Dodaj do ulubionych

MAAAAASA PRÓBEK

20.07.05, 11:37
Witam :)

Nie wiem czy będziecie wogóle zainteresowane, ale mam bardzo dużo próbek
(lista niżej)zarówno damskich jak i męskich (których nie wypisałam).
Próbki są oryginalne(na kartonikach)oczywiście nowe.
W razie pytań poproszę o @ na gazetę.
Pozdrawiam serdecznie

Arden – 5 th Avenue
Azzaro – Visit
Armani – Sensi
Biagotti – Roma i Aqua di Roma
BOSS- woman intense , deep red,
Bvlgari – Omnia i BLV
C.K - One
C.K - Eternity
Chanel – N 5
Cavalli Roberto – Roberto Cavalli edp
Clinique – happy to be, happy heart, simply
Clarins – par Amour (2 szt. w opakowaniu, normalna+letnia wersja)
Dion – Celine Dion, belong
Dior – J`adore , i letnia wersja J`adore
Ferre – eau de cologne (cytrynowe)
Feraud – feraud
Givenchy – Organza , Amarige i Amarige D`amour
Gucci – Rush 1, gucci czarne edp i Envy me
Issey Miyake – L`eau d`Issey
D&G – light blue
D&G- By d&g woman (panterka)
D&G – edt (bordowe)
Hermes – eau des Merveilles
Guerlain – L` instant
Kenzo- parfumd`ete (z listkiem)
Lancome – Attraction
Lancome – Tresor
Lauren – Blue
Lopez – Glow
Moschino – cheapandchic
Patou Jean – Joy
Rochas – Absolu
Ungaro – Apparition
Valentino - edp
YSL - Baby doll, Paris, Opium, Cinema, In love again
Obserwuj wątek
    • Gość: Anna Re: MAAAAASA PRÓBEK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.05, 13:30
      Nie popieramy tu nielegalnej sprzedaży próbek, które z założenia sa darmowe.
      • dart7 Re: MAAAAASA PRÓBEK 20.07.05, 13:41
        Rozumiem, ale próbki perfum dostaje się tylko przy zakupie(jeżeli chcesz kupić
        perfumy to ja też dodam Ci próbkę),a próbki normalnie się kupuje w hurcie(i nie
        wiem skąd założenie, że to jest nielegalne?, nikt nikomu nie robi prezentów.
        Nawet w Avonie działa taka sama zasada, Ty dostaniesz próbkę za darmo, ale ja
        będąc konsultantką muszę ją kupić.
        • Gość: Anna Re: MAAAAASA PRÓBEK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.05, 13:49
          Nie trzeba kupować, żeby dostać próbkę, dawanie próbki PRZY ZAKUPIE to przyjęty
          zwyczaj w naszym chorym społeczeństwie, ale nie zasada. A to, że się próbek
          legalnie nie sprzedaje, to zasada. Subtelna różnica. Próbka JEST prezentem, a
          to, że tacy jak Ty chcą sprzedawać, ich sprawa. Kończę dyskusję, życzę wielu
          klientek, ale "dzięki" takim jak Ty, czyli osobom nielegalnie sprzedających
          próbki (w odpowiedzi na Twój argument; wiem, że próbki się kupuje, ale skoro
          mówisz, że próbkę klientka dostaje przy zakupie, koszt próbki jest wliczony w
          zysk ze sprzedaży; czyli de facto koszt próbki, która kupisz, a która dasz
          klientce masz wkalkulowany w cenę, prawda?) bardzo żadko mozna próbke dostać w
          sklepie (a wierz mi, dostaję je czasami bez wcześniejszych zakupów i bez
          płacenia za coś, co powinno być darmowe.) Pozdrawiam!
          • dart7 Re: MAAAAASA PRÓBEK 20.07.05, 13:57
            Posłuchaj Aniu, ja Cię rozumiem,ja też jestem zdania, że próbki powinny być
            zachętą do zakupu(przed zakupem) i gratisem po dokonaniu zakupu.To co się
            dzieje u nas w perfumeriach to oddzielna kwestia. Ale ja nie prowadzę sklepu,
            (i nie pracuję w żadnej perfumerii)czyli nie zabieram Tobie, potencjalnej
            klientce, przywileju darmowej próbki.
            Pozdrawiam
            • Gość: kobalti Re: MAAAAASA PRÓBEK IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 20.07.05, 16:35
              skąd jesteś bo jestem zainteresowana Arden i jaka to pojemność tej próbki no i
              cena?
    • Gość: karolinaaa Re: MAAAAASA PRÓBEK IP: *.bmj.net.pl / *.bmj.net.pl 22.07.05, 21:17
      Próbki sa darmowe -jak mozna je sprzedawac za kase , otrzymujac za darmo ?
      • Gość: kiku.san Re: MAAAAASA PRÓBEK IP: *.gliwice.hyperion.pl 23.07.05, 08:12
        No tak, ale np. ja chciałabym oswoić się z jakimś zapachem, sprawdzić jak się
        zachowuje wieczorem, czy jest trwały itd. i do tego nie wystarczy jedno
        psiknięcie z perfumerii.
        Wszystkie zapachy kupuję od sprawdzonych sprzedawców na Allegro i nie
        przepłacam w perfumeriach, więc nikt mi próbek nie daje. Gdy poprosiłam o
        próbki oczywiście powiedziano mi, że się skończyły.
        Więc próbki będę kupować i cieszę się, że ktoś mi to umożliwia.
        Wszystkie oburzone dziewczyny: nie bądźcie psami ogrodnika - pozwólcie mi
        kupować, skoro mnie nikt nie daje tak jak Wam za darmo:)
        • Gość: kasia Re: MAAAAASA PRÓBEK IP: *.adsl.inetia.pl 23.07.05, 19:40
          w swoją drogą nie uważacie,że to skandal z tym,że w Polsce dostac probkę
          graniczy z cudem,woda toaletowa-wodą,ale nie kupię kremu np.za 150zł nim go
          wcześniej nie wyprobuje a "akurat sie skończyły"słyszałam tyle raz,że aż szkoda
          gadać!a potem dziewczyny handlują testerami i na tym zarabiają a nam musi
          wystarczyć poczytanie opisu na tubce z kremem.
          • Gość: 123 Re: MAAAAASA PRÓBEK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 19:42
            kiku.san jakich masz sprawdzonych sprzedawców na Allegro? Mi się nie udało
            • kiku.san Re: MAAAAASA PRÓBEK 06.08.05, 08:22
              Polecam forum "O perfumach" - tam są wymienieni sprawdzeni sprzedawcy. Zresztą
              na samym forum jest wątek straganik, na którym można tanio sprzedać-kupić
              perfumy. pzdr
              • madzikrze Re: MAAAAASA PRÓBEK 30.08.05, 13:50
                po ile jedna probka?????
                ma pani moze j.lo still albo tommy holfigger true star?
      • iwka901 Re: MAAAAASA PRÓBEK 06.08.05, 21:48
        No przeciez autorka wątku pisze, że sama je kupuje hurtowo i nie otrzymuje za
        darmo, chce sprzedawać i co w tym złego- jak ktos chce kupić.
        • Gość: Beata Re: MAAAAASA PRÓBEK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.05, 14:17
          Ale sprzedaje coś, co z założenia nie jest na sprzedaż. na każdej próbce jest
          napisane "not for sale" więc sprzedawanie ich z jakiegokolwiek źródła jest
          paserstwem, bez względu na to, jakby na to patrzec.
      • very_martini Re: MAAAAASA PRÓBEK 27.08.05, 12:06
        >Próbki sa darmowe -jak mozna je sprzedawac za kase , otrzymujac za darmo ?

A jak kupujesz grzyby przy gierkówce, to nie masz takich oporów? Zbieracze w
        końcu mają je za darmo. To samo dotyczy jagód. Nakrzycz jeszcze na panów
        zbierających makulaturę i sprzedających ją w skupie.
        Co nie zmienia faktu, ze też jestem przeciw sprzedawania czegoś, co ma napisane
        "not for sale"

16%VOL
        22%VAT

--
        takie tam... forum homeopatia
        • Gość: tere fere Re: MAAAAASA PRÓBEK IP: 157.25.152.* 27.08.05, 16:44
          "A jak kupujesz grzyby przy gierkówce, to nie masz takich oporów? Zbieracze w
          końcu mają je za darmo. To samo dotyczy jagód. Nakrzycz jeszcze na panów
          zbierających makulaturę i sprzedających ją w skupie.
          Co nie zmienia faktu, ze też jestem przeciw sprzedawania czegoś, co ma napisane
          "not for sale"
          Ale grzyby SĄ za darmo, i potem MOŻNA je sprzedawać, jak i rozdawać za darmo.
          Grzybiarze zbierają grzyby sami, wykonują przy tym pracę, i potem sobie życzą
          za owoce swojej pracy pieniądze. Tak działa cały sektor usług. Makulaturę i
          jagody można sprzedawać, próbek nie, Twoja logika jest bez sensu. Przykre, ale
          prawdziwe. Przykra jest też etyczna krótkowzroczność paserzy i ich klientów. O
          właśnie, kupcie sobie kradziony telewizor albo zegarek od pasera. Na pewno
          bedzie taniej niż na Allegro.
    • Gość: MAJA Re: MAAAAASA PRÓBEK IP: *.devs.futuro.pl 27.08.05, 15:11
      po ile te probki, skad jestes?
      • Gość: monia Re: MAAAAASA PRÓBEK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 18:39
        po ile te probki bo ja chce envy me jak tanio

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka