od71 11.08.02, 13:00 Hey, jakie perfumy na dzis nosicie ? :-) Ja - Harissa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marta Re: EDT na dzis IP: *.ny325.east.verizon.net 11.08.02, 15:55 champs-elysees Guerlaina na zmianę z Laguną S.Dali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Borys Re: EDT na dzis IP: *.supermedia.pl 11.08.02, 16:09 Ja mam dzis na sobie Very Valentino, zazwyczaj zdradzam go z 212 Caroliny Herrery Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agul Re: EDT na dzis IP: *.acn.pl / 10.130.129.* 11.08.02, 17:06 Eau torride, Givenchy. Ostatnio zakochalam sie w tym zapachu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LadyBlue Re: EDT na dzis IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.08.02, 17:20 Lumiere Rochas - niestety kończy mi się ten zapach, a bardzo go lubię... ale juz czekają na mnie nowe :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: damona Re: EDT na dzis IP: 62.233.167.* 11.08.02, 18:08 Zen Shiseido i 212 Carolina Herera jedno rano, drugie po poludniu albo odwrotnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: EDT na dzis IP: *.future-net.pl 11.08.02, 18:16 kenzo jungle elephant, na lato - ideał:))) Odpowiedz Link Zgłoś
od71 Re: EDT na dzis 11.08.02, 19:12 Wrocilem do Harissa po kilku miesiacach :-) Codziennie uzywam Kioto. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rossa Re: EDT na dzis IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 11.08.02, 20:48 Premier Jour Ninny Ricci, ale to tylko chwilowa zdrada Champs-Elysees Guerlain'a. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Re: EDT na dzis 11.08.02, 20:52 A ja od kilku lat niezmiennie Tommy Girl, teraz w wersji Summer, na zmiane z Allure. Odpowiedz Link Zgłoś
anexxa Re: EDT na dzis 11.08.02, 22:51 tak samo, tylko bez allure;) niestety, tommy girl summer ed. jakos mi szybciej wychodzi, co mnie martwi... chyba bede musiala sie obkupic - kasiulku, jakby co, jeszcze sie odezwe do ciebie;) w dodatku kolejna przyjaciolka zechciala takie perfumy... xx. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Anexxa 11.08.02, 23:28 anexxa napisała: > tak samo, tylko bez allure;) > > niestety, tommy girl summer ed. jakos mi szybciej > wychodzi, co mnie martwi... > > chyba bede musiala sie obkupic - kasiulku, jakby co, > jeszcze sie odezwe do ciebie;) w dodatku kolejna > przyjaciolka zechciala takie perfumy... > > xx. No prob. Po prostu podeslij mi @:) PS. Moja Summer version tez szybciej wychodzi niz 'classic'...:((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Margotka Re: EDT na dzis IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 11.08.02, 22:40 Wlasnie dzis z okazji jutrzejszych urodzin dostalam L'Or de Torrente - jakiz to piekny i na szczescie jeszcze niezbyt rozpowszechniony zapach :) Cudenko :) Pozdrawiam Margotka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasica Re: EDT na dzis IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.08.02, 00:32 a co to jest Harissa? aktualnie pachne Kenzo - Kashaya, ale mam tylko malenka probeczke tego zapachu, jakos nie widzialam go w perfumeriach. czy ktoras z Was widziala toto w Polsce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: EDT na dzis IP: *.ny325.east.verizon.net 12.08.02, 02:39 Gość portalu: kasica napisał(a): > > aktualnie pachne Kenzo - Kashaya, ale mam tylko malenka probeczke tego zapachu, > > jakos nie widzialam go w perfumeriach. czy ktoras z Was widziala toto w Polsce? muszę Cię zmartwić, kenzo już nie robi tego zapachu, można je dostać jeszcze w niektórych sklepach, ale ich produkcja się skończyła Odpowiedz Link Zgłoś
helena25 Re: EDT na dzis 12.08.02, 11:46 Sliczny letni zapaszek :-))) Hypnotic Poison Diora, bo mi wlasnie Angel wyszlo i musze sobie napelnic. Obydwa ukochane :-)))) Podobnie jak Samsara, ale na kilanascie perfumujacych sie w mojej firmie kobiet 3 uzywaja Samsary, wiec ja ja porzucilam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasica Re: EDT na dzis IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.08.02, 23:26 no to faktycznie troche mnie zmartwilas, juz zdazylam go bardzo polubic... a te probke dostalam najdalej jakies pol roku temu! ewidentnie oprozniali jakies stare zapasy probek. Odpowiedz Link Zgłoś
od71 Harissa 12.08.02, 11:32 fiery Moroccan spice using blood oranges from North Africa, red chilli pepper, angelica, saffron, nutmeg from Grenada, cardamon and tomato. Jest swieza i b.ostra - wyobraz sobie, jak "pachnie" chilli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kim Re: Harissa IP: 213.77.91.* 12.08.02, 11:45 ja mam na sobie Tom Tailor w fioletowym opakowaniu...Cudoooo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gAndzia Re: Harissa IP: *.se.com.pl / 10.0.200.* 12.08.02, 11:49 ja mam dzis lolite lempicką, właśnie dostałam i jest sliczna:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gAndzia Re: Harissa IP: *.se.com.pl / 10.0.200.* 12.08.02, 11:49 ja mam dzis lolite lempicką, właśnie dostałam i jest sliczna:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agus7 Re: Harissa IP: *.mrkch.pl / 10.10.15.* 12.08.02, 12:06 Givenchy Eau Torride... tylko jakoś z testera był trwalszy niż ten zakupiony do domku :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monias1 Re: Harissa IP: *.pie.warszawa.tdci.pl 12.08.02, 12:13 "Romance" Ralpha Laurena. Zakochalam sie w tym zapachu!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
helena25 Re: Harissa 12.08.02, 12:14 Gość portalu: agus7 napisał(a): > Givenchy Eau Torride... > tylko jakoś z testera był trwalszy niż ten zakupiony do domku :) To naturalne, ze testery sa "podkrecane" i maja ciut wiecej esenji zapachowej, czy tam jak to zwal. W kazdym razie to ciut, kilka procent robi wielka roznice. Po prostu Klientka potencjalna sie psika popoludniu, wacha rano i mysli sobie piekny ten zapach i jaki trwaly, cala szczesliwa kupuje. Potem uzywa i stwierdza, jakis srednio trwaly ten zapach, ale to napewno dlatego, ze sie przyzwyczailam i juz na sobie nie czuje. I tak kolo soie zamyka. Pozdrawiam H. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natalie Re:paco IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 12.08.02, 12:46 Paco rabanne Ultraviolet Metal beach, w niebieksiej kuli, sam ogród różano- morski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasica Re: Harissa IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.08.02, 23:27 brzmi nader ciekawie, a kto to produkuje? Odpowiedz Link Zgłoś
eremka Re: EDT na dzis 12.08.02, 13:13 Lolita Lempicka - wczoraj, dzisiaj, jutro! Dopóki mi sie nie znudzi ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
koralik27 Re: EDT na dzis 12.08.02, 13:24 Miracle Lancome - bardziej wiosenny niz letni - dobry poprawiacz humoru :-))) Koralik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pia Re: EDT na dzis IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 12.08.02, 14:04 W upalne dni White Emporio Armaniego, w chłodniejsze dni lata Diorissimo Diora. Odpowiedz Link Zgłoś
silie Re: Pia... 12.08.02, 14:13 ...dostałam ostatnio kpl róznych zapachów Diora w maleńkich buteleczkach. Pierwszy raz powąchałam Diorissimo i dla mnie to nic innego jak skoncentrowany zapach konwalii.Po prostu czysta konwalia.Baaaardzo ładne. Czy ten zapach się potem jakoś zmienia? A może tylko dla mnie to konwalia? Z kolei Miss Dior pachnie mi identycznie jak Być Może,hihi;) s. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pia Re: Pia... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 12.08.02, 14:46 Diorissimo to najprawdziwsze konwalie, zapach się nie zmienia i trwa... i trwa ...i trwa. Co prawda niektórzy ludzie zapach ten mylą z wonią fiołka :) Jeżeli dostałaś kolekcję miniaturek zapachów Diora, to Ci straaaaaasznie zazdroszczę, bo sama zbieram miniaturki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiwi Re: Pia... IP: *.awf.eduedu.pl 12.08.02, 15:01 Ja niezmiennie od dluzszego czasu pachne Paloma Picasso - klasyczna wersja. Uwielbiam ten zapach... Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
coralin Re: Pia... 12.08.02, 15:18 silie napisała: > ...dostałam ostatnio kpl róznych zapachów Diora w maleńkich buteleczkach. > Pierwszy raz powąchałam Diorissimo i dla mnie to nic innego jak skoncentrowany > zapach konwalii.Po prostu czysta konwalia.Baaaardzo ładne. > Czy ten zapach się potem jakoś zmienia? A może tylko dla mnie to konwalia? Faktycznie dominuje nuta konwalii, a w trakcie noszenia na ciele zapach ewoluuje, ale pozostaje wiosenny i świeży. > > Z kolei Miss Dior pachnie mi identycznie jak Być Może,hihi;) Masz dobry węch.Polska woda Być może była wzorowana na Miss Dior:) > s. Odpowiedz Link Zgłoś
silie Re: Pia... 12.08.02, 16:03 Hihi; Byc Może wzorowane na Diorze?! Nie wiedziałam...;))) Czyli z moim węchem wszystko ok;) A w kpl miniaturek mam jeszcze J'adore, Dune,Poison,iiii coś jeszcze, bo jest 6, ale nie pamiętam... Ja uwielbiam Dune, ale to na zimę. pzdr odmianę róży;))), s. Odpowiedz Link Zgłoś
coralin Re: Pia... 12.08.02, 17:13 Tak Być Może do złudzenia przypomina Miss Dior i pewnie dlatego był to przebój "eksportowy" PRL.A z zapachów Diora podoba mi się Diorissimo, a Poison i Dolce Vita nie znoszę, za pozostałymi "Diorami" nie przepadam. Pozdrawiam imienniczkę(dobrze pamiętam??:) Odpowiedz Link Zgłoś
silie Re: Pia... 12.08.02, 19:54 Tak,tak; jesteśmy imienniczkami;)) I, no właśnie: jeszcze DolceVita tam jest; niespecjalne. pzdr ciepło, s. Odpowiedz Link Zgłoś
coralin Re: Pamplelune Guerlaina 12.08.02, 15:20 tak jak w ubiegłym roku w lipcu i sierpniu Odpowiedz Link Zgłoś
roodanaserio Re: Pamplelune Guerlaina 12.08.02, 15:41 Dzis Burberry, nawet mam spodnie w kratke :) A na lato Ogien Miyake bez alkoholu na zmiane z Blumarine II. Oprocz tego mam mala polke, zawalona zapachami :)) Odpowiedz Link Zgłoś