczech jak sie pospieszysz to nie
            musisz szukac bezclowych sklepow, gdzie ceny sa jednakowe
            • rauser Re: bezcłówka 07.08.02, 10:43
              Niestety jadę dopiero 15-go :-(, szkoda bo liczyłam na te wyprzedaże głównie
              pod względem ciuchów.
              • Gość: gAndzia Re: bezcłówka IP: *.se.com.pl / 10.0.200.* 07.08.02, 10:51
                jesli jedziesz przez berlin, to pod nim jest taki wielki outlet, tylko nie
                pamiętam niestety gdzie, bo byłam tam wieki temu z niemcami ich autem, ale agul
                pisała o nim niedawno i podawała adres strony internetowej. tam ceny sa cały
                rok kilkadziesiąt procent nizsze niz w sklepach.
              • Gość: gAndzia Re: bezcłówka IP: *.se.com.pl / 10.0.200.* 07.08.02, 10:51
                jesli jedziesz przez berlin, to pod nim jest taki wielki outlet, tylko nie
                pamiętam niestety gdzie, bo byłam tam wieki temu z niemcami ich autem, ale agul
                pisała o nim niedawno i podawała adres strony internetowej. tam ceny sa cały
                rok kilkadziesiąt procent nizsze niz w sklepach.
                • rauser Re: bezcłówka 07.08.02, 10:57
                  ciuchy, kosmetyki itp? to fajowo. Jadę przez Berlin, coś tam po drodze kojarzę
                  chociaż nigdy się tam nie zatrzymywałam.
                  • Gość: agul Re: bezcłówka IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 07.08.02, 13:16
                    Tak, super sprawa - nazywa sie B5 i jest to wielkie centrum, wlasnie ostatnio
                    nabylam torebke w mango za - uwaga - 2 euro i spodnie za 4 euro:))) Ale to juz
                    ekstremalnie tanio. Normalnie np. w benettonie i sisleyu ceny sa tak ok. 70%
                    tansze niz normalnie i sa z zeszlych kolekcji ale tez z obecnych, nie wiem o co
                    chodzi i dlaczego sa takie tanie ale tak jest. Obok jest jeszcze wielka Factory
                    Nike i tam tez jest tanio, np. teraz widzialam puchowki na zime po 20euro -
                    sliczne. Oprocz tego jackpot, trussardi, ck, armani, his jeans, stefanel.
                    Reszty nie pamietam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka